ببین بستگی داره به طرف ! اینکه چند مرده حلاج باشه ! رشته حسابداری رشته نون دراری هستش !
میشه با فوق دیپلمش کار کرد و نون دراورد !
رشته پلیمر یه رشته جدید (( در ایران)) و نو هستش ! خیلی جای کار داره ! ضمن اینکه هر دانشگاهی پلیمر نداره ! اگه طرف واقعا درسخون باشه به خیلی جاهای خوب میرسه! به راحتی میتونه از دانشگاهای خارج پذیرش بگیره ! خلاصه رشته خوبی هستش !
دخترهم که هست ! پس زیاد به فکر کار نیست ! ضمن اینکه 1 سال هم خونده ! بگو همون علوم تحقیقات رو بچسبه !
دوست عزیز متاسفانه موسسات بار علمی چندانی ندارن ! فقط چندتا غیر انتفاعی هستن که دانشگاه هستن و مدرک معتبری دارند ! والا من زیاد از آزاد چالوس اطلاع ندارم !
اما یه چیزی! اگه واقعا میخوای بری دانشگاه و اصلا تو کتت نمیره یه سال بمونی برو آزاد ! چون فکر میکنم سطح آزاد اون جا از این غیر انتفاعی که گفتی بالاتر باشه !
ببین الان خیلی ها میگن فرق نمیکنه مدرک از کجا بگیری و این حرفا ....!
اما اینا هنوز وارد دانشگاه نشدن و بازار کار رو ندیدن ! با اینکه خیلی شرکتها خصوصی هستن اما هنوز نوع دانشگاه مهمه! نمیگم همه جا ! اما هست ! خیلی زیاد هم هست!
اما یه نصیحت برادرانه ! بشین بخون واسه سال بعد ! الان شاید همه بهم حمله کنن و بگن چرا اینو میگی ! اما خداییش به نظر خودم ارزشش و نداره ! من هم 1 سال پشت کنکور موندم ! سال اولی که موندم هم وضعیت قبولیم شبیه وضعیت قبولی های شما بود !