یکی به من بگه بخوام ماشینم عوض کنم از یک کمپانی دیگه بخرم و اینو بفروشم باید چیکار کنم؟
یکی به من بگه بخوام ماشینم عوض کنم از یک کمپانی دیگه بخرم و اینو بفروشم باید چیکار کنم؟
نه من منظورم اینه که اگه راست میگین و چرات دارین وقتی شب میشه چراغ ماشینو خاموش کنین ببینین که میتونین رانندگی کنین با نه!!!:
راستی جند تا نکته و همون تیپ اگه میشه برای تازه کار ها بگین.وام بگیرییم؟یا نه همینطوری ادامه بدیم!؟؟اول ماشین بخریم یا گاراژ؟؟یکم راهنمایی کنید.
بچه ها این مد enb رو باید کجا نصب کنیم
لطف کنید لینک دانلودشم بزارید
فایل scs رو توی my documant euro truck 2012 /mod کپی کنید.
توی این سایت بگردین هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه فایلش نصبیه باید کجا نصب کنیم؟
بچه من میخوام دیگه یورو تراک 2رو فعلا بازی نکنم من نمیتونم رو ultra بازی کنم این بازی به نظر من فقط باکیفیت خوب میچسبه
نمیخوام این بازی رو با یه کیفیت معمولی از چشم بندازم
باز دمتون گرم اگه راهکاری واسه این گرافیک پیدا کردید درجریان بزارید
من میخواستم برم یه سیستم خیلی بالا بگیرم نزدیک 3تومن میخواستم خرجش کنم ولی باز ترسیدم که از سیستم نباشه وقتی مشخصات سیستم خودمو توپست قرار دادم خیلی از بچه ها توپستهای قبلی گفتند که بانصف سیستم من دارند بازی رو رو آخرین تنظیمات بازی میکنن مونم تواین جریان چیه اگه ممکنه راهنماییم بکنید ممنون میشم
از اینجا میتونید دانلود کنید و آموزش کامل نصبشم گفتم : simulatorgame.ir/?p=941
منم لپ تاپمو تازه خریدم ولی عجیبه که نمیتونم روی سیستم بالا بازی کنم 3000intel hd
دوستان کسی میتونه یه نرم افزار که کار باهاش راحت باشه برای فیلم گرفتم از بازی معرفی کنه ؟ میخوام فیلم بگیرم از بازیم ولی میخوام صداشم بیاد بدون صدا حال نمیده بعدش توی آپارات بزارم فیلمامو. کسی میتونه چنین نرم افزاری معرفی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)