سلام
اگر نسخه شما اینترنت سکیوریتی باشه و کی که به کسپر دادید از نوع تریال نباشه بهتر هست یکی از این دو سریال را به کسپر بدهید تا 91 روز به شما لایسنس تریال بدهد و تا 3ماه راحت باشید :
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
سلام
اگر نسخه شما اینترنت سکیوریتی باشه و کی که به کسپر دادید از نوع تریال نباشه بهتر هست یکی از این دو سریال را به کسپر بدهید تا 91 روز به شما لایسنس تریال بدهد و تا 3ماه راحت باشید :
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
سلام
ویندوز xp شما اپدیت هست دیگه؟
کسپر رو از رو سیستم پاک کنید
محتویات پوشه temp پاک کنید (با برنامه ccleaner میتونید این کار انجام بدید )و دوباره کسپر رو نصب کنید ببنید مشکل برطرف میشه
اگر مشکل پا بر جا بود با این برنامه یه گزارش از سیستم تهیه کنید و اپلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد جان شما هم اگه تمایل دارید یه گزارش با این برنامه از سیستم بگیرید:
این برنامه پیشرفت کرده؟فکر کنم قبلا آنالیز اتوماتیک نداشت.نسخه 4 رو داشتم که 600 مگه.
اینم لینک آنالیز:
Last edited by mohammad_87; 02-07-2013 at 19:03.
سلام
فایروال کسپرسکی طوری هست که اگر از نرم افزارهای دور زدن چیلترینگ استفاده بشه ، قوانینی که برای فایروال برای یک برنامه ساخته شده است و اگر از نرم افزار چیلترینگ استفاده بکنه ، برنامه مورد نظر فایروال کسپرسکی نمی تونه قوانین ساخته شده را اعمال بکند.حتی در نسخه RC هم که نصب کردم دیدم این راه فعلا ادامه دارد، یادمه چندماه پیش با Kases علی جان حدود 2یا 4ساعت داشتیم در مورد این برنامه صحبت می کردیم که از هر روشی میرفتیم باز یک جا گیر میکرد و من و علی به خودمون گفتیم ، باید قبول کرد که نمیشه کاری به جز ایجاد قوانین جز ایجاد قوانین در نرم افزار چیلترینگ .
یه روش دیگه هم هست که مخصوص برنامه هایی است که شما به ندرت استفاده میکنید یا اگر هم استفاده می کنید د رحالت افلاین هست نه انلاین.
شما م یتوانید برنامه مورد نظرتون را به گروه Untrusted انتقال بدهید تا با استارت ویندوز برنامه اجرا نشود و موقع استفاده از برنامه چیلترینگ به نت وصل نشود و لایسنس خراب بشود مثل نرم افزار چیلترینگ کریو که در این نرم افزار بنظرم نمیشه برای نرم افزاری قوانین ایجاد کرد.
و بعد از اینکه به گروه Untrustd انتقال دادید ، و خواستید از برنامه مورد نظر استفاده بکنید فقط کافی هست در تنظیمات کسپر تیک Application Control را بردارید و برنامه را اجرا بکنید ، نکته فقط د رحالت افلاین باشید یا اگر د رحالت انلاین هم هستید از نرم افزار چیلترینگ استفاده نکنید مثل کریو که لایسنس برنامه بلاک شود.و اگر هم خواستید در حالت انلاین استفاده بکنید چون از چیلترینگی نیست که استفاده بکنید ، پس قوانینی که در فایروال کسپر ایجاد کردید باعث میشه تا برنامه برای وصل شدن به نت ارور بدهد.
من خودم برنامه Total Unistaller را بهترین برنامه برای ریمو کردن می دونم ولی با هر روشی برای جلوگیری از استفاده که نت وصل نشود اخر بار وصل می شد و باعث میشد ، لایسنس بپره و من فعلا این راه رو پیش رو گذاشتم چون برنامه ای هست که فقط برای پاک کردن یک نرم افزار استفاده میشه و شاید در هفته..4بار نهایت استفاده بشه پس زیاد کارایی نداره که بخوام در گروه نامطمئن انتقالش ندهم.
به نظر من این جنجالی که به پا شده اغراق نیست و واقعا کسپر کارش عالیه .شاید خیلی از کاربرا و دوستان قبول ندارند اما به جرات میتونم بگم در ایران با محدودیتهایی که برای آپدیت و سینک شدن به سرورها هستکارش داره خوب انجام میشه.
مرسی کسپر![]()
سلام بچه ها
من می خوام دسترسی یکی از برنامه ها رو به اینترنت قطع کنم و قوانین بلاک کردن رو براش تعری می کنم. ولی انگار نه انگار. فکر کنم این نسخه (پیور 3) باگ داره. شما هم به یه همچین مشکلی برخوردین؟
راستی یه سوال دیگه. راهی نیست که پیور 1 رو روی ویندوز 8 نصب کنم؟ این جدیداش اصلا خوب نیستن و خیلی رو اعصابم هستن!
سلام محمد جان
برنامه COMODO Cloud مثل اینکه ناسازگاره
این برنامه رو پاک کنید ببینید مشکل برطرف میشه
فقط با فایرفاکس این مشکل داری؟ یا با دیگر مروگرها همین مشکل وجود داره؟
سلام
من ناد32 رو با Uninistaller و آموزشش توی همین تالار پاک کردم
فایروال ویندوز هم خاموشه
اما هرکاری می کنم نه آنتی ویروس نصب میشه و نه سیکوریتی
چند بار ری استارت کردم اما نشد !
این تصویر میاد همش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)