در تائید صحبتهای Aryaeiboy عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تائید صحبتهای Aryaeiboy عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این طرح فشفشه رو بشه بدون این که از حجم اصلی کم کنه خرید و مصرف کرد خیلی راضی کننده خواهد بود.
دوستان شماها چرا علیه من موضع می گیرید،اگه من چیزی می گم که فقط می خوام مشکلتون حل بشه
در مورد این مشکل هم من امروز که پیگیری کردم متوجه شدم اشکال کارتون کجاست
همون طور که گفتم تا حجمتون تموم نشه نمیتونید گیگ فشفشه بخرید،یعنی قرار بود که این طوری تو سیستم اعمال شه اما مثله این که سازمان تصمصم گرفته که حتی اگه حجم کاربر تموم نشده باشه هم بتونه بخره
اما نکته ای که شما توجه نکردید اینه که شما اجازه داری هر چقد و هر زمانی که بخوای گیگ فشفشه بخری منتها تا وقتی حجم خودتون تموم نشه نمیتونید از گیگ فشفشه استفاده کنید.بزارید یه مثال بزنم
فرض کنید شما 1 گیگ حجم دارید و میرید 3 گیگ فشفشه می خرید،و تو پنلتون میبینید که حجمتون رو زده 4 گیگ،اما نکته ی مهم اینه که شما هر چقد که مصرف کنید اول از حجمتون استفاده میشه تا تموم شه و به محض تموم شدن حجم خودتون از فشفشه کم میشه حالا شما فکر کن که تو یه روز 1 گیگ استفاده می کنی،اون 1 گیگ حجم خودته که تموم میشه و اون 3 گیگی که خریدی میسوزه
اینطوری شما فکر می کنی که کل حجمت سوخته
توی همون اخطاری هم که سایت میده قشنگ مشخصه که میگه ابتدا ترافیک باقیمانده از سرویس های قبل از خرید جدید از اعتبار شما کسر میشه!!!
متوجه شدید؟
دوست عزیز همه این چیزهایی که فرمودید خودمون می دانیم و فقط بنده عرض کردم کاش کلا اول فشفشه مصرف می شد.
منم چند پست قبل عرض کردم که قراره یه طرحه جدید با اسم جرقه بیاد که همچین کاری رو میسر میکنه،یعنی هر وقت خواستید میخرید و استفاده می کنید و هیچ ربطی به حجم خودتون نداره![]()
دوستان این طرح دینامیک چه طوره؟!؟سرعتش چنده؟دوستانی که دارند میتونند یه تست از سرعتش بزارند! ! !
بعد دوباره میشه تمدیدش کرد؟!؟یا فقط برای بار اول؟!؟
یادش بخیر اولین isp من های وب بود
دوستان الان توی پنلم هستم ولی چرا چیزی به اسم دینامیت وجود نداره؟!؟
راستی 4 مگ-تیرگان چه جوریه ؟؟؟12 گیگ و 24 گیگ هر دوتا 150000 تومن؟؟؟
در مورد تمدید کردن که مشکلی نیست،ولی تو همه مراکز مخابراتی ارائه نمیشه،اگر تو لیست سرویساتون نمی بینید حتما تو مرکز مخابراتیتون ساپورت نمیشه
در مورد تیرگان اون 12 گیگ مودم رایگان داره روش ولی اون 24 گیگ ،حجم اضافه
Last edited by tahaafshar; 10-07-2013 at 11:11.
امیدوارم زودتر...![]()
سرعت من به شدت افت کرده از دیروز، دوستان دیگه اینجا سرعتشون چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)