تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 396 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اصلا برا من از این خبرا نیست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل وقتی که گل میزنید و نمیشه صحنه شادی رو Skipکنید!!
    چرا اگه RB+LB رو همزمان بزنید اسکیپ میشه گل سلبریشن

3. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این گزینه شامل حال Cpu هم میشه ؟! خوشحالی گلهای CPU خیلی رو اعصابه و طولانی تر هم هست !
    من وقتی گل میزنم سریع میرم در آغوش بازیکنای هم تیمی تا سریع تمومش کنن

یک سوال دیگه این که چطوری میشه ضربه آزاد رو با نفر سوم زد ؟!
    مثلا دو نفر از روی توپ بپرن و نفر سوم ضربه رو بزنه ؟! من هر جوری میشد امتحان کردم ولی نتیجه نداد !

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

این گزینه شامل حال Cpu هم میشه ؟! خوشحالی گلهای CPU خیلی رو اعصابه و طولانی تر هم هست !

مثلا دو نفر از روی توپ بپرن و نفر سوم ضربه رو بزنه ؟! من هر جوری میشد امتحان کردم ولی نتیجه نداد !
    دروغ چرا تا حالا از روی توپ واسه نفر سوم نپریدم ولی دکمه نفر دوم رو بگیر بعد یه دایره ریز برن ( زیاد نزنی ) ...همچین حالت قوس دار مینداز روی پا بازیکن سوم همون رو هوا میزنی دروازه رو سوراخ میکنی

6. 2 کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ضربه ایستگاهی:RT رو نگه دار تا نفر دوم اضافه شه بعد LT رو نگه دار تا نفر سوم اضافه شه.حالا RT رو نگه دار و دکمه شوت وسریع پشت سرش دکمه پاس رو بزن(مثل تو سر توپ زدن)،بازیکن اول میپره و اگه LT رو نگه داری و همین کارو تکرار کنی بازیکن دوم می پره.در ضمن اگه ابتدای کار دکمه RT , LT رو نگه نداری و شوت وپاس رو سریع بزنی بازیکن اصلی که پشت توپه میپره(چه بپر بپریه ها).برای کات دار زدن هم بایداول جهت چپ یا راست رو بگیری و نگه داری و خیلی سریع شوت رو بزنی.یا اگه شوت رو زدی خیلی سریع باید جهت رو نگه داری وگرنه کات دار نمیشه.با ریبری تمرین کن خیلی خوب میزنه

8. این کاربر از EL NINO9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دروغ چرا تا حالا از روی توپ واسه نفر سوم نپریدم ولی دکمه نفر دوم رو بگیر بعد یه دایره ریز برن ( زیاد نزنی ) ...همچین حالت قوس دار مینداز روی پا بازیکن سوم همون رو هوا میزنی دروازه رو سوراخ میکنی
    بازیکنی که با RT اضافه میشه فقط پاس (دایره) میده فک کنم . باید RT رو نگه داشت دایره رو زد
    Last edited by EL NINO9; 24-10-2012 at 01:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ضربه ایستگاهی:RT رو نگه دار تا نفر دوم اضافه شه بعد LT رو نگه دار تا نفر سوم اضافه شه.حالا RT رو نگه دار و دکمه شوت وسریع پشت سرش دکمه پاس رو بزن(مثل تو سر توپ زدن)،بازیکن اول میپره و اگه LT رو نگه داری و همین کارو تکرار کنی بازیکن دوم می پره.در ضمن اگه ابتدای کار دکمه RT , LT رو نگه نداری و شوت وپاس رو سریع بزنی بازیکن اصلی که پشت توپه میپره(چه بپر بپریه ها).برای کات دار زدن هم بایداول جهت چپ یا راست رو بگیری و نگه داری و خیلی سریع شوت رو بزنی.یا اگه شوت رو زدی خیلی سریع باید جهت رو نگه داری وگرنه کات دار نمیشه.با ریبری تمرین کن خیلی خوب میزنه
    ضربرو نزنیم راحت تریم

11. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اين امكان يهةچيز واسه حاشيه هست..وگرنه كلا اين حركات در فوتبال امروزي كمي منسوخ شده و
    قت بكنين بازيكني كه كيخاد ضربشو بزنه تنها ميره و كلرشو ميطنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اکثر دوستان وقتی گل میزنن فقط با بازیکن گل زن دور خودشون میچرخن تا صحنه شادی تموم بشه حالا یه ویدئو گذاشتم که اموزش تمام شادی های بعد از گل هست
    از حرکت جالبه بالوتلی در یورو تا حرکت زیبای تورس که خودم خیلی دوسش دارم و...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این سیستم ضربه ازاد جدید خیلی اشغاله، من می خوام با نفر اول کات دار بزنم، چون دکمش با انتخاب نفر دوم یکیه یه یار جدید اضافه میکنه که هم جای دوربینو تغییر میده و نمیشه درست هدفگیری کرد، هم باز می خوای با نفر اول کاشته کات دار بزنی، به همون دلیل یکی بودن دکمه ها، کاشته رو با نفر دوم میزنه که میره تو اوت.
    تو فیفا های قبلی همیشه کاشته هام تو گل بود یا گلر حریف به زور از گوشه دروازه درش میاورد، ولی الان کاشته میشه دوست دارم از بازی بیام بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •