تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 227 از 328 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

البته دوستان جسارت نباشه بعنوان داداش کوچیکتون میگم و کل این بحث ها هم برای روشن شدن منه...چون ماشالله شما همه صاحب نظرین...

ولی...
    احساس میکنم ازدواج اون قدر شیرین باشه که ادم بتونه با مشکلات مالیش کنار بیاد.نه اینکه جوون صفر کیلومتر بره زن بگیره اما اگه احساس میکنه میتونه یه زندگی رو با یه حقوق بگردونه و واقعا احساس میکنه که میتونه عاطفه خرج یه دختر بکنه بنظرم بره زن بگیره با توجه به عرف جامعه محل سکونت و شرع خیلی خوب هم میتونه زندگی بکنه...
    این فقط یه احساس...فک نمیکنم مبنای علمی داشته باشه...[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sent from my GT-I9082

2. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

معجزه ای که بنده از آن صحبت میکنم معجزه روحیه است . وقتی روحیه قوی باشد وقتی یک زوجی بخواهند با هم باشند مشکلات را یکی یکی حل میکنند . اگر روحیه قوی نباشه میره خود کشی میکنه .
    وقتی روحیه قوی باشه اگر لازم بشه میره کارگری میکنه میره عسلویه هزینه هاش رو کنترل میکنه .
    بنده مشکلات اقتصادی را قبول دارم و عمیقا درک کرده ام اما چه مقدار مشکلات طلاق واقعا به دلیل مشکلات اقتصادی است ؟ (یعنی مشکلات اقتصادی به حدی باشد که نتوانند حتی خارج شهر ( که هزینه ها کمتر است ) زندگی کنند ؟)
    البته که خدا از بالا میرسونه ولی خوب نباید اینطور باشه توقع داشته باشیم خدا پول نقد بده دستمون ولی خوب شما هم درست میگین چون یکم شرایط فرق کرده...یعنی به لطف بند "پ"یعنی پول پارتی و پررویی شرایط هرکس با کس دیگه ای فرق داره...

Sent from my GT-I9082
    یعنی وقتی همین امروز به بنده پیشنهاد دادن 40 میلیون و استخدام در شرکت نفت شد خداوند آن را رسانده! بعد اون بنده خدا هم مسلمون هست.... ومن توان پرداخت اون پول رو خواهم داشت و پرداخت نخواهم کرد چون جای کس دیگری رو خواهم گرفت و به یک مفت خور و ... تبدیل خواهم شد به قیمت از دست دادن ارزش کارمای خودم، پس نتیجه می گیریم امثال بنده ضعیفیم و باید نابود بشیم چون اهل رشوه و پارتی نیستیم یا بعضی ها توان مالیش رو ندارند؟!

در ضمن مسئله بالا کاملا جدی و حقیقی 40 میلیون رو بده برات جورش می کنم دوست عزیز و شما خداوند را شکر کنید.

4. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اگر به بعضی ها بر نخوره, میخوام بگم که :
    یک سری میان چنان نظر میدن و چنان مخالفت میکنن با ازدواج که انگار هفت هشت بار ازدواج کردن و کوله بازی از تجربه های تلخ دارن .
    اینکه رابطه شما و GF ات فقط در حد یک رفع نیاز و یک سری حرف های کودکانه و زود گذر هست و با بحث و کل کل های بچه گانه میگذره ,
    دلیلی نداره بیای از همون تجارب مثال بزنی واسه ازدواج و بگی که آره ازدواج این معایب رو داره !

من نمیگم راه فرار ازدواج هست یا ازدواج نکردن راه فرار ... من میگم مشکلات هست قبول ... واسه همه هست ... ولی مگه من و شما چقدر میخوایم زنده باشیم و امیدوار !
    ببین یکی از مشکلاتی که خودم به وضوح دیدم اینه که قبلا هم مطرح کردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب واقعا اینا رو که آدم میبینه و میشنوه , نا امید میشه

محتوای مخفی: بخون ولی نقل قول نکن 

آقای عزیز... آقایی که اینجا رو با غرب مقایسه میکنی ... یک چی بگم تو دلت خالی نشه . البته شایدفکر کنی 30یا30 باشه .
    این روند و روال از قدیم بوده و هست و خواهد بود.
    شمایی که فقط بر حسب یک سری اطلاعات و دست نوشته های دیگران میای به بقیه تجربه یاد میدی .
    لااقل خودت تجربه بکن , بعد بیا نظر بده و بگو ازدواج جیزه
    اینجا خیلی ها فقط ادعای روشنفکری دارن .

6. 8 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من همجنس گرا نیستم. پس جواب من نه هست من نمیتونم اون رابطه عاطفی و احساسی رو که با جنس مخالف خودم برقرار میکنم با همجنس خودم داشته باشم. و بله نیاز جنسی هم جزیی از اون هست ولی به معنی این نیست که احساس و عاطفه رو بخواد کمرنگ کنه. ببینید به طور کلی یه مجموعه هست نمیشه خط کشی کرد گفت اینجا نیاز جسمی هست اینجا عاطفی هست اینجا فلان.
    و در جواب اینکه چه شناختی پیدا کردم بیشترش شخصی هست برای همین برای شخص تا شخص فرق میکنه.
    یعنی هرکی نسبت به دوستش احساس و عاطفه داشته باشه همجنس گرا هست؟یعنی شما نسبت به دوست همجنستون هیچ حس و عاطفه ای نداری؟؟؟؟
    من تنها چیزی که از احساس و عاطفه شما در مورد جنس مخالف درک میکنم نیاز جنسی هست وگرنه احساس و عاطفه در معنی معمولی اش با همجنس هم میشه داشت

دوست عزیز رک بگم شما خودتو ب اون راه زدی
    اگه قرار باشه همه چی با جنس موافق بر طرف بشه چرا پس ملت میرن ازدواج میکنن؟
    عزیز من ی سری احساسات نیازای عاطفی هست ک در کنار نیازای جنسی فقط میتونن از طریق جنس مخالف حل بشن نه موافق! (استثناش هم میشه همجنس گراها ک با جنس خودشون ارامش می یابند!)
    اگه بازم تفهمیم نیست با جزییات بگم ولی میدونم پاک میشه؟
    خودم را به اون راه نمیزنم،یکعده ارضا نیاز جنسی شون را به اسم احساس و عاطفه میگن،بحث سر اینه وگرنه نیاز به دوست جنس مخالف دلیلی غیر از این که نداره؟ اگر تنهایی و هم صحبت بودن هست که با دوست همجنس هم در معنای انسانی میشه حلش کرد،اینجا هم قبلا زیاد گفته شد اکثر ازدواجها برای ارضا همین نیازه!!!رابطه ای هم به اون معنی که کسی را گول بزنم به بهانه احساس و عاطفه در لفافه ارضا نیارم نداشتم!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یعنی هرکی نسبت به دوستش احساس و عاطفه داشته باشه همجنس گرا هست؟یعنی شما نسبت به دوست همجنستون هیچ حس و عاطفه ای نداری؟؟؟؟
    من تنها چیزی که از احساس و عاطفه شما در مورد جنس مخالف درک میکنم نیاز جنسی هست وگرنه احساس و عاطفه در معنی معمولی اش با همجنس هم میشه داشت
    اون نوع احساس و عاطفه خاص بله اگه نسبت به جنس موافق باشه شخص همجنس گرا هست.
    حس عاطفی خیر نسبت به دوستان همجنسم ندارم.
    عشق و علاقه و عاطفه و سکس و کشش جنسی و هیجان و... همه اینها چیزهایی هست که من رو نسبت به جنس مخالفم و جنس مخالفم رو نسبت به من جذب میکنه.
    و خوشحالم که بگم درک شما از احساس و عاطفه من کلا و از بیخ و بن غلط هست.
    Last edited by Captain_America; 10-07-2015 at 10:14.

9. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پس نتیجه میگیریم هیج حس عاطفی و علاقه ای هم بین شما و پدرتون هم وجود نداره!!!
    شما اسمم جذبه جنسی را عاطفه میگذارین که همه چی را زیر سوال میبرین!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما واقعا متوجه نمیشید یا خودتون رو به اون راه زدید؟
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی دیگه کار خودته من نمیدونم دیگه چی بگم والا؟!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خودم را به اون راه نمیزنم،یکعده ارضا نیاز جنسی شون را به اسم احساس و عاطفه میگن،بحث سر اینه وگرنه نیاز به دوست جنس مخالف دلیلی غیر از این که نداره؟ اگر تنهایی و هم صحبت بودن هست که با دوست همجنس هم در معنای انسانی میشه حلش کرد،اینجا هم قبلا زیاد گفته شد اکثر ازدواجها برای ارضا همین نیازه!!!رابطه ای هم به اون معنی که کسی را گول بزنم به بهانه احساس و عاطفه در لفافه ارضا نیارم نداشتم!!!
    شما چیه گیر دادی به نیاز جنسی! لابد یه مشکلی داری فقط این بعدش رو میبینی! تازه همونم چ اشکالی داه
    شما اگه میتونی 18 سالگی یه ازدواج موفق داشته باشی برو بکن اگه نمیتونی پس راه حلش همون دوستیه که عرض کردم تا تایم مناسبش برسه
    نمیدونم چرا تو ایران هر کی تو هر چی تجربه نداشته اظهار نطر میکنه بابا خودتون یه بار رابطه دوستی تجربه نکردین یه چیزی برای خودتون ساختین ها!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بحث تامین نیاز جنسی یه طرف قضیه دوستی هست یه طرف دیگش هم نیاز های عاطفی
    نمیدونم اینقدر یعنی درکش سخته ببخشید جسارتا شما چند سالتونه؟ تحربه ای هم در این مورد حتما نداشتین نه ؟
    ببخشید یه عده اگه خیلی کار ها میکنن دلیل جمع بستنه؟ مثلایه عده ک برای پول دوست میشن؟ یعنی همه برای پول دوست میشن؟شما بگو تو 18 سالگیت که این نیاز هارو داری میخوای با ازدواج برطرف کنی یعنی؟
    Last edited by ArashMiniStar; 10-07-2015 at 10:34.

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما چیه گیر دادی به نیاز جنسی! لابد یه مشکلی داری فقط این بعدش رو میبینی! تازه همونم چ اشکالی داه
    شما اگه میتونی 18 سالگی یه ازدواج موفق داشته باشی برو بکن اگه نمیتونی پس راه حلش همون دوستیه که عرض کردم تا تایم مناسبش برسه
    نمیدونم چرا تو ایران هر کی تو هر چی تجربه نداشته اظهار نطر میکنه بابا خودتون یه بار رابطه دوستی تجربه نکردین یه چیزی برای خودتون ساختین ها!!
    واقعا از جواب منطقی تون متشکرم!!!کافر همه را به کیش خود پندارد....یکجوری از رابطه دوستی میگین انگار هسته اتم شکافتین!!!
    کسی نکفت 18 سالگی ازدواج کنیم!!!گفتم با کلمات بازی نکنیم واحساس و عاطفه را با یک کلمه دیگه جایگزین نکنیم؛از پاسخهای قانع کننده تون کاملا واضحه،وگرنه خودم با این وضع اقتصادی و اجتماعی اصلا ازدواج را توصیه نمیکنم،مگر واقعا کیس واقعا قابل اعتمادی پیدا بشه که نادره!!!!جایی هم نگفتم کسی دوستی نکنه!!!کسی بخاد برای رفع نیازهاش با هرکسی دوست بشه،مختاره ولی اسم احساس و عاطفه پاک روی این رابطه واقعه خنده داره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •