تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 303 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ریست آی سی مموری EEPROM
    میشه با ریست کردن eeprom تنظیمات کارخانه ای رو برگردوند
    چیپش پشت برد است معمولا چیپ eeprom با شماره 24256 یا 24512 شروع میشه و نزدیک cpu قرار داره
    این چیپ 8 پایه داره و پایه شماره 1 با یک مثلث سفید علامت گذاری شده
    اینم عکس

قبل از اینکه tv رو به برق بزنید این دو پایه رو با یه سیم به هم متصل کنید(پایه 5و6) بعد دستگاه رو به برق بزنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید تلویزیون شما نمیتونه از eeprom چیزی بخونه واسه همین روشن میشه
    بعد تلویزیون رو با کنترل خاموش کنید
    بعدش پایه های 8و5 (پایه 8 روبروی مثلث سفید و پایه 5 سه تا پایه پایین تر)رو با یه تکه سیم به هم وصل کنید و سپس با کنترل تلویزیون رو روشن کنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید.
    ٍٍeeprom شما ریست شد
    ٍحالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
    برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
    برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
    Inch Vendor
    (A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
    Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
    Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
    Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
    BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
    مثلا 46A2UF8E
    46
    یعنی 46 اینچ
    A
    یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
    2
    یعنی 200 هرتز
    U
    یعنی فوق شفاف
    F
    یعنی فول اچ

نفهمیدم پایه ای که مثلث روبه روشه پایه شماره یک هست یا شماره هشت

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ریست آی سی مموری EEPROM
    میشه با ریست کردن eeprom تنظیمات کارخانه ای رو برگردوند
    چیپش پشت برد است معمولا چیپ eeprom با شماره 24256 یا 24512 شروع میشه و نزدیک cpu قرار داره
    این چیپ 8 پایه داره و پایه شماره 1 با یک مثلث سفید علامت گذاری شده
    اینم عکس

قبل از اینکه tv رو به برق بزنید این دو پایه رو با یه سیم به هم متصل کنید(پایه 5و6) بعد دستگاه رو به برق بزنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید تلویزیون شما نمیتونه از eeprom چیزی بخونه واسه همین روشن میشه
    بعد تلویزیون رو با کنترل خاموش کنید
    بعدش پایه های 8و5 (پایه 8 روبروی مثلث سفید و پایه 5 سه تا پایه پایین تر)رو با یه تکه سیم به هم وصل کنید و سپس با کنترل تلویزیون رو روشن کنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید.
    ٍٍeeprom شما ریست شد
    ٍحالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
    برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
    برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
    Inch Vendor
    (A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
    Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
    Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
    Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
    BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
    مثلا 46A2UF8E
    46
    یعنی 46 اینچ
    A
    یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
    2
    یعنی 200 هرتز
    U
    یعنی فوق شفاف
    F
    یعنی فول اچ

نفهمیدم پایه ای که مثلث روبه روشه پایه شماره یک هست یا شماره هشت
    دوست عزیز
    شما که گفتید به کارهای الکترونیک واردید و منهم که بصورت واضع توضییح دادم پس مشگل چیست
    مشخصات آی سی EEPROM
    این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود (یعنی شماره یک) در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اکی شد داداش متین

