فقط یه چیزی فکر نکنی هر مدل جدید تری کانفیگ بالاتری داره ها اصلا اینطور نیست
شرکت های سازنده سعی می کنن برای هر سلیقه و کاربر با هر بودجه مدل تولید کنن تا بازار رو از دست ندن
فقط یه چیزی فکر نکنی هر مدل جدید تری کانفیگ بالاتری داره ها اصلا اینطور نیست
شرکت های سازنده سعی می کنن برای هر سلیقه و کاربر با هر بودجه مدل تولید کنن تا بازار رو از دست ندن
يعني شما ميگين كه 6099 مدل ديگه 6090 هست يا نه؟
یکی از دوستان گفته بود تولید اچ پی متوقف شده که
مدل خاصی رو نمی گم
فقط از روی جدید و قدیم بودن تصمیم گیری اشتباه است
این مشخصات 6099 است خودتون ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
بچه ها لبتاب داره میره سمت تری دایمیشن فکر کنم الان بخریم بعد پشیمان بشیم
اینو نگاه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداچ پی توی این مایه ها که حرکتی نکرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فول اچ دی هم داره ؟
ظاهرا داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6099 فقط هارد 1.5 ترا داره که از 6090 بالاتره ولی مانیتورش رو هم در نظر بگیر
مانیتور 17.3اینچ داره که حملش کار هر کسی نیست.
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
6090 جز سری dv6 از محصولات hp به حساب میاد اما 6099 جز سری dv7 محسوب میشه که سری dv7 اکثرا از مانیتورهای 17.3 اینچی استفاده میکنن
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
بلوری رو من هنوز چک نکردم
زیر دکمه ها چراغ نداره
تو تاریکی اتاق جواب نمی ده پس
کیبورد اصلا معلوم نیست
دوستان اگه درایو c رو فرمت نکرده باشین همه درایورها و برنامه هایی که اول کار روی سیستمتون نصب بوده همراه با set up به ادرسی که میگم توی هاردتون هست
drive c >swsetup
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نوشته های روی دکمه ها بزرگ هستن .توی تاریکی چک کردم با نور مانیتور که روی کیبورد می افتاد من زیاد مشکلی با دیدن دکمه ها نداشتم
خدمت شما
http://www.pic.iran-forum.ir/images/sbajnu7ihxly14suqlqp.png
http://www.pic.iran-forum.ir/images/c3e22wxybyd5y1o8zoq0.png
Last edited by nightvision; 01-09-2011 at 11:33.
ممنون ازتون ، اره اگه اسمش رو مثلا بزاریم مشکل ، برطرف شدش . حالا همینجوری مثل عکسی که قرار دادینه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)