برادرم Acqua di gio رو 20 تومن خریده...
حالا اینکه اصله یا نه ، نمیدونم.
برادرم Acqua di gio رو 20 تومن خریده...
حالا اینکه اصله یا نه ، نمیدونم.
خب این لینکی که دادم واسه پرفیوم شاپینگ هست دیگه قیمت هم زده 44 ! اصله به نظرت ؟
تو بازار اگه تا چند بود بخرم که خیلی هم گرون نباشه ؟
بله همونه
100 میلش حدود 60-70 تومن
کاپتان بلک
بلک ارکید تام فورد
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
میگن اصله کاراش.تو بازار هم سعی کن ارزونتر بگیری.چون اون گرون میده اکثره چیزاشو.
سلام یه عطر میدونه میتونید بهم معرفی کنید برای استفاده روزانه
موندگاری اش 3-4 ساعت هم باشه مناسبه
این خصوصیاتو داشته باشه:
1) اسپرت باشه و نمیخوام حالت رسمی داشته باشه
2) قیمتش زیاد بالا نباشه حداکثر تا 15 تومن - حتی اگه سایز کوچیک یا تستر هم بشه اشکال نداره
3) مهم تر از همه بویی که میخوام دوست دارم مردونه باشه و یه بوی تازگی و طراوت و تمیزی می خوام داشته باشه
اگه چند نمونه معرفی کنید ممنون میشم
میتونی کارهای ادیداس رو تست کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادکلن burrbery brit از لحاظ ماندگاری و پخش بو چطوره ؟
دوستان اسپری های اسمارت هم کارهایی با اسمهای معروف داره ، میشه برای اینکه یه عطری رو که دوست داری تست کنی بری از این مارک اسمارت بخریم ؟
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
سلام اگه امکان داره ادرس این دوتا عطر فروشی رو بهم میدی ممنون میشم ( شاید منظورت فروشگاهی هست که روبروی هتل عباسی هست ؟)
عزیز شما اصفهانی هستی؟؟
فروشگاهی که روبروی هتل عباسی هست مال آقای پرتو هست...من چندباری ازشون خرید کردم و ایشون از قدیمی های ایران توی این کار هستند (دستی هم بر واردات عطر دارند وجنسشون مطمئن هست)..قیمتهاشون هم نسبتا معقوله و البته کمی گرانتر میدن ولی خوب جنسشون اصله..البته بعضی از عطرهاشون قیمت به صرفه ای دارند...(یادمه لانویی دو لوم رو یه موقعی 60 میلش رو 58 خریدم ازشون..فکر کم الان 62 بفروشن)..ولی مشکل اصلی ایشون این هست که بخاطر کهولت سن کمی اطلاعاتشون قدیمی هست (البته شاید مهم نباشه..اینو گفتم برای اینکه از خودش درخواست معرفی نکنی..) و مهم تر اینکه هرعطری رو که تسترش رو داشته باشن میتونی تست کنی ولی میتونم بگم 70 درصد عطراشون تستر نداره و نمیتونی تست بکنی و فقط میتونی بخری...همین لانویی رو خودش هم تست نکرده بود.(البته اون موقع اینقدر معروف نبود)...مینی هم دارن ولی گرون میدن ولی برای خرید عطر پیشنهاد میشن و انصافا بهترین عطرهای دیزاینر رو دارند....حدود ساعت 5 برو که سرش خلوت باشه و حالش روبراه...
اون فروشگاهی که من ازش مینی میخرم زمرد هست در خیابان توحید...
سلآم
در مورد ادکلن تامی مردونه کسی چیزی شنیده ؟
چطوره ؟!
سلام
ممکنه بهترین ادکلنهایی که توی این وبلاگ معرفی شدند رو بگید ؟ اگه استفاده کردید که رایحش رو هم یه توصیفی بکنید .
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)