اقا اگه کسی میدونه بگه افسریه هم تحت پوشش 3g هست
اقا اگه کسی میدونه بگه افسریه هم تحت پوشش 3g هست
خوشم میاد که وزیر ارتباطات خودشو میزنه به اون راه
اینا که خیلی وقته تماس تصویریو زدن ترکوندن. الان مشکل اصلیشون با دیتای پر سرعت روی موبایله که در کنارش همه امکانات دیگه هم میسر خواهد بود.
اخه نه اینکه مردم تا حالا اینترنت نداشتن و اصلا" نمیدونن اینترنت پرسرعت چیه فقط روی موبایل و غیر وای فای اگه باشه مشکل ساز میشه!
ما تماس تصویری نخواستیم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا و ارزان قیمت میخواهیم!!
حالا اینا هی دم از این میزنن که اینترنتش هم مشکل ایجاد میکنه و ....
حداقل باید کاری کنن که سرعت اینترنت ملی بالا باشه!
واقعا چرا نمیخوان کاری کنن که با این محدودیت هایی که قراره بزارن سرعت اینترنت ملی رو باز بزارن؟؟
Last edited by and-roid2; 26-08-2014 at 11:43.
کار 3g به کجا کشید قرار بود اول شهریور بیاد؟
در ضمن تماس تصویری رو با تانگو هم میشه برقرار کرد![]()
اتفاقاً لازم داریم بخدا !!
والا بخدا مای که تو شهر غریب زندگی میکنیم (برای خیلی هامون هست این امر) تماس تصویری با خانواده و دوستان نعمتیه و همینطور مکالمه ارزون ....
ولی این آقایون در اشتباهند (بهتره بگم نمی فهمند) ! چون حتی با سرعت 128 با کیفیت هم میشه تماس تصویری مناسب داشت ....
اسکایپ نرم افزاریه که خودش بسته به سرعت طرفین تنطیم میکنه کیفیت تماس تصویری رو !! برای یه تماس تصویری با کیفیت بالا (ولی نه HD ) حداکثر 512 کیلوبیت کافیه ..... برای تماس تصویری با کیفیت HD هم همونطور که دوستان صفحات قبل گفتن 1 مگ کفایت میکنه و براحتی میشه برقار کرد مکالمه تصویری رو!!
از اون ور هم که چیلتر کردن سرورهای وایبر و اسکایپ و واتس اپ و وی چت هزینش ماهی 5000 تومنه !!![]()
خب الان حرف حساب این آقایون چیه؟ یا اصلا نباید بدن اینترنت نسل سوم رو یا دیگه این قرتی بازی معنی نداره ... وقتی با همون 128 هم میشه مکالمه تصویری داشت دیگه این دلقک بازی ها چیه
طرف چه سوالی از مکارم شیرازی پرسیده که اینطور جواب داده! سوالو دیدید؟ (البته اگه سوالی که دوست عزیز در پستشون گذاشتن واقعی باشه!)
متاسفانه خیلی از مردم بی نهایت پست هستند!
Last edited by ali123454; 26-08-2014 at 16:55.
آره.اونایی که سوال پرسیدن یجوری پرسیدن که اونطوری که میخوان جواب بگیرن.
و البته ایت الله مکارم همینجوری بدون تحقیق، Mark all کردن و گفتن حرام اندر حرام [emoji53]
من فکر میکنم این قضیه بهترین امتحان برای قضاوت کردن درباره دولت تدبیر وامیده. خیلی مهمه ببینم آخر این قضیه چه میشه.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
دوستان عزیز اینقدر جمله اینترنت ملی را به کار نبرید کلا این جمله مشکل داره شما ها تکرار نکنید...
تماس تصویری که کلا تو دنیا دیگه با اینترنت مرسوم هست ! شما با نرمافزار های رایگان الان که اسماشونم همه میدونن راحت میتونی تماس تصویری داشته باشی ! مشکل اینجاست که میخوان اینم نشه حتی![]()
یه نرم افزار فک کنم بدن خودشون آخر که تماس تصویری رو اتومات شطرنجی کنه و فقط چهره رو تشخیص بده اونم فقط چشمارو نشون بده
![]()
Last edited by isbn; 26-08-2014 at 12:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)