واقعا لطف بزرگی تو زندگی در حق من کردی داداش

سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=matinpour;7908843]دوست عزیز
    شما که گفتید به کارهای الکترونیک واردید و منهم که بصورت واضع توضییح دادم پس مشگل چیست
    مشخصات آی سی EEPROM
    این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود (یعنی شماره یک) در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد
    [/QUOTE
    آخه یکجا نوشتید پایه پیش مثلث شماره یک هست ولی متنهای قبلی نوشتید پایه شماره 8 هست حالا شما فقط بگید کدوم پایه رو به کدوم پایه وصل کنم چون مشخصات پایه ها رو به روبه رو آی سی نیست راستی اگه یاهو دارید آیدی بدم بیا یاهاو اینجوری من یکماهه سرگردانم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[QUOTE=ambdhm;7909097]
    دوست عزیز
    مشخصات آی سی EEPROM
    [/QUOTE
    آخه یکجا نوشتید پایه پیش مثلث شماره یک هست ولی متنهای قبلی نوشتید پایه شماره 8 هست حالا شما فقط بگید کدوم پایه رو به کدوم پایه وصل کنم چون مشخصات پایه ها رو به روبه رو آی سی نیست راستی اگه یاهو دارید آیدی بدم بیا یاهاو اینجوری من یکماهه سرگردانم
    دوست عزیز
    VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید و باقی مطالب ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من یه تلویزیون سامسونگ دیجیتال دارم تنها مشکل من با این تلویزیون اینه که جون ساعتش بر اساس ساعت صداو سیما تنظیم میشه و اونا ساعتی رو که باید تنظیم کنن ساعت ایران گداشتن یعنی +3:30 ساعتش 3:30 جلوتره اینم به خاطره اینه که تنظیمات تایم زون تلویزیون هم به ساعتی که دریافت میکنه 3:30اضافه میکنه وقتی هم که دستی تنظیمش میکنی ساعت نمایش برنامه ها با همون EPG رو اشتباه نشون میده تماس گرفتم با مرکز سام سرویس یارو چرت و پرت میگفت اصلا نمیدونست من چی میگم لطفا راهنمایی فرمائید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من یه تلویزیون سامسونگ دیجیتال دارم تنها مشکل من با این تلویزیون اینه که جون ساعتش بر اساس ساعت صداو سیما تنظیم میشه و اونا ساعتی رو که باید تنظیم کنن ساعت ایران گداشتن یعنی +3:30 ساعتش 3:30 جلوتره اینم به خاطره اینه که تنظیمات تایم زون تلویزیون هم به ساعتی که دریافت میکنه 3:30اضافه میکنه وقتی هم که دستی تنظیمش میکنی ساعت نمایش برنامه ها با همون EPG رو اشتباه نشون میده تماس گرفتم با مرکز سام سرویس یارو چرت و پرت میگفت اصلا نمیدونست من چی میگم لطفا راهنمایی فرمائید
    دوست عزیز
    من این مشگل را حل کردم که حتی شرکت سامسونگ هم نمی دانست که می شود آن را بطور خود کار تنظیم کرد به این تایپیک رفته و طبق دستوالعمل آن انجام دهید این روی تلویزیونهای سامسونگ تست و جواب گرفته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=matinpour;7909246]

دوست عزیز
    VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید و باقی مطالب ....

مشخصات آی سی EEPROM

من روی بورد چهار پنج تا آیسی هشت پایه دیدم که هیچکدوم پیششون پنج سوراخ نیست و مثلث سفید هم نزدیک تمامی آی سی ها هست نه تنها آی سی ایپرام ولی یک آی سی هشت پایه هست که حدودا نزدیکش کلمات vcc و sda هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[QUOTE=ambdhm;7909662]

مشخصات آی سی EEPROM

من روی بورد چهار پنج تا آیسی هشت پایه دیدم که هیچکدوم پیششون پنج سوراخ نیست و مثلث سفید هم نزدیک تمامی آی سی ها هست نه تنها آی سی ایپرام ولی یک آی سی هشت پایه هست که حدودا نزدیکش کلمات vcc و sda هست

دوست عزیز
    این همان آی سی eeprom است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    در سایت امارات مدل تلویزیون شما را دیجیتال آماده اطلاعات داده پس یعنی قابلیت فعال سازی دارد شما نیازی به گذینه ED IRAN ندارید می توانید از روش فعال سازی که در سایت گفتم استفاده کنید و بجای ED IRAN از آیتم ed-ina استفاده کنید که با این کار ساعت تلویزیونتان هم بطور دقیق تنظیم می شود

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
    ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    با سلام ، استاد عزیز
    در گذینه localset هیچ گذینه ای با ED نداریم فقط گذینه های EA وجود دارد و همچنین در قسمت تیونر autoنداریم و در ch table iran نداریم . پس چطور میتوانیم دیجیتال داشته باشیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •