تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 475 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میتونید جواب بدید
    من یه memo pad دارم تا دیروز همه چیش خوب بود ولی از دیروز بعضی وقتا که از صفحه روشن به یه صفحه تیره میرید بعد دوباره صفحه روشن میشه کیفیت صفحه کم میشه یعنی انگار نور زیادی میمونه رو صفحه از رزولوشن کم میشه انگار کلا خیلی سخته توضیحش
    گارانتی قبول میکنه؟ ببرم چی بگم بهشون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میتونید جواب بدید
    من یه memo pad دارم تا دیروز همه چیش خوب بود ولی از دیروز بعضی وقتا که از صفحه روشن به یه صفحه تیره میرید بعد دوباره صفحه روشن میشه کیفیت صفحه کم میشه یعنی انگار نور زیادی میمونه رو صفحه از رزولوشن کم میشه انگار کلا خیلی سخته توضیحش
    گارانتی قبول میکنه؟ ببرم چی بگم بهشون؟
    یا به خودت تلقین میکنی یا شاید واقعا پنلش مشکل پیدا کرده باشه ! برو بهشون توضیح بده البته فکر نکنم قبول کنن !

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تا دو تمن تا سایز 10 اینچ چی پیشنهاد میدید؟
    کیفیت و زنده بودن تصویر
    سرعت بسیار بالا
    سبک

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    بین خرید Samsung P5100 tab2 10.1 و Asus tf300 10.1 گیر کردم،
    سامسونگ با امکان برقراری تماس تلفنی حدود 1200 تومن و ایسوز بدون تماس تلفنی و بدون داک 1400 تومن
    پیشنهاد شما چیه؟
    تبلت رو واسه وب گردی و تماشای عکس و فیلم میخوام...

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

تا دو تمن تا سایز 10 اینچ چی پیشنهاد میدید؟
    کیفیت و زنده بودن تصویر
    سرعت بسیار بالا
    سبک

ممنون
    من تا 2 تومن پیشنهاد میکنم آیپد 4 بگیرید اگه کیفیت صفحه نمایش میخواید بالا باشه آیپد 4 عالیه تو این قضیه و همینطور سرعت بالاش ! عزیز تبلت سبک تو 10 اینچ معنا نداره ! مگه اینکه از خارج کشور تبلت xperia z (سبکترین تبلت 10 اینچی بازار با 495 گرم وزن) رو سفارش بدید یا یک نفر واستون بیاره .

دوست عزیز اگه با سیستم عامل ios حل نمیکنید ! میتونید نسخه جدید تبلت هواوی مدیاپد 10 رو بگیرید که واقعا محشره نسبت به قیمتش . سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین قیمت این تبلت هواوی رو میده بین سایت های ایرانی , (12 ماه گارانتی مایکروتل با قیمت 1.379 )

بازم تصمیم با شماست اگه این هواوی رو بگیرید با لوازم جانبیش 1.500 در میاد و آیپد 16 gb wifi هم با لوازم جانبیش 2 تومن .

موفق باشید سوال دارید همینجا مطرح کنید دوباره با تشکر.
    Last edited by sajjad_doost; 21-05-2013 at 22:29.

6. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام دوستان
    بین خرید Samsung P5100 tab2 10.1 و Asus tf300 10.1 گیر کردم،
    سامسونگ با امکان برقراری تماس تلفنی حدود 1200 تومن و ایسوز بدون تماس تلفنی و بدون داک 1400 تومن
    پیشنهاد شما چیه؟
    تبلت رو واسه وب گردی و تماشای عکس و فیلم میخوام...
    عزیز شما هم به نظرم تبلت هواوی مدیاپد 10 رو بگیرید بهتره چون هم سیم کارت خوره هم از اینایی که گفتید بهتره و قیمتش هم کمتره !

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تا 2 تومن پیشنهاد میکنم آیپد 4 بگیرید اگه کیفیت صفحه نمایش میخواید بالا باشه آیپد 4 عالیه تو این قضیه و همینتور سرعت بالاش ! عزیز تبلت سبک تو 10 اینچ معنا نداره ! میگه اینکه از خارج کشور تبلت xperia z (سبکترین تبلت 10 اینچی بازار با 495 گرم وزن) رو سفارش بدید یا یک نفر واستون بیاره .

دوست عزیز اگه با سیستم عامل ios حل نمیکنید ! میتونید نسخه جدید تبلت هواوی مدیاپد 10 رو بگیرید که واقعا محشره نسبت به قیمتش . سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین قیمت این تبلت هواوی رو میده بین سایت های ایرانی , (12 ماه گارانتی مایکروتل با قیمت 1.379 )

بازم تصمیم با شماست اگه این هواوی رو بگیرید با لوازم جانبیش 1.500 در میاد و آیپد 16 gb wifi هم با لوازم جانبیش 2 تومن .

موفق باشید سوال دارید همینجا مطرح کنید دوباره با تشکر.
    عملکردش چطوریاس؟ یعنی با کشیدن قلمی چیزی بدون تاخیر هزارم ثانیه اعمال میشه؟
    درمقایسه با گاگلسی نوت 10 چطوریه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

عملکردش چطوریاس؟ یعنی با کشیدن قلمی چیزی بدون تاخیر هزارم ثانیه اعمال میشه؟
    درمقایسه با گاگلسی نوت 10 چطوریه؟
    ممنون
    میتونم به جرعت بگم بهترین تبلت اندرویدی نسبت به قیمتش هست تو بازار . دوست عزیز شما نمیتونید عین قلم s-pen galaxy note با ظرافت بنویسی باهاش اما با قلم های خازنی میشه روش طراحی کرد و نوشت و کیفیتش هم عالیه اصلا هم تاخیر نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قلم خازنی گریفین .

از نظر سخت افزار هواوی یک سر و گردن بالاتر از galaxy note 10 هست , میتونید با انداختن سیم کارت رایتل در تبلت هواوی از سرویس 3g و sms اون استفاده کنید , شایعاتی هم هست که میشه در آینده با این تبلت تماس تلفنی هم گرفت بوسیله سیم کارت !!!

ولی به نظر من اگه میخواید باتری تبلتتون تا 2 روز جوابگو باشه آیپد 4 بگیرید که از هر نظر از همه تبلت ها سرتره !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

میتونم به جرعت بگم بهترین تبلت اندرویدی نسبت به قیمتش هست تو بازار . دوست عزیز شما نمیتونید عین قلم s-pen galaxy note با ظرافت بنویسی باهاش اما با قلم های خازنی میشه روش طراحی کرد و نوشت و کیفیتش هم عالیه اصلا هم تاخیر نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قلم خازنی گریفین .

از نظر سخت افزار هواوی یک سر و گردن بالاتر از galaxy note 10 هست , میتونید با انداختن سیم کارت رایتل در تبلت هواوی از سرویس 3g و sms اون استفاده کنید , شایعاتی هم هست که میشه در آینده با این تبلت تماس تلفنی هم گرفت بوسیله سیم کارت !!!

ولی به نظر من اگه میخواید باتری تبلتتون تا 2 روز جوابگو باشه آیپد 4 بگیرید که از هر نظر از همه تبلت ها سرتره !

دوست عزیز اینم بنچمارکهای این 2 تبلت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواوی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ

درزم دوست عزیز تبلت هواوی صفحه نمایشش full hd هستش با رزولوشن 1920*1080 ولی galaxy note 10 با رزولوشن 800*1280 hd هست.

یعنی شما فرض کنید اگه galaxy note 10 رزولوشن هواوی مدیاپد 10 رو داشت ! عملکردش نصف هواوی هم نبود ! با این رزولوشن کمتر هم در حال حاضر ضعیفتر از هواوی هستش !

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نظرتون در مورد onda v812 چیه؟

اندروید 4.1
    قابلیت اجرای راحت بازی های HD
    سی پی یو قوی 4 هسته ای (
    ARM Cortex-A7 Quad-Core,1.5GHz)
    جی پی یو قوی 8 هسته ای (
    PWOER VR SGX544MP2 8 Core)
    صفحه نمایش
    IPS

رزولیشن 768*1024
    رم 2 گیگ DDR3
    دارای دو دوربین (فیلم برداری full HD
    60fps)
    پشتیبانی از زبان فارسی

سایت ایران شیپینگ این مدل رو زده 785 تومن up قیمت رو دقیق پرسیدم 789 تومن
    باتریش فکر کنم 4300 هست؟ up بررسی کردم 4500 هست
    دوستان چی پیشنهاد میکنید ارزش خریدن داره؟
    در ضمن گارانتی چینی داره که برای درست کردن باید بفرستی چین که در این صورت اصلا صرف نمیکنه
    در کل من چاره ای جز چینی خریدن ندارم تو این قیمت چیز به درد بخوری پیدا نمیشه

کسی تا حالا از این سایت خرید کرده ؟محصولاتش رو سالم میرسونه؟

Last edited by rezarrrr; 22-05-2013 at 11:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •