پپ گواردیولا بعد از برد 5-0 در نیوکمپ به دنبال نتایج ضعیفی که در مقابل سویا و گرانادا در هفته های گذشته حاصل شد، از بازگشت تیم به گلزنی اظهار رضایت کرد.
گواردیولا از کاری که تیمش با مایورکا انجام داد راضی بود و رضایت خودش را از تیم این گونه توضیح داد: «کاری که ما 4 سال است آن را انجام داده ایم! حقیقت این است که بازیکنان جوان از تیم ب نشان داده اند که می توانند به ما کمک کنند و کار خود را به خوبی انجام دهند و این نتیجه ی کار سخت افراد زیادی است».

افتخار به جوانان
گواردیولا همچنین توضیح داد: «ما یک گروه کوچک داریم و در تیم ب بازیکنانی چون دوس سانتوز، سرجیو روبرتو، بارترا، مونسیا یا مونتویا که میتوانند برای ما به زمین بیاییند و بازی کنند.ما تعدادی بازیکن ضربه پذیر داریم و آنها میدانند که اگر این اتفاق بیفتد ما میتوانیم از بازیکنان تیم ب استفاده کنیم. آنها نشان دادند که می توانند در سطح بازیکنان تیم اول بازی کنند».
گواردیولا همچنین به دو بازیکن تیم ب که شنبه بازی کردند اشاره کرد: «آیزاک یک هافبک است که می داند که در چه موقعی یارگیری کند». گواردیولا به جرارد دلافو به خاطر اولین بازی او تبریک می گوید و به او هشدار می دهد: «او هنوز برای بزرگ شدن و پیشرفت کردن به زمان نیاز دارد».
آلوز
دنی آلوز با یک ضربه ی استثنایی کار هم تیمی های خودش را تکمیل کرد و گل پنجم را برای طرفداران به ارمغان آورد. گواردیولا در تحسین و تمجید این هافبک دفاعی برزیلی خود افزود: «من می خواهم از او به خاطر سعی و تلاشی که می کند تشکر کنم. او بازیکنی است که برای تیم فداکاری می کند. من واقعا از او تشکر می کنم زیرا او به ما این امکان را می دهد که با روش های مختلفی بازی کنیم. بیایید امیدوار باشیم او همیشه اینگونه بازی کند».
بارتومئو: « مسی چه فوتبال بازی کند چه نکند، همیشه متفاوت است». بعد از بازی، نایب رئیس باشگاه اظهار داشت که: «تیم گواردیولا یکبار دیگر نشان داد که تیم بزرگی است». بارتومئو همچنین هت تریک لئو مسی را تحسین کرد: «او نشان داده است که در هر بازی یک بازیکن باور نکردنی است؛ هیچ شکی در این باره نیست. او یک بازیکن متفاوت است چه بازی کند چه نکند». جوزپ ماریا بارتومئو همچنین از سهمی که بازیکنان تیم ب، آیزاک کوئنسا و جرارد دلافو در بازی داشتند خوشحال بود: «آنها نشان دادند که وقتی بازی می کنند می توانند در سطح بازیکنان تیم اول باشند».
مترجم: مارال مجیدزاده / FCBarcelona.ir