تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 624 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

بهترین ----T رو که برنامه ها هم با اون ضبط بشه معرفی کنید=تا حداکثر قیمت 150T معرفی کنید ممنون میشم
    توضیح: من خودم برنامه های ایران رو زیاد نمیبینم و برای پدرم میخوام کادو ببرم در ضمن به 5000 LED TV SAMSUNG بخوره
    خواهشا یک مارکی رو معرفی کنید که خودتون هم استفاده کرده باشید و این گیرنده های دیجیتال رو از کجا میشه خرید؟؟؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی میدون توپخونه تهران پره. اقسام مارک و مدل. بلوسنس فکر کنم خوب باشه.قیمتشم حدود 75.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خسته شدم بس که این صفحات رو بال و پایین کردم!!!یکی بگه کلآ چند مدل و داریم و با چه امکاناتی؟؟چه مدلی هنگی نداره؟؟وچه مدلی کمترین افت کیفیت و سیگنال رو داره؟؟؟خودم هم چند مدل دیدم که در زیر میگزارم را ببینید و معایبش رو بگید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] </SPAN> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----T free-to-air reception. :
    NEC Japan CHipset:
    MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.["]Digital Set Top Box[/URL]
    ----T free-to-air reception. :
    NEC Japan CHipset:
    MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.

فروش گيرنده ديجيتال تلويزيوني T-7+ HD Provision STB (Set Top Box
    پرويژن Provision T-7 HD -------------------------- قيمت: 85 هزار تومان (يك سال گارانتي تعويض)

كين مدياتك Keen High Mediatech---------------------- قيمت: 145 هزار تومان (يك سال گارانتي)

جم SiMA- DP02 ------------------------------------------- قيمت: 90 هزار تومان (يك سال گارانتي)

اكس ويژن X.Vision XDVB-121 -------------------------- قيمت: 74 هزار تومان (يك سال گارانتي)
    گيرنده تلويزيون ديجيتال سان ويژن
    Last edited by millad1388; 17-10-2010 at 08:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بهترین ----T رو که برنامه ها هم با اون ضبط بشه معرفی کنید=تا حداکثر قیمت 150T معرفی کنید ممنون میشم
    توضیح: من خودم برنامه های ایران رو زیاد نمیبینم و برای پدرم میخوام کادو ببرم در ضمن به 5000 LED TV SAMSUNG بخوره
    خواهشا یک مارکی رو معرفی کنید که خودتون هم استفاده کرده باشید و این گیرنده های دیجیتال رو از کجا میشه خرید؟؟؟
    ميلاد جان
    همه اين مدل ها 90% كيفيت متوسطي دارن. بنابراين يه مدلي بگير كه گارانتي خوبي داشته باشه
    من به شما با اطمينان ميگم xvision فعلا بهترين گارانتي و كيفيت رو داره ميده و قيمتش هم از همه بهتره
    اگر USB هم بخواي برات مجاني مياره. تو وبلاگ maadiran.mihanblog.com kوشته اينارو

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دیروز رفتم و یک دونه بلوسنس گرفتم و کادو دادم به پدرم ولی نمیدونم چرا هر چی تو منو دستگاه گشتم برای درصد تصویر چیزی نبود!!!این دستگاه در صد کیفیت پخش رو نشون میده یا نه؟؟ در ضمن چرا IRIB 2 نیستش؟؟ و کلآ برای برنامه های ایران همین هم زیادیه!!!در کل کیفیت خوبی داره
    یه سوال: همه دستگاه ها برای عوض کردن شبکه 2 ثانیه تلف میکنند یا نه؟؟؟و چرا این دستگاه درصد پخش نداره؟!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن من 90 تومان دادم براش!!گران که نخریدم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیروز رفتم و یک دونه بلوسنس گرفتم و کادو دادم به پدرم ولی نمیدونم چرا هر چی تو منو دستگاه گشتم برای درصد تصویر چیزی نبود!!!این دستگاه در صد کیفیت پخش رو نشون میده یا نه؟؟ در ضمن چرا IRIB 2 نیستش؟؟ و کلآ برای برنامه های ایران همین هم زیادیه!!!در کل کیفیت خوبی داره
    یه سوال: همه دستگاه ها برای عوض کردن شبکه 2 ثانیه تلف میکنند یا نه؟؟؟و چرا این دستگاه درصد پخش نداره؟!؟
    درصد تلويزيون ؟ منظورت قدرت گيرندگي هست؟
    بله تا 3 ثانيه طبيعي هست و همه گيرنده ها همين قدر زمان مي برن
    يه مقدار گرون خريدي
    دستگاه هاي ارزون تر با همين كيفيت هم هستن
    در مورد درصد پخش: نميدونم. خيلي عجيبهى!!!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

احتمالا بالای کنترل شما دکمه info رو دارید با این دکمه درصد سیگنال و درصد پخش مشخص میشه. اگر درست بود تشکر یادت نره.

9. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام
    این پرو ویژن زیرنویس فارسی نشون میده ؟
    SRT , SUB .
    در ضمن فرمت MKV رو هم پخش میکنه ؟

ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در ضمن من 90 تومان دادم براش!!گران که نخریدم؟؟؟
    با کابل hdmi خریدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •