تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 2605 اولاول ... 1271772172232242252262272282292302312372773277271227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

اون یارو که واسه تنظیم مودم زنگ میزنه 2-3 روز بعد از تحویل مدارک زنگ زد که بیایم وصل کنیم واستون (و 15 تومن رو بگیریم!) که منم گفتم اصلا لینک نداره وانگهی نمیخوام کسی بیاد خودم بلدم
    آقا برا ما وصل شد!
    مسخره کردن خودشون باید زنگ بزنن که نزدن خودم تماس گرفتم تا حل شد، البته باید تنظیمات مودم خودمم رو ریست میکردم که نکرده بودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان من خطم به اسم خانمه کسیه که باش قولنامه نوشتم..یعنی صاحب خط و قولنامه فرق میکنن
    الان راهی هست من سرویس بگیرم؟طرف هم نمیتونه بره شرکت یا مخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دوستان من خطم به اسم خانمه کسیه که باش قولنامه نوشتم..یعنی صاحب خط و قولنامه فرق میکنن
    الان راهی هست من سرویس بگیرم؟طرف هم نمیتونه بره شرکت یا مخابرات
    اینم پاسخ کامل سوال شما که قبلا دوستان زحمت کشیدن و تو همین تاپیک ذکر کردن (اینم برای بار چندم، خواهشا یه جستجو قبل سوال بکنید یا صفحات قبلی هم یه نگاهی بندازید چون اینجوری زودتر به جوابتون میرسید و توتاپیک هم بحث ها تکراری نمیشه)

سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد

شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
    وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
    وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
    مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
    tct.ir

4. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط یه سوال
    یعنی 25 میدم مخابرات میم.نه و هزینه سرویس ماهانه با قبض تلفن میاد؟فقط فرقش همون 25 تومنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

به نظر شما که اونجا کار می کنی ، من میتونم سرویس 1 مگ بگیرم.
    یه فرد عادی هم هستم ولی میتونم نامه و مدرک جور کنم.
    با سلام
    مخابرات فقط در منطقه 8 مخابرات به اشخاص حقوقی ( تلفن به نام شرکت یا سازمان ..... ) یک مگا واگذار و به اشخاص حقیقی با معرفی نامه از اداره یا شرکت معتبر 512 واگذار میکند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط یه سوال
    یعنی 25 میدم مخابرات میم.نه و هزینه سرویس ماهانه با قبض تلفن میاد؟فقط فرقش همون 25 تومنه؟
    بله فقط فرقش همون 25 تومن هست که باید اول بگذارید و تا وقتی سرویس رو بخواهید جمع اوری کنید میتونید پس بگیرید.

با سلام
    مخابرات فقط در منطقه 8 مخابرات به اشخاص حقوقی ( تلفن به نام شرکت یا سازمان ..... ) یک مگا واگذار و به اشخاص حقیقی با معرفی نامه از اداره یا شرکت معتبر 512 واگذار میکند
    شما اولین شخصی هستید که میبینم از over head صحبت میکنید.
    خیلی ممنون اگر از کارمندان مخابرات هستید اطلاعات بیشتری در اختیار کاربرها بگذارید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من امروز زنگ ردم به پشتیبانی گفتم که دان من 4 کیلو بیت کمه

اول به پشتیبانی مستقیم زنگ زدم که می گفت از تنظیمات خودتونه و هی چرت و پرت میگفت

منم برگشتم بهش گفتم آقا من بلد نیستم شما بگو چی کار کنم

گفت زنگ بزن پیغام بذار

پیغام گذاشتم یه خانومه زنگ زد درست کرد

ولی بازم نشد 256 شد 255

می گفت 4 کیلو حالا چیزی نیست که

منم گفتم آره ولی عدالت چی میشه؟! میخوای مملکت عدالت محور رو ببری زیر سوال؟!

گفت نه بابا ...

ولی یه حرف های عجیبی میزدند جفتشون که سرعتی که تو تنظیمات مودم نشون میده درست نیست!!

نتیجه : هر مشکلی داشتید پیغام بذارید و به اپراتور زنگ نزنید!
    اونها هم راست میگن شما هم راست میگی.
    چون مودمها با تجهیزاتشون 100 درصد سازگار نیست اینجوری میشه.
    شما برای اینکه به اون 4 کیلو حقت برسی مدولاسیون (Modulation) خطتتون رو از حالت Adsl2+ داخل پنل مودم به G.dmt تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه.

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ببخشید چند تا سوال داشتم(فوری لطفا)
    1:اگر یک مودم یک پورت لن و یک پورت یو اس پی داشته باشه میتونه به 2تا کامپیوتر وصل بشه؟(یعنی یه دونش با usb یه دونش با lan)
    2:اگر مودم دکمه ی خاموش و روشن داشته باشه (اصلا ممکنه نداشته باشه؟) اونوقت دیگه لازم نیست یه کامپیوتر روشن باشه تا اینترنت شیر باشه؟
    3: میشه یه مودم خوب ارزون معرفی کنید که هم دکمه خاموش و روشن داشته باشه هم یک پورت لن و یو اس پی؟
    ممنون
    لطفا به 3سوال جواب بدید
    با تشکر
    1- بله
    2- ربطی نداره بله مودم هم داریم که دکمه پارو نداشته باشه.
    3- Tplink 8811 همه چیزهایی که گفتید رو داره قیمتش 19 تومن بود که به علت افزاریش نرخ ارز الان بالای 27 توم هست.
    4- سوالهاتون رو داخل تاپیک مربوط به خودش بپرسید زودتر جواب میگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط یه سوال
    اگه با دقت بیشتری به این متن توجه کنید جوابتونو میگیرید :

سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد

شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
    وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
    وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
    مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
    tct.ir

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اونها هم راست میگن شما هم راست میگی.
    چون مودمها با تجهیزاتشون 100 درصد سازگار نیست اینجوری میشه.
    شما برای اینکه به اون 4 کیلو حقت برسی مدولاسیون (Modulation) خطتتون رو از حالت Adsl2+ داخل پنل مودم به G.dmt تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه.
    با سلام
    البته مقداري كيفيت و سيكيوريتي و نويز پذيري خط پايين ميايد
    G.DMT = ADSL 1
    G.DMT.bis = ADSL2
    G.DMT.bisplus = + ADSL2

13. این کاربر از bd1340 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •