آقای tohidkh
دمت گرم تو که اینقدر با مرامی من CID 52 هستم
با رنگ RED
دمت گرم بگو چطوری فریمورم رو تغییر بدم؟ چطوری اون الف و لیب رو بریزم رو گوشی؟ دمت گرم یه توضیحاتی به من بده اونا رو خوندم نفهمیدم؟ خدا اجرت بده ماه رمضونی![]()
آقای tohidkh
دمت گرم تو که اینقدر با مرامی من CID 52 هستم
با رنگ RED
دمت گرم بگو چطوری فریمورم رو تغییر بدم؟ چطوری اون الف و لیب رو بریزم رو گوشی؟ دمت گرم یه توضیحاتی به من بده اونا رو خوندم نفهمیدم؟ خدا اجرت بده ماه رمضونی![]()
خواهش میکنم. نظر لطفتونه.
برای فریمور، به صفحه زیر برید و یه FS و Main دانلود کنید. (بهتره برای FS از EUROPE و برای Main از ORANGE استفاده کنید. البته Main تون مهم نیست که چی باشه. هر چیزی به جز چینی (China)) فقط این رو هم بگم که برای دانلود باید در این سایت عضو بشید. عضویتش هم خیلی خیلی آسونه. (ببخشید دیگه . . . خیلی گشتم، در جای دیگه ای پیدا نکردم.) (اگه اینترنتم محدودیت نداشت، خودم یه جای دیگه آپ میکردمشون.)
برای R8BA024_RED52
و برای R8BE001_RED52کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم فایل کاستومایز برای زبان فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه ای برای همه (مخصوصا افرادی که برای اولین بار میخواهند گوشی رو فلش کنند):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از فلش کردن گوشیتون، عواقب ناشی از مشکلات فلش کردن رو در نظر بگیرید.
لیب و الف هم بمونه برای فردا. (البته اگه بتونم مناسبش رو برای گوشی شما پیدا کنم پست میدم؛ وگرنه . . .) الان دیر وقته
موفق باشید![]()
قبل از اینکه اون الف و لیب رو بگی :
بابا دمت گرم حالا دانلود کردم چطوری با ستول بریزم رو گوشیم؟؟؟؟
سر دو راهی گیر کردم...لطفا راهنمایی کنین که w880i بگیرم یا w910i ؟ قیمتشونم یکیه!
ای بابا! گرفتی ما رو هاااااا.
به اینجا مراجعه کنید.
حتما این PDF رو هم بخون (آموزش کامل کار با سیتول):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز، انتخاب آخر با شماست و بستگی به سلیقه شما داره.
این دو تا گوشی، چند تا فرق جزئی باهم دارند. و اینطوری نیست که بگیم فلان چیز، در یکی نیست ولی در دیگری هست.
مثلا: صدای W910 "پلی فونیک 72 کاناله" هست. در عوض، W880 ، دوربین دوم برای مکالمه تصویری داره. و . . .
شما ببینید که از کدوم خوشتون میاد و براتون دلچسب تر هست، اون رو بخرید.
شما میتونید مقایسه بین این دو گوشی رو اینجا ببینید:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ولی این سایتش که سوتی داده...این دو تا مدل هر دوشون دوربین دوم برای 3G دارن ...!
با تشکر می خام بدونم که گوشیهاس سونی اریکسون هم ویروسی میشن یانه و موقعی که کد تست رو برای تست گوشی موفع خرید می دیم برای خارج شدن از این خالت دوباره باید کد خاصی بدیم به گوشی و یا نه هومن دکذمه بک رو بزنیمو و خارج شیم با تشکر
سلام
من s700 دارم
من تازه يك دسته دومش رو خريدم ولي نتونستم توش چيزي نصب كنم و فقط تم ها نصب ميشن
من با بلوتوث به گوشيم وصل ميشم و فايها رو از سيستمم ميريزم توي پوشه other از مموري داخلي گوشيم
ولي گوشيم اونها رو نميشناسه و شكل يه لوزي ابي رنگ نشون ميده
اين مشكل رو هم با نرم افزار و هم بازيها دارم
احتمال وجود داره كه ويروسي باشه?
سلام.
دوست عزیز، ویروسی شدن گوشیهای سونی اریکسون (و در گل گوشیهای جاوا) مثل سیمبین نیست. یعنی ویروسی که به گوشی جاوا می افته، این قابلیت رو نداره که به نرم افزار یا سخت افزار گوشی ضربه بزنه. فقط اسمش ویروس هست و با آنتی ویروس کامپیوتر هم قابل شناسایی میباشد.
در مورد سوال دومتون هم باید بگم که : بله. زدن دکمه Back کافیه.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 11-09-2008 at 16:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)