تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 284 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راست بعد از اصلاح چطور خشکش کنم؟ اصلا نیاز به خشک کردن داره یا نه؟ چون این مدل دستگاه خشک کن نداره!
    [/QUOTE]

سلام
    شما میتونی بدنه دستگاه رو با یه پارچه یا حوله خشک کنی و فویل رو از رو ریشتراش برداری و حدود یه ساعت کنار بزاری تا خشک بشه ، بعد فویل رو سر جاش بزاری و تمام ، ریشتراش برای استفاده بعدی آمادست ، البته اگر این کار رو هم نکنی بدلیل اینکه فویل و تیغه از جنس استیله اتفاق خاصی نمیفته فقط ممکنه رطوبت باقی مونده در فویل و تیغه ها دیرتر خشک بشه و ریشتراش داخل کیف بو بگیره ، بنابراین اگه خشک بشه و بعد بره داخل کیف بهتره .
    Last edited by 22arash; 12-09-2014 at 01:10.

2. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FlightMedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    بهترین تیغ برا صورت کدوم نوع هست ؟ (سه تیغه ژیلت استفاده کردم خوشم نیومد ، فردای اصلاح زیر گلوم پر جوش میشد)
    در کل این تیغا بهترن یا ماشین ریش تراش ؟
    ممنون
    من هم مثل تو بودم. موزر بزن یه عمر دعاگومون میشی.

4. این کاربر از FlightMedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام.
    بهترین تیغ برا صورت کدوم نوع هست ؟ (سه تیغه ژیلت استفاده کردم خوشم نیومد ، فردای اصلاح زیر گلوم پر جوش میشد)
    در کل این تیغا بهترن یا ماشین ریش تراش ؟
    ممنون
    شما تیغ و ببوس بزار کنار !

6. 2 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Iran - Urmia

پيش فرض

تیغ بهتره از اولشم تیغ بهتر بود در آینده هم تیغ بهتره اصلاً فکر نکنم چیزی بعداً بیاد پوز تیغو به خاک بماله ... من قبلا بادی گروم 2040 فیلیپس خریده بودم بعدا مارو به غلط کردن انداخت بوسیدیمش گذاشتیم کنار به کیفیت تیغ نمیرسید که بعدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم پشیمون شدم در مورد ریش تراش صورت هم همینطور صورت رو از ته نمیزد نامصب براون خریده بودم بعدش فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم اونم کیفیت تیغ نمیده یعنی کلا تیغ یه چیز دیگه هست از من میشنوی همون تیغ رو استفاده کن و به این اسباب بازی ها پول نده اگرم میدی یه چیز گرون قیمت مثل RQ1150 فیلیپس بگیر دوستم گرفته خیلی گرونه مثل اینکه دورور 600 گرفته بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

تیغ بهتره از اولشم تیغ بهتر بود در آینده هم تیغ بهتره اصلاً فکر نکنم چیزی بعداً بیاد پوز تیغو به خاک بماله ... من قبلا بادی گروم 2040 فیلیپس خریده بودم بعدا مارو به غلط کردن انداخت بوسیدیمش گذاشتیم کنار به کیفیت تیغ نمیرسید که بعدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم پشیمون شدم در مورد ریش تراش صورت هم همینطور صورت رو از ته نمیزد نامصب براون خریده بودم بعدش فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم اونم کیفیت تیغ نمیده یعنی کلا تیغ یه چیز دیگه هست از من میشنوی همون تیغ رو استفاده کن و به این اسباب بازی ها پول نده اگرم میدی یه چیز گرون قیمت مثل RQ1150 فیلیپس بگیر دوستم گرفته خیلی گرونه مثل اینکه دورور 600 گرفته بود
    سلام

ببخشید بادی گروم 2040 که دارید در چه حد موهای بدن و میزنه ؟
    نوشته هاتون متوجه نشدم . از داشتنش یعنی راضی بودید یا خیر ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

منم خیلی وقته پیش به همین نتیجه رسیدم اما پوستهایی که حساسه (body) بعد از شیو کردن با تیغ هم جوش میزنه هم یه حالتی مثه خارش و سوزش داره .. خدا نکنه موها یذره بلند بشه میخوره به لباس مثه خار برمیگرده داخل پوست سوراخ سوراخ میشی !! اگه این اشکالات رو نداشت عالی میشد.
    کسی از واجبی استفاده کرده؟ نتیجش چطوره؟
    درسته که میگن جدیداش بو نداره؟
    Last edited by Alcatel.; 15-09-2014 at 18:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

منم خیلی وقته پیش به همین نتیجه رسیدم اما پوستهایی که حساسه (body) بعد از شیو کردن با تیغ هم جوش میزنه هم یه حالتی مثه خارش و سوزش داره .. خدا نکنه موها یذره بلند بشه میخوره به لباس مثه خار برمیگرده داخل پوست سوراخ سوراخ میشی !! اگه این اشکالات رو نداشت عالی میشد.
    کسی از واجبی استفاده کرده؟ نتیجش چطوره؟
    درسته که میگن جدیداش بو نداره؟
    عزیز من خودم حدود پنج سال از تیغ استفاده کردم اوایل از تیغ های بیک که توی ارزونا بهترینه بعدم فیوژن که جز بهترین تیغ ها محسوب میشه ولی همون مشکلاتی که شما گفتی رو داره و مشکلات کوتاه مدت و مشکلات بلند مدتش هم چاله چوله هایی هستش که توی صورت به وجود میاد یا پیر شدن زودرس صورت. من قبلا نمیدونستم ریش تراش های خطی انقدر برا منی که از تیغ استفاده میکنم راضی کننده باشه چون همیشه توی خونواده ریش تراش فیلیپس دیده بودم و اونو بهترین میدونستم و هر موقع استفاده میکردم انگار یکی صورتمو شخم زده و فک میکردم این وسط من یه مشکلی دارم که نمیتونم با ریش تراش کنار بیام ولی از موقعی که ریش تراش پاناسونیک st 25 خریدم اصن جونم راحت شده.
    واجبی هم نزن که موهات رو وحشتناک خشن میکنه و بعدشم دیگه پشیمونی سودی نداره
    اونایی هم که بو نداره جدید نیستن خیلی وقته هستش عین همون واجبیای بو داره فقط کارت داره و بهداشتی تره و بدون بو هستش و البته گرونتره
    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    Last edited by BIG-BANG; 15-09-2014 at 23:02.

11. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

من که صورتم با تیغ فیوژن جوش میزد با استفاده از
    Panasonic ES-SL41 Shaver

200 تومنی دیگه این مشکل رو نداره چه برسه به استفاده از مدل های گرونترش.زیر آب میگیرمش و میشورمش و آخ هم نگفته. بعد یه ماه استفاده هم وقتی صورت عادت کرد دیگه از خون ریزی هم خبری نیست.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

من یک ماشین اصلاح بدن نیاز دارم که هم خیلی خوب بزنه مثل تیغ هم سریع باشه ادم 1 ساعت وقت نزاره

مدل 2040 در موردش ضد و نقیض گفته میشه در مورد پاناسونیک و براون چیزی ندیدم

یه مدل خوب با ویژگی های بالا به منم معرفی می کنید؟ بودجه در حد 400

یک ریش تراش خوب هم با ویژگی های بالا معرفی کنید اونم در حد 400

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

درود

من یک ماشین اصلاح بدن نیاز دارم که هم خیلی خوب بزنه مثل تیغ هم سریع باشه ادم 1 ساعت وقت نزاره

مدل 2040 در موردش ضد و نقیض گفته میشه در مورد پاناسونیک و براون چیزی ندیدم

یه مدل خوب با ویژگی های بالا به منم معرفی می کنید؟ بودجه در حد 400

یک ریش تراش خوب هم با ویژگی های بالا معرفی کنید اونم در حد 400
    ریش تراش LF51 یا LT50 بگیر بترتیب 550 و 600 هست

بنده هم منتظرم یکی بیاد در مورد 2040 فیلیپس کامل بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •