تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 639 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام . بانک ملی روی گردش حساب وام میده ؟؟ من توی یک سال گذشته طی ماه های مختلف مجموعا 6 میلیون وارد حسابم شده و خرج شده . الان هم مانده حسابم فقط 200 هزار تومانه . می تونم وام بگیرم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحات‌ات، لطفاً درباره چک بلامحل و چک مخدوش، شرایط گرفتن دسته چک و نوع حسابی که برای چک باید داشته باشیم، چک سفید امضاء، چک حامل هم توضیح بدهید
    این رو ابتدا خدمتتون عرض کنم که قوانین هر روز در حال تغییر است و متاسفانه یک قانون ثابت در این موارد وجود ندارد درضمن اگر بخواهید از اخرین تغییرات یا اصل قوانین مطلع بشوید به یکی از بانک های دولتی مراجعه و در خواست دفترچه راهنما یا برگی که قبل از افتتاح حساب جهت اشنای بیشتر با قوانین دسته چک به فرد داده میشود

چک بلامحل : اگر بخواهیم تعریف عامیانه ای داشته باشیم باید عرض کنم که اگر فردی برگی چکی در وجه فرد دیگری کشیده باشه و فرد مورد نظر چک رو به بانک ببرد و موجودی به اندازه چک صادر شده نباشه اصطلاحا چک بلامحل گفته میشه که گذشته از پیگردهای قانونی باعث بد حسابی مشتری نزد بانک خواهد شد - در صورتی که بخواهید در بانک دیگه ای دسته چک بگیرید این مورد خیلی مهمه که فرد نزد بانک های قبلی جزء مشتری های خوش حساب بوده یا بد حساب

چک مخدوش : باز هم به اصطلاح عامیانه وقتی چکی دارای خط خوردگی ، ناخوانا بودن نوشته ها و . . . ( مواردی که باعث شک و تردید در وصل چک شود ) باشد مخدوش اعلام میشود که معمولا پشت برگ چک فردی که دسته چک بنامش است توضیحاتی رو درج میکنه تا شک رو تردیدی وجود نداشته باشد و سپس توضیحات خودش رو با دو امضاء تایید میکند بعضی مواقع انگشت هم زده میشه ( جهت اطلاع )

شرایط دسته چک : من که تا حالا ندیدم بگن طبق این قانون شما دسته چک میتونی بگیری - به افراد معمولی دسته چک داده نمیشود اکثرا افراد بازاری دسته چک دارند چرا که اکثر معاملات روزانه زیادی دارند - البته وقتی شما حسابی نزد بانک باز و گردش حساب شما بالا باشه (موضوع مشتری خوش حساب اینجا خیلی میتواند تاثیر گذار باشه ) میتوانید درخواست دسته چک کنید که ابتدا دسته چک ده برگی به شما داده میشود و در صورتی که موردی نداشته باشید تعداد برگه ها تا 50 برگ افزایش پیدا میکند

چک سفید امضاء : مثل اینکه شما برگه ای رو سفید امضاء کرده باشید و طرف هر عددی که دوست داشته باشه میتواند در ان قید کند پس باید خیلی مراقب باشید

چک حامل : به صورت معمول دو نوع پاس شدن چک داریم 1. حامل 2. در وجه شخص حقیقی یا حقوقی

وقتی شخص حقیقی یا حقوقی باشه فردی که چک رو صادر میکند اسم شخص رو نیز ذکر میکند و تنها کسی که میتواند این چک رو به وجه نقد تبدیل کند همین فردی است که اسمش ذکر شده البته فردی که اسمش ذکر شده میتواند با دو امضاء پشت چک چک رو به کسی دیگه تحویل دهد تا به وجه نقد تبدیل شود

اما چک حامل دیگه اسم کسی در چک نوشته نمیشود و هر فردی که چک رو به بانک ارائه دهد میتواند ان را به وجه نقد تبدیل کند

سلام . بانک ملی روی گردش حساب وام میده ؟؟ من توی یک سال گذشته طی ماه های مختلف مجموعا 6 میلیون وارد حسابم شده و خرج شده . الان هم مانده حسابم فقط 200 هزار تومانه . می تونم وام بگیرم ؟
    باید با مسئول وام یا رئیس بانک صحبت کنید اونها هستند که تصمیم گیرنده نهایی هستند

البته فکر نمیکنم 6 میلیون گردش حساب خوبی محسوب بشه

پ.ن: اگر غلط املائی هست ببخشید دیگه فرصت نشد متن رو بخونم

3. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

بعد اون تاریخی که زده چیه؟
    میشه جابجا کرد؟چه جالب
    بازار سیاه نداره این امتیازا؟
    دقیقا سوال منم همینه
    برای ما رو زده 23/67 بعد مهلت زده 101 روز
    میگم چکار کنیم این امتیازه بیشتر میشه؟
    با همین 23 امتیاز هم میشه وام گرفت یا نه؟
    اگر 67 امتیاز بشه چقدر وام میدن؟
    +
    سوال های دوستمون alone one
    خوبه.
    من 10 امتیاز بگیرم میتونم سریع به 10 تومن پول تبدیلش کنم بگیرم ازش؟ یا باید 100 امتیاز بشه؟
    ها فک کنم تو متن گفتین حد نصاب؟ یعنی باید 100 امتیاز بشه؟ خیلی زیاده ما که خرید اینترنتی و قبض از نت زیاد پرداخت نمیکنیم
    عضو بشیم امتیاز میاد؟ عضو نشیم امتیازی نمیاد پس؟
    کارت شتابی منظورت مال بانک ملی هم میشه؟ اینترنت بانک باید فعال باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
    بانک ملت داریم نت بانکش که فعاله. اون نه.

در آخر ما وام نمیخوایم ما وجه نقد میخوایم

ممنون
    تا به حدنصاب نرسيد نميتونيد از امتيازتون استفاده كنيد.يعني 100 يا 200 يا 300 امتياز
    بازار سياه هم داره ولي بايد تاريخ تولدتون نزديك باشه تا بتونيد بگيريد.چون جابجايي فقط بعنوان هديه تولد امكان پذيره.تو بعضي از سايتها و انجمنها خريد و فروش ميكنن
    اون تاريخ هم واسه طرح جديد امتيازيشه و بستگي به تنوع امتيازهاي شما در تاريخ مشخصي داره كه ممكنه بتونيد بيشتر يا كمتر امتياز كسب كنيد.يعني ممكنه شما تو تاريخ مشخصي نسبت به كارهايي كه انجام داديد امتياز بيشتري كسب كنيد.محاسبه اش هم پيچيدست و تو سايتش خودش يك برنامه واسه محاسبه امتيازها داره
    كارت شتابي هم كارت بانكهايي هستند كه عضو شتاب هستند.اكثر بانكها هم عضو شتاب هستند و صندوقها و موسسه ها شتابي نيستن.ربطي هم به اينترنت بانك نداره.بايد تو سايتش ثبت نام كنيد و كارتتون رو توش ثبت كنيد

5. 3 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

تا به حدنصاب نرسيد نميتونيد از امتيازتون استفاده كنيد.يعني 100 يا 200 يا 300 امتياز
    بازار سياه هم داره ولي بايد تاريخ تولدتون نزديك باشه تا بتونيد بگيريد.چون جابجايي فقط بعنوان هديه تولد امكان پذيره.تو بعضي از سايتها و انجمنها خريد و فروش ميكنن
    اون تاريخ هم واسه طرح جديد امتيازيشه و بستگي به تنوع امتيازهاي شما در تاريخ مشخصي داره كه ممكنه بتونيد بيشتر يا كمتر امتياز كسب كنيد.يعني ممكنه شما تو تاريخ مشخصي نسبت به كارهايي كه انجام داديد امتياز بيشتري كسب كنيد.محاسبه اش هم پيچيدست و تو سايتش خودش يك برنامه واسه محاسبه امتيازها داره
    كارت شتابي هم كارت بانكهايي هستند كه عضو شتاب هستند.اكثر بانكها هم عضو شتاب هستند و صندوقها و موسسه ها شتابي نيستن.ربطي هم به اينترنت بانك نداره.بايد تو سايتش ثبت نام كنيد و كارتتون رو توش ثبت كنيد
    یه چیز دیگه که الان یادم اومد. میشه بعد عضویت چند تا کارت بدم یعنی کارت بانکهای مختلف و امتیازها از همش به همین اکانتم بیاد؟ اینجوری خیلی خوبه یکی کفایت نمیکنه.
    در ضمن لیست جمع اوری امتیاز ها هم میشه بگید کلی؟ بعدشم برای امتیاز حتما باید از سایتش بگیریم یا چیزای دیگه هم میشه؟ مثلا با گوشی شارژ بخریم این حرفا؟

ویرایش:
    اگه اونی که گفتم این باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و

خرید از دستگاه کارتخوان به ازاء هر 1.000.000 ریال 1 امتیاز

یعنی وقتی از کارت خوان خرید کردیم باید 100 هزار تومان باشه؟! اگه اینجوری باشه که باید قید اینارو بزنیم. دی
    50 هزار تومن هم که ما خرید اینترنتی نمیکنیم
    خرید شارژ هم انگار نداره!
    آغا اینا به ما نیومده ولش!
    Last edited by Ghaioom; 20-06-2013 at 16:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

نکته دیگه اینکه هزینه هر چک بین بانکی سه هزار تومان
    الان هزینش 3700 تومنه

شرایط گرفتن دسته چک هم میتونه اینا باشه:
    *استعلام از بانک مرکزی
    *داشتن جواز کسب - فیش حقوقی و سایر مدارک درآمدی (مثل کارت کشاورزی ) و ... (بسته به بانک)
    *مدارک شناسایی و ...

8. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

یه چیز دیگه که الان یادم اومد. میشه بعد عضویت چند تا کارت بدم یعنی کارت بانکهای مختلف و امتیازها از همش به همین اکانتم بیاد؟ اینجوری خیلی خوبه یکی کفایت نمیکنه.
    در ضمن لیست جمع اوری امتیاز ها هم میشه بگید کلی؟ بعدشم برای امتیاز حتما باید از سایتش بگیریم یا چیزای دیگه هم میشه؟ مثلا با گوشی شارژ بخریم این حرفا؟

ویرایش:
    اگه اونی که گفتم این باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و

خرید از دستگاه کارتخوان به ازاء هر 1.000.000 ریال 1 امتیاز

یعنی وقتی از کارت خوان خرید کردیم باید 100 هزار تومان باشه؟! اگه اینجوری باشه که باید قید اینارو بزنیم. دی
    50 هزار تومن هم که ما خرید اینترنتی نمیکنیم
    خرید شارژ هم انگار نداره!
    آغا اینا به ما نیومده ولش!
    در مورد امتیاز به ریز امتیاز هم تعلق میگیره . مثلا شارژ 2 تومنی بخری واست 0.02 امتیاز میزاره . 10 تومن بخری 0.1 . در مورد خرید از پوز هم به همین ترتیب.

10. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

در مورد امتیاز به ریز امتیاز هم تعلق میگیره . مثلا شارژ 2 تومنی بخری واست 0.02 امتیاز میزاره . 10 تومن بخری 0.1 . در مورد خرید از پوز هم به همین ترتیب.
    خیلی کمه چقد خسیس بازی در میارن!

من تصمیم گرفتم عضو بشم ولی هی میگه:
    ارتباط با سامانه بانک ملت مقدور نیست

!!

در ضمن شماره مشتری رو برای ورود به بانکداری اینترنتی عوض کردم که اون همراه با حروفه که وقتی اونو میزنی میگه فقط اعداد وارد کنید. از این که نیست مشکلش؟ نکنه الان ایراد داره؟
    به نظرم که اگه میخواست خطا بده میگفت شماره مشتری اشتباهه این حرفا نه که بگه ارتباط با ... این حرفا ! باید ایراد از اونور باشه دی

بعدشم این قسمت "سامانه سنجش رضایت مشتریان " چی چی هست؟ D:
    Last edited by Ghaioom; 21-06-2013 at 06:21.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اين باشگاه ملت هم اعصابمو بهم ريخته
    بعد از مدتها كه امتيازم دوباره از 200 گذشت خواستم برم نقدش كنم كه ديدم با اين طرح جديد هيچي بهم نميدن
    با طرح امتيازي جديد 200امتيازم نقد نميشه و ميگه به حد نصاب نرسيدي و واسه 100 امتيازشم فقط 40تومن ميدن
    جالبه اولش هم كه وارد ميشم پيام ميده مهلتت داره تموم ميشه.10درصد امتيازاتو ميگيريم و برات 60روز تمديد ميكنيم وگرنه امتيازات نقره اي ميشه

13. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اين باشگاه ملت هم اعصابمو بهم ريخته
    بعد از مدتها كه امتيازم دوباره از 200 گذشت خواستم برم نقدش كنم كه ديدم با اين طرح جديد هيچي بهم نميدن
    با طرح امتيازي جديد 200امتيازم نقد نميشه و ميگه به حد نصاب نرسيدي و واسه 100 امتيازشم فقط 40تومن ميدن
    جالبه اولش هم كه وارد ميشم پيام ميده مهلتت داره تموم ميشه.10درصد امتيازاتو ميگيريم و برات 60روز تمديد ميكنيم وگرنه امتيازات نقره اي ميشه
    ما بعد مدتی عضویدیم حالا اینطوری شده! :|

پس برای نقدش کردن چقد امتیاز میخواد؟!

بعدشم من الان از سایت همراه اول سیم کارت شارژ کردم متصل میشد به درگاه ملت بعد رفتم دیدم امتیاز اضافه نشده! باید رو کدوم نوشته اضافه میشد؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام .

یکی از دوستانم شرایط کاریش این جوری هست :

1 ) روزانه 450 الی 500 تومن در میاره و حدودا در ما 15 تومن میشه .

2 ) در ماه 2 الی سه بار از حسابش میخواد پول برداره ، حدودا 9 تومن .

3 ) میخواد بانک معتبری باشه و راحت بتونه حواله های بانکی رو بدون درد سر انجام بده .

به نظرتون با توجه به این شرایطی که گفتم ، بهترین بانک برای دریافت سود بهتر چیه ؟ ( قاعدتا باید روز شما باشه دیگه درسته ؟ )

ممنونم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •