ممنون
خودتون این رو گرفتید؟
با هیجان هست یا خیر؟
ممنون
خودتون این رو گرفتید؟
با هیجان هست یا خیر؟
حقیقتش نمیدونم هیجان داره یا نه چون امنحان نکردم
به شخصه از گزارش انگلیسی بازی بیشتر لذت میبرم
هر چند که گزارش بازی توی PES همیشه یکی از معذلات اساسی بازی بوده
همونطور که میدونید جان چمپیون یکی از بهترین گزارشگرای دنیاست اما توی PES گزارش بازی هیجان خاصی نداره
هرچند که این نسخه خیلی بهتر از قبل شده و لذت بخشه اما هنوزم با گزارش یه بازی فوتبال زمین تا آسمون تفاوت داره
دوست عزیز خیلی ممنون از لطفت، بلاخره تونستم![]()
pes12 فقط برای مسترلیگ خوبه . البته pes رو کلاً مستر لیگش می شناسن ولی pes12 دیگه گیم پلی ش فاجعه ست . از هر بازیکنی دریبل می خوری !!!!!! باید مسترلیگ بری و بزاری کامپیوتر خودش برات بازی کنه و نتیجه بگیره .
ما که مسترلیگ باز نیستیم سیستممون هم فیفا رو نمی کشه کم کم باید pes رو هم بی خیال شیم
با سلام
بنده مشكلي كه در نصب بازي پس 2012 دارم اينه كه وقتي بازي رو نصب ميكنم آنتي ويروس nod 32 فايل rdl.dll رو پاك ميكنه ميشه راه حل اين مشكل رو بگين و علتش چيه
دوست عزیز برو تو سایت pesbaz.com هم علتشو نوشته هم راه حلشو
سلام دوستان ! من کلی تو این سایت pesbaz چرخیدم اما نفهمیدم که کدوم پچ رو دانلود کنم ! میشه یکی لطف کنه بهترین پچ و dlc رو بهم بده که آخرین تغییرات و نقل و انتقالهای جدید و لباسهای جدید رو داشته باشه ! فیس ها جدید هم اضافه شده باشه ! کلا یه چیزی که بهتر از همه باشه ! مرسی
عیدتون هم مبارک
اینو دانلود کن همه چی رو داره . البته فیس زیاد نداره ولی dlc و data pack و نقل و انتقالات و لباسا و ... رو داره . این از همه بهتره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اول از همه شیوه بازیتو تغیر بده
توی دفاع کردن برای پرس از دکمه ی R1 یعنی سرعت استفاده نکن
وقتی نزدیک بازیکن شدی جهتی رو فشار بده که سد راهش میشه و بعدش دکمه X یا ضربدر رو بزن
توی ضربات کرنر که CPU میزنه حتما L1 رو نگه دار بعدش دکمه مربع رو بزن
سعی کن بیشتر برای پاسکاری از یکو دو استفاده کنی
پاس های توی عمقتو که میخوای با مثلث بفرستی قبلش L2 رو نگه دار
عجله کردن برای گل زدن هم نداشته باش. . .خیلی زود فضاهای خالی دست میاد برای پاسکاری
توی دفاع کمتر پاسکاری کن
موفق باشی
Last edited by mra680; 15-11-2011 at 00:26.
مرسی از راهنماییت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)