تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 339 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مياد هرچي تو دهنشه ميگه به استقلال يعني اون آدم بنده ي پول هستش نه بنده ي استقلال ...
    اونکه یه بار صراحتا گفت من شاهینی ام
    ........
    یه نکترو هم اضافه کنم
    با مظلومی جامو بگیریم خیلی ارزشش بیشتره میدونید چرا؟به 2 دلیل
    1_تفکری که ما فقط با امیر جام میگیریم از بین میره
    2_دیگه اون اقا نمیتونه از استقلال به عنوان یه پله استفاده کنه....بیاد قهرمانمون کنه بعد بره ایرانگردی کنه هر سال یه تیمو قهرمان کنه و هواداراشو بهترین هوادارایه ایران بدونه بعدش بعد 4 سال با منت برگرده!!

امیر خان برگرد به تیمت
    داداش از اول اینو میگفتی تا بیهوده بحث نکنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برو اونجا تا میتونی به پرویز خان توهین کن و از قلعه نویی صحبت کن

.......................

یکی از خبرنگاران از قلعه‌نویی سؤال کرد آیا از شکست دیروز آبی‌پوشان خوشحالید یا خیر که سرمربی تراکتورسازی گفت: دروغ نمی‌گویم، با همه وجودم علاقمندم که تراکتورسازی قهرمان شود و اگر رقبا نتیجه نگیرند این موضوع به نفع ما است.
    کدوم استقلالی از باخت استقلال به پرسپولیس خوشحال میشه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-02-2012 at 22:25.

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدواری دنیزلی نشان‌دهنده تجربه او بود
    فتح‌الله‌زاده: به غرور بازیکنان و کادرفنی باختیم/ مظلومی به کارش ادامه می‌دهد
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال اعتقاد دارد غرور بازیکنان و مربیان این تیم دلیل اصلی شکست برابر پرسپولیس بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال روز گذشته در دیدار با پرسپولیس در 10 دقیقه پایانی با دریافت سه گل بازی 2 بر صفر برده را 3 بر 2 را به رقیب دیرینه خود واگذار کرد.

علی فتح‌الله‌زاده که به دلیل برف و سرما و لغو تمامی پروازها به تهران در آذربایجان و شهر باکو مانده در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص بازی و جریمه‌ای که برای کادر فنی در نظر گرفته صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید.
    فارس: نظرتان درباره دربی چیست؟

وقتی تیم مغرور می‌شود نتیجه‌اش همین است. زمانی که 2 بر صفر جلو هستی و با غرور بازی می‌کنی، اینگونه می‌شود.
    فارس: شما بازی را ندیدید؟
    مرتب با تهران در تماس بودم و بازی را گوش می‌کردم. این نتیجه نشان می‌دهد که وقتی پرسپولیس 2 بر صفر عقب است، دنیزلی امید دارد که بازی را ببرد و این نشان‌دهنده تجربه است. با وجود اینکه استقلال فوتبال خوبی انجام داد و به گواه همه 4 گل دیگر هم می‌توانست بزند اما فوتبال اینقدر بی‌رحم است که به یکباره چنین نتیجه‌ای رقم خورد. ما به غرور بازیکنان و کادر فنی باختیم و امیدوارم این شکست برای آنها تجربه‌ای باشد و از آن درس بگیرند.
    فارس: جریمه‌ای برای آنها در نظر گرفته‌اید؟
    باید برگردم و بازی را ببینم اما 5 درصد از قرارداد کادر فنی را کم می‌کنم و پس از بررسی فیلم بازی در خصوص بازیکنان تصمیم می‌گیرم. چون اعتقاد دارم کادر فنی باید پاسخگو باشد، 5 درصد قرارداد آنها کسر خواهد شد.
    فارس: مصدومیت جباری و نبود او هم در این شکست تاثیر داشت، درست است؟
    قبل از بازی و هنگامی که جباری مصدوم شد، همه فکر می‌کردند پرسپولیس بالای 5 گل به استقلال می‌زند، به این خاطر که تیموریان،‌ جباری، حیدری و ساموئل را نداشتیم و نصف تیم استقلال در زمین نبود. با این حال وقتی 2 بر صفر جلو افتادیم بازیکنانمان توانایی‌های خود را نشان دادند و حتی می‌توانستیم در آن لحظات بازی را مدیریت کنیم. در آن زمان شاید اگر برهانی که یک بازیکن سرعتی است به نوک حمله می‌رفت و بقیه به خط هافبک کمک می‌کردند بهتر بود اما فوتبال همین است و با وجود اینکه سرتر از حریف بودیم، به غرور خود باختیم که جای تاسف دارد.
    فارس: از صحبت‌های شما مشخص است که از مظلومی حمایت می‌کنید؟
    اتفاقی برای کادر فنی نمی‌افتد و باید بگویم ما خیلی از بازیکنانمان را در اختیار نداشتیم. وقتی 2 بر صفر جلو هستیم باید حواس‌مان جمع باشد و تیم را مدیریت کنیم. تیمی که توانسته بود 4 بار پیاپی پرسپولیس را ببرد، در این فکر بود که این بار هم آنها را شکست می‌دهد. این غرور کار دست بچه‌های ما داد و باعث شکست استقلال شد.
    مظلومی 4 دربی را برده، یک بار هم باخته، حتی دیروز می‌توانست پنجمین برد پیاپی را به کارنامه خود اضافه کند. او کارش را ادامه می‌‌دهد و من هم مراقب هستم که استقلال از کورس قهرمانی عقب نیفتد.
    فارس: چه زمانی به تهران بازمی‌گردید؟
    از روزی که به اینجا آمدم هر روز به فرودگاه می‌آیم تا به تهران برگردم. متاسفانه آب‌ و برق‌ قطع شده و به خاطر سرمای شدید و برف و کولاک یک پرواز هم حتی به تهران و جاهای دیگر انجام نمی‌شود. امیدوارم هر چه سریع‌تر خودم را به تهران برسانم.

استقلال بزرگ است و کوچک نمی‌شود

رویانیان: 4 بار کوتاه آمدیم، از این به بعد یکی در میان می‌بریم/ درود بر استقلال!
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: دیگر اجازه نمی‌دهیم دربی این‌گونه باشد که 2 بازی استقلال ببرد و یک بازی ما و سعی می‌کنیم یکی در میان برنده باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در ارتباط تلفنی با برنامه ورزش و مردم گفت: از تیم بزرگ استقلال تجلیل می‌کنم و به آنها درود می‌فرستم. چرا که 4 بار ما را بردند. 4 بار کوتاه آمدیم و کم آوردیم. پنجمین بار هم 80 دقیقه عقب بودیم اما در 10 دقیقه پایانی به برتری رسیدیم بنابراین نباید ناراحت شوند.

وی افزود: استقلال 80 دقیقه خوب بازی کرد و تیم بزرگی است که هیچ وقت کوچک نمی‌شود. همه مردم استقلال و پرسپولیس را دوست دارند و خوشحالم خدا یاری کرد تا با این پیروزی دل میلیون‌ها هوادار پرسپولیسی شاد شود.
    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه حق هواداران خوشحالی است اظهار داشت: 2 سال در دربی پیروز نشده بودیم. امیدوارم این برد و باخت‌ها تاثیری در رفاقت‌های ما نداشته باشد. از این به بعد نمی‌گذاریم دربی این گونه باشد که 2 بازی استقلال ببرد و یک بازی ما، سعی می‌کنیم حداقل یکی در میان برنده بازی باشیم.

سلیمانی: اخراج اولادی درست بود/ ترکی اشتباهش را قبول کرد
    خبرگزاری فارس: دبیر دپارتمان داوری گفت: اخراج اولادی در بازی پرسپولیس و استقلال درست بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، یدالله سلیمانی، دبیر دپارتمان داوری در ارتباط تلفنی با برنامه ورزش و مردم درباره اینکه گفته می‌شود ترکی اشتباهش را قبول ندارد، گفت: این گونه نیست. وی هر زمانی اشتباه داشته باشد و ما آن را ببینیم قبول می‌کند.
    وی در مورد اخراج اولادی در بازی روز گذشته مقابل استقلال اظهار داشت: توپ وقتی از زمین خارج شد اولادی ضربه‌ای را به پای شریفات وارد کرد که جریمه‌اش کارت قرمز است. اخراج اولادی دست بود و فغانی قضاوت خوبی داشت. امیدوارم این روند در دربی‌ها و بازی‌ها ادامه داشته باشد.

در تمرین امروز رخ داد
    درگیری لفظی میداودی و منتظری با هواداران استقلال
    خبرگزاری فارس: دو بازیکن استقلال در جریان تمرین امروز این تیم با هواداران درگیری لفظی پیدا کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس تمرین استقلال از ساعت 13 امروز در حالی برگزار شد که پس از جلسه مظلومی با بازیکنان چند تن از هواداران استقلال نسبت به عملکرد پژمان منتظری در دربی 74 معترض شدند و منتظری نیز نسبت به این مسئله واکنش نشان داد.
    در ادامه میداودی در حمایت از منتظری به سمت هواداران رفت و با آنها جر و بحث کرد و کیانوش رحمتی نیز از هواداران خواست آرامش خود را حفظ کنند.
    یکی از لیدرهای استقلال از هواداران خواست سکوت کنند و در این رابطه چیزی نگویند و منصور پورحیدری به ناچار وارد عمل شد و با هواداران استقلال گفت‌وگو کرد.
    پورحیدری از هواداران خواست که آرامش خود را حفظ کنند چون این تیم همچنان صدرنشین است.

گزارشی از تمرین پرحاشیه آبی‌پوشان بعد از دربی
    مظلومی بازیکنان را توبیخ کرد/ هم اعتراض کردند، هم دسته گل دادند!
    خبرگزاری فارس: اولین تمرین استقلال پس از شکست برابر پرسپولیس با حاشیه‌های زیادی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان استقلال بعد از شکست 3 بر 2 مقابل پرسپولیس از ساعت 13 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی حضور یافتند که ناراحتی در چهره‌شان نمایان بود و هنوز شکست مقابل رقیب دیرینه خود را باور نداشتند. حدود 30 هوادار در ورزشگاه دستگردی حضور داشتند و ناراحتی خود را به بازیکنان اعلام کردند.
    اعضای کادر فنی استقلال یک ساعت قبل از آغاز تمرین در ورزشگاه حاضر شده و در خصوص شکست 3 بر 2 مقابل پرسپولیس جلسه‌ای برگزار کردند.
    بازیکنان استقلال قبل از آغاز تمرین در خصوص دیدار روز گذشته و فرصت‌های که از دست دادند صحبت می‌کردند. هنگامی که قرار بود سوت آغاز امروز آبی پوشان زده شود پرویز مظلومی از بازیکنان خواست در رختکن جمع شوند و با آنها صحبت کند.
    مظلومی که از شکست مقابل پرسپولیس ناراحت است دلایل دریافت 3 گل را در 10 دقیقه از بازیکنان جویا شد و از آنها خواست در این مورد توضیح دهند.
    جواد زرینچه که به عنوان مشاور فنی فتح الله زاده فعالیت می‌کند به تمرین امروز آمده ولی به خواست خودش در این جلسه شرکت نکرد.
    *هواداران استقلال به محض مشاهده زرینچه و شاهرخ بیانی اعتراض خود را نشان داده و این دو نفر را مورد سؤال قرار می‌دهند. بیانی خطاب به هواداران استقلال گفت ما باید گل‌های سوم و چهارم و پنجم را هم به پرسپولیس می‌زدیم اما متاسفانه غرور بازیکنان را برداشت. ما بازیکنی که تجربه داشته باشد و وسط زمین جمع کند نداشتیم و بازیکنان تصور کردند چون پرسپولیس 10 نفره است می‌توانیم گل‌های بیشتری بزنیم.
    * مجتبی جباری که به دلیل آسیب دیدگی بازی روز گذشته مقابل پرسپولیس را از دست داده بود همچنان در تمرینات شرکت نمی‌کند و باید به مداوای پای آسیب دیده خود بپردازد.همچنین مهدی رحمتی در تمرین امروز شرکت نداشت.
    * در ادامه بازیکنان دور هم جمع شدند و جواد زرینچه استقبال گرمی از آنها به عمل آورد. وی که در جلسه مظلومی و بازیکنان شرکت نکرده بود، خوش و بش گرمی با بازیکنان انجام داد و از آنها خواست با قدرت تمرین کنند. در حالی که فقط چند دقیقه از دویدن بازیکنان نمی گذشت یکی از هواداران بابت عملکرد روز گذشته بازیکنان، پژمان منتتظری را مورد انتقاد قرار داد. مدافع استقلال پاسخ آن هوادار را داد و در ادامه میلاد میداودی در حمایت از مدافع خوزستانی استقلال با آن هوادار به بحث پرداخت. در این بین وساطت کیانوش رحمتی و پورحیدری باعث شد به تمرین بازگردند و البته رحمتی از هواداران استقلال خواست تا آرامش خود را حفظ کنند.
    * پورحیدری برای پایان دادن به اعتراض هواداران بین آنها رفت و با آنها به صحبت پرداخت. سرپرست آبی پوشان گفت شما حق دارید که ناراحت باشید و من هم از شما عذرخواهی می کنم. دیروز غرور بازیکنان را فرا گرفته بود و من هم با این سن و سال دچار غرور شده بودم اما تیم صدرنشین است و اجازه دهید قهرمانی را بدست آوریم. یکی از هواداران استقلال با صدای بلند گفت حاضریم قهرمان نشویم اما پرسپولیس را ببریم. پورحیدری در پاسخ گفت شما بهتر است صبور باشید چون آرامش تیم از همه چیز مهمتر است. در این بین یکی از لیدرهای استقلال وارد عمل شد و از هواداران خواست سکوت کنند چون تیم در صدر جدول است و باید دست از اعتراض برداریم.
    * سرپرست استقلال و جواد زرینچه جلسه ای را با یکدیگر در طول تمرین برگزار کردند.
    * تعدادی دیگری از هواداران استقلال در حرکتی جالب شاخه گل های رز را به برخی از بازیکنان اهدا می کردند که این حرکت جالب توجه بود.
    * فریدون زندی یکی از بازیکنانی بود که مورد تقدیر پورحیدری و زرینچه قرار گرفت. این بازیکن که گل دوم استقلال را به ثمر رسانده بود گل های هواداران را گرفت و از آنها تشکر کرد.
    * بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل پرسپولیس حضور داشتند پس از ۲۰ دقیقه دویدن ورزشگاه را ترک کردند.
    * مسئولان ورزشگاه دستگردی روی چمن این استادیوم به صورت کامل کاور کشیده اند و آبی پوشان مجبور بودند تنها پشت دروازه به ریکاوری بپردازند.
    * هنگامی که بازیکنان قصد خروج از ورزشگاه داشتند هواداران آنها را دوره کرده بودند. آنها از کیانوش رحمتی پرسیدند چرا باختید و این بازیکن خطاب به هواداران گفت: خیلی ناراحت هستیم اما سایپا را صد در صد شکست می دهیم. اوضاع تیم درست می شود، ناراحت نباشید.
    * پس از پایان تمرین عده ای از هواداران استقلال به سمت مظلومی رفته و به وی دسته گل دادند.

دربی درس خوبی شد تا بازیکنان بفهمند فوتبال 90 دقیقه است
    ‌نظری‌جویباری: گویی به داور گفته بودند کاری کند تا بازی با تراکتورسازی جبران شود
    خبرگزاری فارس: معاون باشگاه استقلال با اشاره به اینکه داور دربی به ضرر این تیم سوت زده گفت: گویی به داور گفته شده بود کاری کند تا بازی با تراکتورسازی جبران شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، علی‌نظری جویباری درخصوص دیدار دو تیم و ممنوع‌المصاحبه شدن بازیکنان گفت: گاهی شرایطی پیش می‌آید که بهتر است بازیکنان صحبتی نکنند تا تیم به حاشیه نرود. به هواداران و رسانه‌ها حق می‌دهیم که نظرات بازیکنان بعد از باخت را بدانند، اما در این شرایط بهتر دیدیم که آنها حرفی نزنند و مصاحبه نکنند.
    نظری در خصوص باخت استقلال گفت: بازی کاملا دست ما بود و می‌توانستیم پرسپولیس را 5تایی کنیم، باختیم و این برای ما خیلی ناراحت‌کننده بود. موقعیت‌های زیادی داشتیم، اما بازیکنان در دقایق آخر، سیر و بی‌اشتها بازی کردند و غرور باعث شده بود که بازیکنان پرسپولیس را سطح پایین بگیرند و این درس خوبی شد تا بازیکنان استقلال بفهمند فوتبال 90 دقیقه است.
    وی در مورد بازی با تراکتورسازی و حاشیه‌های بعد از آن گفت: من از برنامه‌های تلویزیونی و رسانه‌های مکتوب گلایه دارم. بعد از آن بازی علیه تیم ما حرف زدند و استقلال را تخریب کردند، آنها کاری کردند که انگار در تبریز فاجعه رخ داده است. استقلال بعد از 5 دربی بازی را واگذار کرده، اما آقایان طوری حرف می‌زنند که انگار ما در 10 دربی بازنده بوده‌ایم. در این دربی اسیر غرور بازیکنان شدیم وگرنه امکان نداشت به پرسپولیس ببازیم.
    معاون باشگاه استقلال در مورد داوری و اینکه به ضرر استقلال سوت زده، اظهار داشت: به داوری اعتراض داریم. گویی به داور گفته شده بود، کاری کند تا بازی با تراکتور جبران شود. داور در باخت مقصر نبود، اما با سوت‌هایش روی اعصاب بازیکنان استقلال راه رفت و به نفع پرسپولیس سوت زد. داور هم اشتباه می‌کند و گاهی به نفع و گاهی به ضرر استقلال سوت می‌زند.
    نظری در خصوص دلیل این باخت گفت: دلیل اصلی این باخت تغییر روحیه و پایین‌ آمدن انگیزه بازیکنان بود. آنها از دقیقه 75 به بعد بی‌اشتها بازی کردند و این بلا سر استقلال آمد، بازیکنان ما، پرسپولیس را دست‌کم گرفتند و اجازه خودنمایی به آنها دادند.کاش بازیکنان به خودشان بیایند و بفهمند که در 10 دقیقه پایانی چه کار کردند که استقلال باخت.
    نظری در پایان گفت: مدیران و مربیان استقلال آنقدر با تجربه هستند که نمی‌گذارند تیم به بحران برود.

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باور کنید من از دیشب تا الان ناخوش شدم ! اگه جام رو از دست بدیم ؟ خدابه خیر کنه.

6. این کاربر از اميرسجاد عزيز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه بریم برای ادامه لیگ

امروز سپاهان با تفاضل گل اومد صدر جدول
    یه نگاه به بازیهای اینده این دو تیم(تراکتور-سپاهان) بندازیم سپاهان بازیهای فوق العاده سختیو در پیش داره و همچین پتانسیلیو نداره که با ما رقابت کنه(با توجه به بازیهای پیش رو)

باید با تراکتور فولاد پرسپولیس مس سایپا راه اهن شاهین ذوب اهن مس سرچشمه ملوان بازی کنه
    راهیو که ما رفتیم و تمومش کردیم سپاهان هنوز شروع نکرده یعنی جدال با 3 تا قرمزا
    و همچنین یه دربی در پیش داره و باید با ذوب اهن بازی کنه
    درست نمیدونم ولی اینطور که من خاطرم هست بازیهای سختش خارج از خونست.تراکتور در تبریز فولاد در اهواز ملوان در انزلی که اگه اینطور باشه خیلی عالیه

اما تراکتور بازیهای ساده تریو در پیش داره و باید با نفت مس سپاهان سایپا فجر فولاد راه اهن مس سرچشمه ملوان پرسپولیس بازی کنه
    یه خوبی که داره یه بازی رو درو بین این دو تا هست

ما بازیهای ساده تری نسبت به اون 2 تیم در پیش داریم و پتانسیل اینو داریم با اختلاف قهرمان بشیم
    4 تا بازی ایندمون در ازادیه از این 4 تا باید 12 امتیاز بگیریم تا خودمونو از دیگر تیمها جدا کنیم .

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با اجازه دوستان استقلالی

میدونم از باخت ناراحتید که اگر ناراحت نباشید باید به علاقه مندیتون به استقلال شک کرد

ما توی این دو سال 4 تا از این باختا آوردیم از انواع مختلفش
    گل دقیقه 90 خوردیم و باختیم
    بازی خوب کردیم و باختیم
    بازی بد کردیم و باختیم
    با تعداد غایب زیادی بازی کردیم و باختیم
    و به عنوان یه هوادار همشون برای ما پرسپولیسیها دردآور و ناراحت کننده بود اما هم استقلالیا و هم پرسپولیسیا میدونستن که همیشه اینجوری نیست و سرانجام جایگاه این برد و باختها عوض میشه و این یعنی ایمان به ذات فوتبال و همین نکته باعث شد که پرسپولیسیا بعد از چهار باخت پیاپی بازم پای تلویزیون بشینن یا به ورزشگاه بیان

یه حرف خیلی دوستانه نه به عنوان طرفدار پرسپولیس بلکه به عنوان یه تماشاگر و دوستدار فوتبال ایران دارم با بعضی از دوستان استقلالی که فکر میکنن دنیا با این باخت به آخر رسیده و مظلومی باید بره و....

فکر میکنم برای رفتن مظلومی الان بدترین زمان ممکنه و آوردن اسم قلعه نویی هم در این زمان بدترین واکنش به این باخته
    سه چهار هفته دیگه نبرد تیمهای ایرانی با تیمهای عربی در آسیا شروع میشه و اونجا فقط همین کادر فنیه که میتونه به استقلال کمک کنه این کادر فنی خوب یا بدش در حال حاضر فقط باید حمایت بشه و البته برای این حمایت دلایل کاملا منطقی وجود داره

نکته ای که نباید فراموش بشه اینه که فتح الله زاده یکی از بهترین نیمکتهای چند سال اخیر رو در کنار هم قرار داده و نمیشه فقط به مظلومی نگاه و قضاوت کرد
    منصور پورحیدری کوهی از تجربه در کنار مظلومیه
    هنکه یکی از بهترین کمکهای بوندسلیگا در کنار مظلومیه
    بهتاش فریبا و...
    نمیشه تمام این کادر فنی رو بیسواد و کم تجربه دونست و فقط قلعه نویی رو فرشته نجات قلمداد کرد برای من که فارغ از رنگها در اسیا دلم برای تک تک تیمهای ایرانی میتپه شنیدن اسم قلعه نویی در این زمان و در آستانه باشگاه های آسیا خیلی دردناکه

من کار ندارم که چه کسی روی نیمکت استقلال میشینه اما فکر میکنم الان زمان تغییر نیست
    امیدوارم فتح الله زاده این سیاست یک بام و دو هوا رو کنار بزاره و خیلی محکم از کادر فنی حمایت کنه نه اینکه دائم دو پهلو حرف بزنه

انرژی استقلال در این لحظات صرفا باید در یک مسیر و جهت حرکت کنه نه اینکه شاخه شاخه بشه و صرف حواشی بشه

اوضاع استقلال از نظر بازیکن خیلی خوبه و یک نیمکت آرام قطعا میتونه به این بازیکنا در ارائه یک بازی خوب در اسیا کمک کنه

چند صدایی در سکوها رو ما پرسپولیسیها در این دو سال به بدترین شکلش تجربه کردیم و فکر میکنم دوستان استقلالی فقط با نگاه به سرگذشت پرسپولیس در این سالها قانع بشن که در این زمان از تیمشون و کادر فنیشون حمایت کنن

پی نوشت: در عالم کری
    ما با این دنیزلی فصل بعد بازم میبریمتون

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

رویانیان: 4 بار کوتاه آمدیم، از این به بعد یکی در میان می‌بریم/ درود بر استقلال!
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: دیگر اجازه نمی‌دهیم دربی این‌گونه باشد که 2 بازی استقلال ببرد و یک بازی ما و سعی می‌کنیم یکی در میان برنده باشیم.

این یعنی چی اونوقت ؟ یعنی از همین الان برنامه ریزی میکنند که بازی بعد ببازند !!!!!!
    یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه ( البته با پوزش از همگی - منظورم هیچ کس نیست - منظورم انسانهای جوگیر است)
    اگر به مگس رو بدی ادعای فرودگاه میکنه

---

من هنوز روی حرفم هستم ، پرویز خان عزیز به درد این تیم نمیخوره
    نظر شخصیه دیگه ، به نظر من توانایی دو سال تیم داری و نگه داشتن تیم در اوج رو نداره
    پارسال با اون همه بضاعت بازیکن و با هزار بدبختی ، تیم رو با 1 امتیاز اختلاف در رده دوم لیگ قرار داد
    امسال با این همه بازیکن سرشناس ، البته به غیر از چند بازی اخیر ، فعلا یکی در میان میبازیم
    مطمئن باشید هیچ کدام از بازیکنان استقلال از همدیگه کمتر نیستند
    اگر سرمربی به مدیر عامل بگه به فرهاد رضایت نده ، عمرا حاج فتل رضایت میداد

ولی احسنت به غیرتمان که نه شیشه شکستیم نه فحش دادیم نه دقیقه 70 بازی و ورزشگاه رو ترک کردیم و نه به داوری گیر دادیم
    اگر اون خطاهای مسلم هند و فول روی زندی به درستی اعلام میشد حالا بازی فرق میکرد
    یک جورایی داور داشت رحم میکرد
    فعلا که پرچم بالاست و ان شا الله از سپاهان پس میگیریم
    در ضمن نگید حریف اصلی ما تراکتوره ، فعلا سپاهانه که همه بازی هاشو شانسی شانسی داره میبره با بردهای 1 بر 0

12. 2 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستی یادمون نره پرسپولیس بازی رفت یکی از بهانه هاش نبودن بازیکناش بود!
    اونا چندتا بازیکن نداشتن ما چندتا...
    به قول دوستمون The shining که گفت: بشمارید کلا چند تا بازی ما این ستاره ها و بازیکنای ملی ــــمون رو با هم داشتیم؟؟؟
    بهانه نیست اما بدون 5-6 تا بازیکن اصلیمون بازی رو تا 80 دقیقه به نفع خودمون نگه داشتیم
    البته من یکم به تعویض هاشم انتقاد دارم اما دیگه وقتش نیست...
    بهتره از جو دربی بیایم بیرون، ولی به قول یکی دیگه از دوستان توی همین تاپیک:
    با وجود باخت اکثریت هنوز به تیممون اعتقاد داریم.... خیلی از پرپسولیسی ها از همون موقع دایی هم به تیمشون پشت کرده بودن...
    ------------------

برای اینکه جو عوض شه:
    سوال: اوضاع مصدوم هامون چطوریه؟
    بازی بعد کیاَ(چه کسانی! )رو نداریم؟
    مصدوما کی می رسن؟؟

14. 5 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال با اون همه بضاعت بازیکن و با هزار بدبختی ، تیم رو با 1 امتیاز اختلاف در رده دوم لیگ قرار داد
    4 تا سوال
    1_پارسال کی از اعتبارش ترسید و به استقلال نیومد؟
    2_کی به حاجی گفت اگه میدونستم اشوبی میداودی مبعلیو.... میگرفتی میومدم استقلال؟
    3_اون روزها که کسی جرات نمیکرد تیمو تحویل بگیره کی تحویلش گرفت؟
    4_یادت هست اون روزها فقط دوست داشتیم یکی بیاد تیمو تحویل بگیره و به رتبه 5-6 هم راضی بودیم ؟

مظلومی پارسال قول سهمیه دادو به قولش عمل کرد و با اختلاف 1 امتیاز تیمو نایب قهرمان کرد.حالا قهرمان چه تیمی شد؟سپاهان قلعه نویی که 2تا تیم ملی بود که البته مدیریت اون همه ستاره خیلی سخته و منم منکر دانش فنیه قلعه نویی نمیشم
    ولی یه نگاه به چند تا از پازیکناشون بنداز
    رحمتی / حاج صفی / عقیلی / حسینی / حیدری (همشون فیکس تیم ملی)
    جانواریو / نویدکیا / بیک زاده / عنایتی / جمشیدیان / کریمیان / ابراهیم توره(الان داره موناکو بازی میکنه)/ بنگر

من همینا الان در خاطرم هست....اون تیم تقویت شده تیم قهرمان فصل پیششون بود و تا چندین سال دیگه هم تیم رو دسته اون سپاهان نمیاد.حالا شما انتظار داشتی استقلال با اون وضعیت اول فصلش قهرمان میشد؟
    البته اگه مظلومی اعتماد به نفسشو داشت میتونستیم قهرمان بشیم چون پارسال تیم قویتریو داشتیم(با توجه به مصدومها و جدا شده ها) ولی الان اون اعتماد به نفسو داره
    اگه 1 سال دیگه هم بمونه(که بعید میدونم)میتونه تیمو برای سومین بار قهرمان اسیا کنه

مطمئن باشید هیچ کدام از بازیکنان استقلال از همدیگه کمتر نیستند
    یعنی الونگ = تیموریان / جباری = زندی / مجیدی = برهانی / یوسفی = کرار / حمودی = حیدری ؟؟
    بازیکنهای ذخیرمون بازیکنهای خوبی هستنو اگه در هر تیمی بودن فیکس بودن اما به نفرات اصلیمون نمیرسنو سطح پایینتری دارن

اگر سرمربی به مدیر عامل بگه به فرهاد رضایت نده ، عمرا حاج فتل رضایت میداد
    قضیه فرهاد اصلا قرار نبود رسانه ای بشه.اما پرویز خان این موضوعو با زرنگی رسانه ایش کرد تا فشار هوادارا باعث بشه که فرهاد نره چندین بار هم به حاجی گفت که فرهادو میخوایم ولی وقتی دل بازیکن به هر دلیلی با تیم نیست چیکار میشه کرد؟
    مظلومی گفت ولید علیو کرارو هم میخوام نذارید برن ولی با جدایی هر دو تاشون موافقت شد......من اینارو از چشم حاجی میبینم....

...........................

برای اینکه جو عوض شه:
    سوال: اوضاع مصدوم هامون چطوریه؟
    بازی بعد کیاَ(چه کسانی! )رو نداریم؟
    مصدوما کی می رسن؟؟
    اندو و مجتبی مصدومامونن
    بازی بعد اندو مجتبی حمودی(3کارتس)نداریم
    اندو همون فروردین/مجتبی 3 روز دیگه وضعیتش مشخص میشه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 04-02-2012 at 15:43.

16. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من دقیقا موافق حرفهای گرافیکار عزیز هستم الان به هیچ عنوان وقت شعار دادن نیست فقط حمایت الان هر کی بیاد تیم بدتر میشه و بهتر نمیشه یعنی اصلا فکر تعویض رو از سرتون بیرون کنید بد نتیجه نگرفته خیلی خوب بوده من تنها دلیل این بازی ها رو از دست دادن بازیکنهای کلیدی میدونم که شیرازه تیم بهم ریخته الان
    هیچکی اون وسط نبود دو تا گل زدیم و فقط به خودمون باختیم اینجا تقصیر مظلومی نیست وقتی غرور میگرن بچه ها همینه
    من از همه نبود اندو رو ضربه بزرگی میدونم دیگه جباری هم که نباشه میشه قوز بالا قوز

18. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من از همه نبود اندو رو ضربه بزرگی میدونم دیگه جباری هم که نباشه میشه قوز بالا قوز
    والا اگه آندو و جباری بودن اصلا تو اون ده دقیقه 3 بار توپ بهشون نمی رسید که بخوان 3 گل بزنن.

20. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •