سلام
مگه کاپتون چقده؟
با جاینت میزنین؟
معدن پر که زیاد پیدا میشه ...احتمالا کاپتون بالاس که میگین ماکس میاره ...
سلام
مگه کاپتون چقده؟
با جاینت میزنین؟
معدن پر که زیاد پیدا میشه ...احتمالا کاپتون بالاس که میگین ماکس میاره ...
من هر بار لوت خوب گیرم نمیاومد زبان بازی رو عوض میکردم یهویی لوت خوب گیرم میاومد!![]()
از نظر من این که میگین زبان بازی رو عوض کنیم سرور عوض میشه و فلان کاملا غلطه ...
بعضی وقتها وقتی سرچ میکنی حتی نیم ساعتم سرچ کنی چیزی نمیاد ...تو اینجور مواقعا کنسل رو بزنی و دوباره سرچ کتی یا بازی رو ببندی و باز کنی هم مشکل حل میشه ..و نیازی به عوض کردن زیان نیست ..وقتی زبان عوض میکنی هم بازی یه بار ریستارت میشه که انگار بازی رو بستی و دوباره باز کردی ...
منم قبلا به زبان بازی اعتقاد داشتم ...اما الان بنظرم فقط و فقط محدوده ی کاپ مشخص میکنه لوت رو .....
تاون 8 بهترین کاپ واسه لوت چه قدره رفیق؟
آره منم منظورم قدیمها بود به توصیهی بچهها!![]()
همون گلد یک و دو
چند پست قبل تر هم گفته بودم ....
همونطور که دوستمون چند پست قبل تر گفتن وار مشکل پیدا کرده!
من الان دوساعته استارت زدم اما پیدا نمیکنه!
حتی اسم کسایی که تو وار گذاشتم هم نمیاد!
قبلا مثلا چند دقیقه اسما نمیومد بعدش میومد ..اما الان اصلا نمیاد ...
چند بار کنسل کردمو دوباره زدم اما فایده ای نداره!
شما مشکلی دارین یا نه دوستان؟
.
تازه وار ور استارت کردن ، اسما اومد و مشکلی نبود !![]()
برای وار پیشنهاد میکنم مپی رو انتخاب کنید که ایر دیفنس ها مرکز باشه چون تاون هشت اکثر اتک های وار رو با دراگ میزنن.
بازم سلام
من دیشب کاپمو رسوندم به ۱۸۰۰ و تست کردم. باید بگم که من مورد به خصوصی تو این رنج کاپ ندیدم که منو جذب کنه. امروز صبح شاید ۵ دقیقه سرچ کردم تا یه مپی بهم نشون داد که ۴۰۰ هزارتا داشت اما نصف بیشترش تو استورجش بود! در باقی موارد نهایتا ۱۰۰ هزارتا. من تا چهار روز پیش تو رنج کاپه ۱۶۰۰ تک و توک دد مپ نشون میداد اما الان هیچی تو رنج ۱۳۵۰ تا ۱۸۰۰ (دیروز این بازه رو طی کردم)!
من یادمه دو هفته قبل از این اپدیت اخری که اسپل جدید معرفی کرد تو تاون ۷ که بودم بین کاپه ۱۲۵۰ تا ۱۳۵۰ واقعا به یه دقیقه نمیکشید که من یه ۲۰۰ هزار تایی پیدا میکردم اما بعدش.......
خدا لعنت کنه سوپرسلو با این اپدیتش
ممکنه تو سیلور یک کاپه ۱۳۰۰ اینا خوب باشه یا نه؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)