پويار جون من كه منفي نيستم بابا
با كلمنته هم كه بد نيستم بنده خدا...
كل فوتبال ما خيلي وقته زير سواله...اونم چه سوالي![]()
بله
خير
پويار جون من كه منفي نيستم بابا
با كلمنته هم كه بد نيستم بنده خدا...
كل فوتبال ما خيلي وقته زير سواله...اونم چه سوالي![]()
رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه 45 دقیقه شبكه خبر : وضع قراداد کلمنته هفته آینده مشخص می شود ؛تیم ملی ب را تشکیل می دهیم
وضع حضور خاویر كلمنته برای هدایت تیم ملی فوتبال ایران دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده مشخص می شود.
رئیس فدراسیون فوتبال با حضور در برنامه 45 دقیقه شبکه خبر درباره وضع قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت : با آقای كلمنته در اسپانیا یك پیش قرارداد امضا كردیم .
علی كفاشیان افزود : در این پیش قرارداد بر سر مبلغ حقوق و مدت قرارداد با آقای كلمنته به توافق رسیدیم و ایشان چند شرط را برای امضای قرارداد نهایی با فدراسیون فوتبال ایران مشخص كردند .
وی خاطر نشان كرد : شاید یكی از ارزیابی های ایشان دیدن بازی ایران و سوریه بود تا وضع تیم ملی فوتبال ایران را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهد .
دبیركل كمیته ملی المپیك ایران اضافه كرد : دیگر شرط های ایشان بررسی وضع لژیونرها ، دیدن تیم های لیگ برتری ایران و ارزیابی امكانات ورزشی ایران بوده است .
رئیس فدراسیون فوتبال اعلام كرد : مذاكرات با كلمنته به پایان رسیده و صبح امروز تفاهم نامه ای به ایشان ارائه كردیم و قراراست ایشان دوشنبه یا سه شنبه این هفته ، تفاهم نامه را چنانچه مورد تایید بود امضا كنند و به فدراسیون فوتبال ارسال نمایند.
وی تصریح كرد : هشتاد تا نود درصد شرایط فدراسیون فوتبال به تایید كلمنته رسیده و گفته اند كه با دید مثبت این قرارداد بررسی می كنم.
كفاشیان گفت : یكی از شرایط حضور در ایران قرارداد طولانی مدت بود و اعلام كرده بود كه باید قرارداد بلند مدت با من امضا كنید .
رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینكه قبل از توافق با آقای كلمنته با 5 یا 6 مذاكره كرده بودیم ، خاطر نشان كرد : با ایشان زودتر به توافق رسیدم و او را به عنوان سرمربی معرفی كردیم .
وی از تشكیل تیم ملی ب خبر داد و تاكید كرد : این تیم از میان لیست 50 نفره به فیفا اعلام كردیم مشخص می شود و از مهمترین برنامه های این تیم پشتوانه بودن برای تیم ملی اصلی ایران و همچنین برگزاری بازی تداركاتی با تیم اصلی ایران است .
رئیس فدراسیون درباره برنامه خود برای تیم جوانان و امید هم گفت : دو سال و نیم دیگر باید در بازی های آسیایی گوانگ جو چین شركت و فدراسیون فوتبال هیچ مقامی كمتر از مقام نخست و مدال طلا را قبول ندارد.
وی همچنین ادامه داد : سه سال و نیم دیگر تیم ایران باید در مسابقات المپیك لندن حاضر شویم و از هم اكنون باید برنامه ریزی داشته باشیم .
رئیس فدراسیون فوتبال گفت : نمی توانیم از بازیكنان باتجربه و لژیونرهای تیم چشم پوشی كنیم چون این كار ریسك بزرگی در پی دارد ولی برنامه ما استفاده از جوانان در كنار با تجربه هاست .
وی درباره بازی تیم امروز مقابل سوریه گفت : حضور 50 هزار نفر در ورزشگاه مسئولیت فدراسیون فوتبال را چند برابر می كند.
كفاشیان گفت : امروز هیچ تیمی ضعیف نیست و در بازی ایران و سوریه دیدیم كه فوتبال سوریه هم پیشرفت زیادی داشته است .
وی ساماندهی مناسب در تیم را رمز موفقیت دانست و اعلام کرد : باید از پتانسیل اعضای تیم ملی كمال استفاده را ببریم
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از پايان تمرين ديروز استيلآذين «آديابابا» مدافع کامرونى اين تيم در رختکن اين تيم و مقابل همه بازيکنان ناگهان گريست!
بلافاصله پس از «آديابابا» ديگر کامرونى جوان استيلآذين «بويا» هم بغض کرد!
اين 2 در روزهاى اخير به دليل بىپولى حتى براى غذا خوردن و رفت و آمد به محل تمرين مشکل داشتهاند. با اتفاقى که ديروز افتاد فرهاد کاظمى علت را جويا و متوجه گرديد که 3 بازيکن خارجىاش پول براى گذراندن امور روزمره هم ندارند و به هر يک از آنها 500 هزار تومان داد تا ظرف روزهاى آتى پيگير قضيه شود.
بازيکان استيلآذين هم پس از گفتگو با کامرونىهاى مذکور متوجه شدند آنها از مدير برنامههايشان حقوق ماهانه مىگيرند و طبق توافق و قراردادى که با او دارند بخش اعظم پيشقرارداد متعلق به آقاى منيجر است! و چون او اخيراً در ايران نبوده و پول توجيبى به آنها نداده، حتى نمىتوانند ناهار و شام بخورند و اکثراً مهمان يکى از مهاجمان رستوراندار استيلآذين به نام مرتضى هاشمىزاده بودهاند. گويا «آديابابا» و «بويا» در پايان تمرين ديروز چون کسى را پيدا نکرده بودند آنها را به منزل برساند و پول آژانس هم نداشتهاند ديگر نتوانستند جلوى اشکهايشان را بگيرند. برخى بازيکنان کشورهاى فقير آفريقايى حاضرند در ازاى مبلغ اندکى براى زندگي، با هر باشگاهى قرارداد ببندند و بقيه پول به واسطه، تعلق بگيرد.
منبع: khabars.net
«فراس الخطيب» بهترين بازيكن سوريه در ديدار مقابل ايران پس از اين بازى گفت: ايران همواره تيم قدرتمندى بوده است اما در اين بازى تيمى ناهماهنگ نشان داد.وى افزود: فاصله بين خطوط ايران زياد بود و هافبك ها ارتباط سازنده اى با مهاجمان نداشتند اما بر عكس در تيم ما فاصله ها كم بود و به همين دليل احتمال گل خوردنمان در مقايسه با ايران كمتر بود.الخطيب در مورد احتمال حضورش در فوتبال باشگاهى ايران گفت: شخصاً دوست دارم در ايران بازى كنم البته به شرطى كه يك ميليون دلار به من پرداخت شود.
منبع: IranSport.Net
اصلا نگران نباشین واسه جام جهانی 2014 حتما یه مربی خوب و حرفه ای خواهیم داشت!!!
به من نصف این مبلغ رو بدن هربازی کمه کم دوتا گل واسشون میزنمچرا پول زبون بسته رو به اون آدم بدن.
والاه
خدا این دلالها رو لعنت کنه که فوتبال ما به خاطر همینا خراب شد
مربی بزرگ پول خوب امکاناته خوب می خواد
کلمنته به نظر من میتونه موفق بشه به شرطی که اولا اصلا هیچ دخالتی از هیج جا حتی رییس فدراسیون تو کارش نشه که به نظر م خطرناکترین مسئله برای خراب شدن تیم هست و اگه تا حالا مربی های ما حتی همین قلعه نویی نتونستن نتیجه بگیرن بهخاطر همین دخالتها بود در ضمن مسئولین ما هم خیلی بی فکر هستن
"با سلام به دوستان خودم باید عرض کنم که به نظر من این تیم با این شرایط به جایی نمیرسه اگر دقیقتر بخوام بگم اولا تیم ایران فدای لجبازی های یک مشت شبه نظامی برسرکار آمده در دولت جدید با دکترصفاهی فراهانی شد. به هرحال خدا کنه قضیه به همین جا ختم بشه چون اگه فیفاازدخالت دولت در جریانات اخیر تیم ملی آگاه بشه حتما ایران رو محروم میکنه ثانیا این جریانات برسرکارآمده دوباره قصد دارند وضعیت ورزش رو به دوران قبل از انتخابات دکتر محمد خاتمی برگردونن و فضای مقدس ورزش رو مثل بقیه امور آلوده خواهند کرد و از این به بعد باید شاهد گزینش مردم خصوصا ورزشکاران نه بر اساس شایستگی که براساس معیارهای افراطیون در دین و پاچه خواری و جانمازآب کشیدن باشیم و دعوت نشدن یکسری بازیکنان از جمله فریدون زندی به همین علته . به هر حال در ایران در طول تاریخش همیشه برجستگان فدای افکار کهنه ء سنت گرایان افراطی شده اند و این قصه ء تازه ای نیست که در سریال روزگار قریب به خوبی نشون داده شده حتی انتخاب نام این سریال جای تامل داره . و فریدون زندی که به جرات میتوان گفت یکی از بهترین پای چپهای طول تاریخ فوتبال ما بوده از این امر مستثنی نیست ثالثا بدون توجه به آنچه گفته شد این مربی مثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب میمونه و نقش یک مترسک رو بازی میکنه که آخرش علت حذف ایران در دوره ء مقدماتی رو گردن اون و رفت و آمدش میندازن آخه حالا هم که اومده میگه میخوام برم خونمون!!!!!؟؟؟؟؟؟"
من مرد تنهای شبم پیغام بزارین من شبها 3 به بعد جواب میدم
با آرزوی سلامتی برای همه ء ایرانی های آزاده و آنهایی که آرام و بی ادعا اما سریعتراز هر پرنده ء بلند پروازی برای پیشرفت این کشور تلاش می کنند
Last edited by Babi Fisher; 08-02-2008 at 05:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)