خواهش میکنم
طرح طلایی
خواهش میکنم
طرح طلایی
شما فیبر هستی؟
[QUOTE=erfangame;7628255]ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ولی یکم بیشتر دقت کنی میبینید که از 1.5 ظهر تا 10.5 شب نیست بلکه از 10.5 شب تا 1.5 ظهر هست در قسمت زمان اتصال نوشته 15 ساعت و شش دقیقه که اون بازه ای که شما میگید اینقدر نمیشه.
و این که من در Du meter نگاه کردم اون شب 4.5 گیگ دانلود گردم از 1 تا 7 صبح(زمان رایگان)
پس نتیجه میگیریم همون دانلود رایگان شبانرو از حسابم کم کردن.
اینم آمار کامل دانلود و آپلود در بازه ای که 4.9 گیگ از خسابم کم کرده در نرم افزار DU Meter.مشخصه که دانلود در زمان رایگان انجام شده.
بله حق با شماست
منم طلايي دو مگ دارم چيزي كه برام عجيبه اينه كه مال من سرساعت 1 نصفه شب دي سي ميشه و دوباره وصل ميشه
بنابراين زمان اتصال رو دوباره از يك شب حساب ميكنه
البته من مدتيه نتونستم برم تو سامانه معلوم نيس مال من چه خبر باشه
می گم رفیق چندماهه گرفتی طرح طلایی رو وچقدرکلا هزینه اش شد؟
بله متاسفانه.
اگر فیبر نبودم یک دقیقه ام از مخابرات سرویس نمیگرفتم.
اینمSPeedtest.net خدت شما.
6 ماهه ماهی 8 گیگ کلا 48 گیگ
200 هزار تومن
من همین الان که ساعت 1:30 دقیقه است چک کردم 16 مگ دانلود کردم 19 مگ از حسابم کم شد.
ویرایش:
البته اون شب دیگه دانلود نکردم ولی ساعت 8 صبح چک کردم 19 مگ به حسابم برگشته بود کلا انگار سیستمشون اینطوریه که میزان دانلود شبانرو به حساب برمیگردونن ن اینکه از حساب کم نشه که ممکنه بعضی وقتا هم بر نگرده.
با این حساب هر شب که دانلود میکنیم باید صبحش چک کنیم که به حسابمون برگشته باشه.
Last edited by erfangame; 10-05-2013 at 07:57. دليل: اضافه کردن ویرایش
[QUOTE=ataearmy;7628445]دقیقا برای منم همینجوری 2 شب 4.9 گیگ دان کرده بودم دقیقا همونو تو روز حساب کرده جالب تر اینه که 11.1 گیگ! زده برام آپلود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا جمع کردم مقادیر آپلود رو شدش 1 گیگ یعنی 10.1 گیگ دزدی 1گیگم دانلود کرده زده میشه 9 گیگگگگگ!!!!1
نه ربطی به اون نداره من شبانه 2 گیگ دانلود دارم رایگان الان از صبانت و مصرف روزانه ام زیاد هست زیاد درحد حودم مثلا روزی تا 300 مگ
برای همین یا باید سرویس گرونتر بگیرم یا اینکه نامحدود.
کسی از دوستان یعنی اینجا نامحدود از هیچ شرکتی نداره ؟
[QUOTE=amin1374;7628627]در مورد اون مجموع که نوشته جایه آپلود دوست خوبمون ataearmy در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست درست میگن جاشو اشتباه نوشته اون باید زیر دانلود باشه.
ولی دانلود رایگان 18 ام رو از حساب کم کرده و روزه بعدشم بر نگردونده.
4000=200/50 یعنی من برای هر گیگ 4 هزار تومن دادم و 16 هزار تومن به همین راحتی پرید.(تازه خوش بینانش چون 4.9 گیگ کم کرده)
سلام
من سه ماهه طلائي مخابرات رو دارم و سي ارديبهشت تموم ميشه و توي پرتال هم ديگه هيچ طرحي رو نشون نميده و بايد دستي بزني!!! من گيج شدم الان چه جوري بايد شارژ كنم، در حد سي تومن چه سرويسي رو ميتونم انتخاب كنم، الان طرج ها چه جوري شده!!! فرض كنيد من خواب بودم الان بيدار شدم از هيچي خبر ندارم![]()
با سلام به نظر من شما دوباره سعی کن بخوابی چون الان وضعیت نت خوب نیست همه شرکتها و از جمله مخابرات وضعیتشون خرابه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)