منم امروز کنکور دادم..خوبم ندادم.ولی اصلا بهش فکر نکردم ..از جلسه که اومدم بیرون کنکور رو شیفت دیلیت کردم درصدامو هم حساب نکردم..
منم امروز کنکور دادم..خوبم ندادم.ولی اصلا بهش فکر نکردم ..از جلسه که اومدم بیرون کنکور رو شیفت دیلیت کردم درصدامو هم حساب نکردم..
نه بابا بد شانس بودم به خدا حالم بد شد وگر نه اختصاصی ها رو دست کم هرکدو 30 باید میزدم.
واسه همین هم اعصابم خورده وگرنه اصلا واسم کنکور و درس مهم نیست.![]()
این حرفی رو که میزنم الان نمیفهمی ... اما بزار جواب کنکور بیاید و قبول نشی خدای نکرده یا به هر صورت نری دانشگاه ... هزار فکر و اما و اگر میاد توی ذهنت از جمله اینکه یه شخص جوون 19 یا 20 ساله دیگه زشته دستش توی جیب باباش باشه و باید بره سر کار و... آخه نمیشه دیگه بشینی توی خونه و توی این وضع و اوضاع در و دیوار رو نگاه کنی ... تحصیل حداقل بهونه ای هست...
همچنین اینم بگم واقعا اگر کسی به خودش میبینه اگر یه کار یا فنی یاد بگیره براش بهتره هر چی زود تر اقدام کنه بهتره...الان یکی از دوستان خودم رفته و آرایشگری یاد گرفته حدود 2 ساله آرایشگره و راضی هم هست شکر خدا ...
یکی از دوستان رفته دانشگاه و میگه آواز دهل شنیدن از دور خوش است... ( نشون میده حداقل درست انتخاب رشته نکرده ... یا نکردیم .)
من هم که خدمت هستم و به هر صورت بین ما سه نفر برنده همون دوست آرایشگرمون بوده تا الان.
دوستان کسی نمی دونه سوالات سراسری و پاسخش رو کجا میشه خرید؟
هنوز خیلی زوده ...
اما پاسخنامه به زودی روی سایت سازمان سنجش قرار میگیره.
اما میتونید فعلا به سایت کانون مراجعه کنید و جواب معلم های کانون به سوالات روببینید
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش می دونم هست ولی دفترچه اش رو که پاسخ و سوال باشه (می خوام دستم بگیرم) کی میاد؟
اصلا میاد؟؟؟
منم به همین خاطر گفتم الان خیلی زوده ....
شاید هم نیاد ...
بهترین کار اینه که شما دفترچه آزمون رو دانلود کنی و جواب تشریحی رو از سایت کانون ببینی ... همچنین ظاهرا فردا هم کلید رسمی آزمون ها توسط سنجش منتشر میشه.
من خودم 22 سالمه قبلا کنکور دادم دانشجو هم بودم انصراف دادم دوباره کنکور دادم...این حرفی رو که میزنم الان نمیفهمی ... اما بزار جواب کنکور بیاید و قبول نشی خدای نکرده یا به هر صورت نری دانشگاه ... هزار فکر و اما و اگر میاد توی ذهنت از جمله اینکه یه شخص جوون 19 یا 20 ساله دیگه زشته دستش توی جیب باباش باشه و باید بره سر کار و... آخه نمیشه دیگه بشینی توی خونه و توی این وضع و اوضاع در و دیوار رو نگاه کنی ... تحصیل حداقل بهونه ای هست...
همچنین اینم بگم واقعا اگر کسی به خودش میبینه اگر یه کار یا فنی یاد بگیره براش بهتره هر چی زود تر اقدام کنه بهتره...الان یکی از دوستان خودم رفته و آرایشگری یاد گرفته حدود 2 ساله آرایشگره و راضی هم هست شکر خدا ...
یکی از دوستان رفته دانشگاه و میگه آواز دهل شنیدن از دور خوش است... ( نشون میده حداقل درست انتخاب رشته نکرده ... یا نکردیم .)
من هم که خدمت هستم و به هر صورت بین ما سه نفر برنده همون دوست آرایشگرمون بوده تا الان.
منظورم از اون پست این بود که الان دیگه حرص و جوش خوردن فایده ای نداره چیزی رو نمیشه تغییر داد باید خوش گذروند
دوستان ما که از دولتی قطع امید کردیملامصب پول آزاد رو هم نداریم...
حالا برای قبول شدن تو یه داشگاه ازاد تهران باید حداقل چند بشه رتبت؟
هیچی معلوم نیست چون اولین سالیه که این سیستم اجرا میشه هیچکی نمیدونه با چه رتبه ای چی و کجا میشه قبول شد..حالا برای قبول شدن تو یه داشگاه ازاد تهران باید حداقل چند بشه رتبت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)