تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 288 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

faraisp.ir
    گاهی بالا میاد گاهی هم نمیاد.فکر نکنم سایت دیگه ای داشته باشه

اون 80 رو اگر میتونی بهش کانکت شی یه مدت زیر نظر بگیر ببین سی سی کیو ثابت میمونه یا نه اگه اوکی بود یه اکانت تست بگیر یا 5000 تومن بده یه 128 یه گیگ بردار یه مدت استفاده کن
    مشکل اینجاست که اگه رادیو رو جوری تنظیم کنم که فارا رو بگیره، سیگنالم از راصد میره بد میشه. ینی اگه بخوام تغییر بدم جهت آنتن رو دیگه باید از فارا بگیرم. به نظرم طرح طلایی راصد واسه گیم آنلاین بهترین گزینه هست فعلا. ولی حتما فارا رو باید امتحان کنم. الان راصد باز چندتا چندتا تایم‌اوت میده طرح الماس. ولی دانلودش خوبه.

2. 2 کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یه مگ راصد طرح الماس ساعت 12:15
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تایم‌اوتاش فعلا برطرف شده

ویرایش: به محض اینکه دکمه ارسال پاسخ رو زدم تایم‌اوتاش شروع شد. در نتیجه دفه بعد گزارش نمیدم
    Last edited by mohammadmohan; 07-04-2015 at 23:22.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اگه دانلود نداری و بیشتر اهل بازی هستی برو از تپش سرویس بگیر

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه دانلود نداری و بیشتر اهل بازی هستی برو از تپش سرویس بگیر
    تپش اصلا دانلود شبانه نداره. یه ۱۰ ۱۵ گیگ دانلود در ماه رو باید داشته باشم. از کجا باید به راصد بگیم یه سرویس بزاره با ۵-۶ ساعت دانلود رایگان؟
    یه مشکلی هم دارم با تپش اینه که سیگنال لحظه‌ای هنوز نتونستم ازش بگیرم. ینی تو سرچ میاد ولی سیگنال نمیده که وصل بشم به دکل.
    اگه بتونم فارا و تپش رو همزمان بگیرم خیلی خوب میشه. فارا واسه دانلود تپش هم واسه گیم. ولی الماس راصد خو زیره چهل و خورده‌ای هزارتومن نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اين حدود 5 شب هست که سرعت دانلود فارانت دقیقا" از ساعت 2 شب به زیر 10 کیلوبایت افت پیدا میکنه.ممنون میشم اونایی که فارانت دارند بگند که طی شبهای گذشته چنین مشکلی داشتند یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من قبل از ساعت 2 شب سرعتم تا 300 هم میرسه ولی به محض اینکه ساعت 2 شد بین 2 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت در نوسان میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد.البته با اونها تماس گرفتم متاسفانه پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و کلا" شبها نیستن.صبح باهاشون تماس گرفتم گفتن یک عکس از سرعت دانلود بگیر و به ایمیلی که بعدا" بهت میدیم بفرست.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اين حدود 5 شب هست که سرعت دانلود فارانت دقیقا" از ساعت 2 شب به زیر 10 کیلوبایت افت پیدا میکنه.ممنون میشم اونایی که فارانت دارند بگند که طی شبهای گذشته چنین مشکلی داشتند یا نه؟
    طی چند روز اخیر یه مشکلاتی داشته اما این مشکلی که شما فرمودی برای من نبوده.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تپش اصلا دانلود شبانه نداره. یه ۱۰ ۱۵ گیگ دانلود در ماه رو باید داشته باشم. از کجا باید به راصد بگیم یه سرویس بزاره با ۵-۶ ساعت دانلود رایگان؟
    یه مشکلی هم دارم با تپش اینه که سیگنال لحظه‌ای هنوز نتونستم ازش بگیرم. ینی تو سرچ میاد ولی سیگنال نمیده که وصل بشم به دکل.
    اگه بتونم فارا و تپش رو همزمان بگیرم خیلی خوب میشه. فارا واسه دانلود تپش هم واسه گیم. ولی الماس راصد خو زیره چهل و خورده‌ای هزارتومن نداره
    راستی روی کدوم کشور هستی ؟ من روی استرالیا بودم که تقریبا فرکانساش کاملا اما روی کانادا گذاشتم یه سری دکل جدید از فارا و راصد و اذرخش اومد برام با سیگنال بسیار عالی که حتی توی کامپلین تست هم نمیومدن .بهتره اگر اشنایی داری با کانفیگ یه بار روی کانادا هم سرچ کنی .فقط روی بقیه کشورها نزاری که اگه قفل شد مجبوری ریست فکتوری کنی.

iman تو روی کانادا تست کردی ببینی چیز جدیدی برات میاد یا نه ؟

11. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راستی روی کدوم کشور هستی ؟ من روی استرالیا بودم که تقریبا فرکانساش کاملا اما روی کانادا گذاشتم یه سری دکل جدید از فارا و راصد و اذرخش اومد برام با سیگنال بسیار عالی که حتی توی کامپلین تست هم نمیومدن .بهتره اگر اشنایی داری با کانفیگ یه بار روی کانادا هم سرچ کنی .فقط روی بقیه کشورها نزاری که اگه قفل شد مجبوری ریست فکتوری کنی.

iman تو روی کانادا تست کردی ببینی چیز جدیدی برات میاد یا نه ؟
    کشورم رو استرالیاست. مشکلم اینجاست که همون دکلی که رو استرالیا میگیرم رو رو کمپلین تست میزارم بهم سیگنال لحظه‌ای نمیده. ینی توو سرچ میاد ولی نمیتونم بهش وصل بشم. کلا توو کامپلین یه عالمه دکل پیدا میکنه ولی سیگنال لحظه‌ای بهم نمیده حتی همون دکلی که رو استرالیا بهش وصل میشم. کانادا رو تست میکنم شاید فرجی شد.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

امریکا رو هم تست کن

14. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •