تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 281 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها یه نظر سنجی !
    من دوستم ( دختر هست ) پارسال 3700 شد و بخاطر انتخاب رشته بد مردود شد ! آزاد پلیمر علوم تحقیقات قبول شد و رفت اونجا و امسال دوباره کنکور داد و الان حسابداری علم و فرهنگ قبول شده ! ...
    شما اگه جاش بودید کدوم رو میرفتید ؟!
    هم از نظر مدرک و بازار کار و هم از نظر هزینه تحصیل ...
    ببین بستگی داره به طرف ! اینکه چند مرده حلاج باشه ! رشته حسابداری رشته نون دراری هستش !
    میشه با فوق دیپلمش کار کرد و نون دراورد !

رشته پلیمر یه رشته جدید (( در ایران)) و نو هستش ! خیلی جای کار داره ! ضمن اینکه هر دانشگاهی پلیمر نداره ! اگه طرف واقعا درسخون باشه به خیلی جاهای خوب میرسه! به راحتی میتونه از دانشگاهای خارج پذیرش بگیره ! خلاصه رشته خوبی هستش !

دخترهم که هست ! پس زیاد به فکر کار نیست ! ضمن اینکه 1 سال هم خونده ! بگو همون علوم تحقیقات رو بچسبه !

سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نيازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟)

دوست عزیز متاسفانه موسسات بار علمی چندانی ندارن ! فقط چندتا غیر انتفاعی هستن که دانشگاه هستن و مدرک معتبری دارند ! والا من زیاد از آزاد چالوس اطلاع ندارم !
    اما یه چیزی! اگه واقعا میخوای بری دانشگاه و اصلا تو کتت نمیره یه سال بمونی برو آزاد ! چون فکر میکنم سطح آزاد اون جا از این غیر انتفاعی که گفتی بالاتر باشه !
    ببین الان خیلی ها میگن فرق نمیکنه مدرک از کجا بگیری و این حرفا ....!
    اما اینا هنوز وارد دانشگاه نشدن و بازار کار رو ندیدن ! با اینکه خیلی شرکتها خصوصی هستن اما هنوز نوع دانشگاه مهمه! نمیگم همه جا ! اما هست ! خیلی زیاد هم هست!

اما یه نصیحت برادرانه ! بشین بخون واسه سال بعد ! الان شاید همه بهم حمله کنن و بگن چرا اینو میگی ! اما خداییش به نظر خودم ارزشش و نداره ! من هم 1 سال پشت کنکور موندم ! سال اولی که موندم هم وضعیت قبولیم شبیه وضعیت قبولی های شما بود !

2. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه هایی که علم و صنعت اوردن ، برای آشنایی همینو بخونن حساب کار دستشون میاد ! ادمین های پیج هم آشنان ، صحت و سقم همه پستا تایید میشه !

فقط یه نکتــه که الان به ذهنم میرسه در مورد این اردوی معارفه ای که میبرن .... من خودم مصدوم بودم اون موقع نرفتم .... به شمام توصیه میکنم بپیچونین !! اگه تهرانی نیستین و خوابگاه میخواین بگیرین چرا .... برین شاید یذره واسه انتخاب هم اتاقی بتونه کمک کنه .... ولی دیگه هیچ فایده ای نداره ! میبرنتون نزدیکای لواسون ، چادر اینا میزنن تا صبح میلرزین از سرما ! نماز شب و صبح بیدارتون میکنن با جماعت فیضشو ببرین! شست و شوی مغزی و اینام که دیگه بحثش نیست اصلا !

ولی کلا دانشگاه خوبیه ....
    کلی به اشتیاقم افزودی جون داداش
    با این تفاسیر بریم دنبال انتقالی به خواجه نصیر و بهشتی و اینا ! :-"

نوشته اجباریه ! میشه پیچوند ؟ مثلا من برنامه ربزی کنم پام دو سه روز قبلش بشکنه ! هوم ؟ : دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ورودتو به علم و صنعت تسلیت می گم
    پارسالم همین بلا رو سرم اوردی علی !اول که رو نکردی چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته منو تشویق کردی، بعد که علموص قبول شدم گفتی تسلیت میگم

نمی شد همون اول میگفتی؟؟؟

من هم صمیمانه تسلیت میگم به این دوستان .
    توصیه میکنم اگه تهرانی هستین اردو رو نرین که دهنتون سرویسه اساسی!

5. این کاربر از r&min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

برای ثبت نام باید بریم توی دانشکده ای که قبول شدیم یا محل دیگه ای در دانشگاه هست برای ثبت نام ؟
    واسه ما ( بهشتی ) یه سالن تربیت بدنی(سالن بسکتبال ) رو گذاشته بودن واسه ثبت نام کلی ... بعدش میرفتی دانشکده ت و برنامه کلاس ها و اینا رو میگرفتی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خیلی دوست دارم بپیچونم . امکان داره ؟ دقیقا 29 عروسی فامیلمونه و خیلی دوست دارم اونجا باشم ولی مثل اینکه از 28 تا 30 دانشگاه علم و صنعت اردو گذاشته !!! یه ذره بیشتر توضیح میدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم خیلی دوست دارم بپیچونم . امکان داره ؟ دقیقا 29 عروسی فامیلمونه و خیلی دوست دارم اونجا باشم ولی مثل اینکه از 28 تا 30 دانشگاه علم و صنعت اردو گذاشته !!! یه ذره بیشتر توضیح میدی ؟
    تشریف میبرید ثبت نام میکنید 3 شنبه صبح بعدم خیلی شیک برمیگردین منزل
    از 30 ام به بعدم هر وخ رفتی دانشگاه برو اموزش دانشکده از خانوم تورانی کارتت و بگیر.

9. این کاربر از r&min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ! احتمالا همین کارو بکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

اقا دانشگاه شيراز نبود؟ 2 نفر دربست:دي

Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2

12. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا من اینو دو بار دیگه هم نوشتم کسی جواب ندا...من پزشکی شیراز نیمسال دوم قبول شدم حالا دو تا سوا:
    1-من باید مثل بقیه که نیمسال اول قبول شدن برم ثبت نام؟؟؟
    2-ثبت نام اینترنتی فرقی با عادی نداره؟ یعنی اگه اینترنتی ثبت نام کنم دیگه لازم نیست تا شیراز برم؟؟؟
    3-این تعهد نامه ی محضری خیلی جدیه؟؟حتما باید برم دفترخانه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه هایی که علم و صنعت اوردن ، برای آشنایی همینو بخونن حساب کار دستشون میاد ! ادمین های پیج هم آشنان ، صحت و سقم همه پستا تایید میشه !

فقط یه نکتــه که الان به ذهنم میرسه در مورد این اردوی معارفه ای که میبرن .... من خودم مصدوم بودم اون موقع نرفتم .... به شمام توصیه میکنم بپیچونین !! اگه تهرانی نیستین و خوابگاه میخواین بگیرین چرا .... برین شاید یذره واسه انتخاب هم اتاقی بتونه کمک کنه .... ولی دیگه هیچ فایده ای نداره ! میبرنتون نزدیکای لواسون ، چادر اینا میزنن تا صبح میلرزین از سرما ! نماز شب و صبح بیدارتون میکنن با جماعت فیضشو ببرین! شست و شوی مغزی و اینام که دیگه بحثش نیست اصلا !

ولی کلا دانشگاه خوبیه ....
    این آقا سامی از بچه های مورد تائیده !! بچسبید ولش نکنید !! خر علم و صنعته بدون شک و شبهه ای ( خر یعنی خرخون چیز دیگه برداشت نکنید )

15. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •