تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1849 اولاول ... 1271772172232242252262272282292302312372773277271227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

2. این کاربر از cnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه این طرح فشفشه رو بشه بدون این که از حجم اصلی کم کنه خرید و مصرف کرد خیلی راضی کننده خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوست من بنده ۲تا خط دارم از های وب٬ باگ کجا بود! یعنی شما می گی اصلا نمی شه وقتی حجم داری٬ ترافیک فشفشه بخری؟! من به شما می گم خودت به شخصه یه بار چک کن خواهشا می بینی که می شه. شما اصلا جمله ای که می نویسه رو بخون. نوشتن اون جمله هم جز باگه؟! واضح و مشخص نوشته ابتدا ترافیک قبلیت کسر می شه بعد فشفشه.
    در مورد پینگ تایم هم من متوجه نشدم چیو نمی تونید بگید؟! از نظر های وب و کلا تمام شرکت ها توی ایران پینگ تایم زیر 400 طبیعیه! پس عملا نباید انتظار تغییر داشت چونکه پینگ تایم بالا اصلا برای اونا مشکلی حساب نمی شه که بخوان برای بهتر شدنش تلاشی کنن. حالا اگه واقعا اطلاعی داری شما که مشکل از کجاست خوب بگو ما هم بدونیم لااقل. حتی اگه مشکل از زیرساخت هم باشه فقط و اصلا ربطی به های وب نداشته باشه هم بازم به من یوزر ربطی نداره شرکت باید پیگیری کنه که عمرا اینکار رو نمی کنه! چون براش مهم نیست پینگ تایم بالا
    اگه این طرح فشفشه رو بشه بدون این که از حجم اصلی کم کنه خرید و مصرف کرد خیلی راضی کننده خواهد بود.
    دوستان شماها چرا علیه من موضع می گیرید،اگه من چیزی می گم که فقط می خوام مشکلتون حل بشه
    در مورد این مشکل هم من امروز که پیگیری کردم متوجه شدم اشکال کارتون کجاست
    همون طور که گفتم تا حجمتون تموم نشه نمیتونید گیگ فشفشه بخرید،یعنی قرار بود که این طوری تو سیستم اعمال شه اما مثله این که سازمان تصمصم گرفته که حتی اگه حجم کاربر تموم نشده باشه هم بتونه بخره
    اما نکته ای که شما توجه نکردید اینه که شما اجازه داری هر چقد و هر زمانی که بخوای گیگ فشفشه بخری منتها تا وقتی حجم خودتون تموم نشه نمیتونید از گیگ فشفشه استفاده کنید.بزارید یه مثال بزنم
    فرض کنید شما 1 گیگ حجم دارید و میرید 3 گیگ فشفشه می خرید،و تو پنلتون میبینید که حجمتون رو زده 4 گیگ،اما نکته ی مهم اینه که شما هر چقد که مصرف کنید اول از حجمتون استفاده میشه تا تموم شه و به محض تموم شدن حجم خودتون از فشفشه کم میشه حالا شما فکر کن که تو یه روز 1 گیگ استفاده می کنی،اون 1 گیگ حجم خودته که تموم میشه و اون 3 گیگی که خریدی میسوزه
    اینطوری شما فکر می کنی که کل حجمت سوخته
    توی همون اخطاری هم که سایت میده قشنگ مشخصه که میگه ابتدا ترافیک باقیمانده از سرویس های قبل از خرید جدید از اعتبار شما کسر میشه!!!
    متوجه شدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان شماها چرا علیه من موضع می گیرید،اگه من چیزی می گم که فقط می خوام مشکلتون حل بشه
    در مورد این مشکل هم من امروز که پیگیری کردم متوجه شدم اشکال کارتون کجاست
    همون طور که گفتم تا حجمتون تموم نشه نمیتونید گیگ فشفشه بخرید،یعنی قرار بود که این طوری تو سیستم اعمال شه اما مثله این که سازمان تصمصم گرفته که حتی اگه حجم کاربر تموم نشده باشه هم بتونه بخره
    اما نکته ای که شما توجه نکردید اینه که شما اجازه داری هر چقد و هر زمانی که بخوای گیگ فشفشه بخری منتها تا وقتی حجم خودتون تموم نشه نمیتونید از گیگ فشفشه استفاده کنید.بزارید یه مثال بزنم
    فرض کنید شما 1 گیگ حجم دارید و میرید 3 گیگ فشفشه می خرید،و تو پنلتون میبینید که حجمتون رو زده 4 گیگ،اما نکته ی مهم اینه که شما هر چقد که مصرف کنید اول از حجمتون استفاده میشه تا تموم شه و به محض تموم شدن حجم خودتون از فشفشه کم میشه حالا شما فکر کن که تو یه روز 1 گیگ استفاده می کنی،اون 1 گیگ حجم خودته که تموم میشه و اون 3 گیگی که خریدی میسوزه
    اینطوری شما فکر می کنی که کل حجمت سوخته
    توی همون اخطاری هم که سایت میده قشنگ مشخصه که میگه ابتدا ترافیک باقیمانده از سرویس های قبل از خرید جدید از اعتبار شما کسر میشه!!!
    متوجه شدید؟
    دوست عزیز همه این چیزهایی که فرمودید خودمون می دانیم و فقط بنده عرض کردم کاش کلا اول فشفشه مصرف می شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوست عزیز همه این چیزهایی که فرمودید خودمون می دانیم و فقط بنده عرض کردم کاش کلا اول فشفشه مصرف می شد.
    منم چند پست قبل عرض کردم که قراره یه طرحه جدید با اسم جرقه بیاد که همچین کاری رو میسر میکنه،یعنی هر وقت خواستید میخرید و استفاده می کنید و هیچ ربطی به حجم خودتون نداره

