خوب گیم اسپات هم بایزو به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرد!
خوب گیم اسپات هم بایزو به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرد!
[Skyrim شماره یک کریسمس
برای اولین بار در هشت سال اخیر، عنوانی غیر از بازی هایی که توسط EA یا Activision منتشر شده اند، به عنوان “شماره یک کریسمس″ در فروش دست یافت، و این عنوان چیزی نیست جز بازی نقش آفرینی بتسدا The Elder Scrolls V: Skyrim . این بازی برای دومین هفته ی متوالی، صدر جدول فروش هفتگی انگلستان را در اختیار دارد.
Skyrim در حالی برای هفته ی دوم در صدر است، که Just Dance به رتبه ی دوم صعود کرده و MW3 به رده ی سوم رفته است. طبق معمول بازی های بعدی جدول هم مانند هفته های گذشته یکی دو تا جابه جایی داشته اند و در حال حاضر بازی های FIFA 12, Saints Row: The Third و Battlefield 3 در رتبه های چهارم تا ششم جدول قرار دارند.This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x190.
[/URL]
آخرین باری که یک بازی بزرگ به غیر از عناوین دو ناشر نام برده به عنوان فروش اول کریسمس انتخاب شد به سال ۲۰۰۲ برمی گردد که عنوان Grand Theft Auto: Vice City راکستار توانست به این مهم دست پیدا کند، پس از آن دیگر کریسمس در دست الکترونیک آرتز یا اکتیویژن بوده است.در سال ۲۰۰۳ بازی Medal of Honor: Rising Sun این سریال برفی را کلید زد، تا اکنون که … اسکایریم!
لیست ده بازی پرفروش این هفته را در زیر مشاهده می کنید:
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Just Dance 3
- Modern Warfare 3
- FIFA 12
- Saints Row: The Third
- Battlefield 3
- Assassin’s Creed: Revelations
- Mario & Sonic at the 2012 London Olympics
- Need for Speed: The Run
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
این لیستی که نوشته ، بت من ش کو پس .... ؟؟؟
یعنی بت من از ماریو کمتر فروش داشته .... ؟؟؟
نسخه PC ها
حذف شود....
Last edited by aristocrat; 20-12-2011 at 00:04.
من الان تو whitherun یه خونه خریدم کجاست خونم ؟ دی
هر چقدر میگردم اخه پیدا نمیکنم
واسه اهنگری هم یه عکس بزارین یا توضیح بدین چه پرکهایی رو بگیرم خوبه و پرکهام حیف نمیشه
راسش خودمم تعجب کردم....
از دروازه وردی شهر که وارد میشی سمت راست خونه دوم
البته بحث به اینجا ربطی نداره اما ماریو از شخصیتهای بسیار پر طرفدار بازیهاست
و اکثر بازیها که این شخصیت توش باشه فروش خیلی بالایی میکنه
یه سری عکس خیلی قشنگ توی این سایت گذاشته شده:
حتما ببینید.گرافیک هنری بازی فوق العادست.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میگم یه کوئست DB هستش میرید تو غذای پادشاه سم میریزید میکشیدش بعدش باید از Soltitude فرارکنید.من الآن 1500 تا Bounty گرفتم به علت کشتنش و تو شهر که میرم گاردا میریزن سرم!راهی نیستش که منو نکشن پولشونو بدم برن پی کارشون؟آخه Imperialم و باید به شهر برم.چه کنم؟شمشیرم هم کشیده نیستا همین طوری دارم راه میرم یکیشون منو میبینه میفته به جونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)