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان این طرح دینامیک چه طوره؟!؟سرعتش چنده؟دوستانی که دارند میتونند یه تست از سرعتش بزارند! ! !

بعد دوباره میشه تمدیدش کرد؟!؟یا فقط برای بار اول؟!؟

داره خودمونی میشه l3izar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یادش بخیر اولین isp من های وب بود
    دوستان الان توی پنلم هستم ولی چرا چیزی به اسم دینامیت وجود نداره؟!؟

راستی 4 مگ-تیرگان چه جوریه ؟؟؟12 گیگ و 24 گیگ هر دوتا 150000 تومن؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوستان این طرح دینامیک چه طوره؟!؟سرعتش چنده؟دوستانی که دارند میتونند یه تست از سرعتش بزارند! ! !

بعد دوباره میشه تمدیدش کرد؟!؟یا فقط برای بار اول؟!؟
    یادش بخیر اولین isp من های وب بود
    دوستان الان توی پنلم هستم ولی چرا چیزی به اسم دینامیت وجود نداره؟!؟

راستی 4 مگ-تیرگان چه جوریه ؟؟؟12 گیگ و 24 گیگ هر دوتا 150000 تومن؟؟؟
    در مورد تمدید کردن که مشکلی نیست،ولی تو همه مراکز مخابراتی ارائه نمیشه،اگر تو لیست سرویساتون نمی بینید حتما تو مرکز مخابراتیتون ساپورت نمیشه
    در مورد تیرگان اون 12 گیگ مودم رایگان داره روش ولی اون 24 گیگ ،حجم اضافه
    Last edited by tahaafshar; 10-07-2013 at 11:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم چند پست قبل عرض کردم که قراره یه طرحه جدید با اسم جرقه بیاد که همچین کاری رو میسر میکنه،یعنی هر وقت خواستید میخرید و استفاده می کنید و هیچ ربطی به حجم خودتون نداره
    امیدوارم زودتر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت من به شدت افت کرده از دیروز، دوستان دیگه اینجا سرعتشون چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •