سلام
من مخواستم بدونم در fifa چه جوری باید تکنیک یا دریپل زد
.gif)
با گرفتن r2 یا lt و انالوگ راست رو به هر جهیت بچرخونی یا ترکیبی از دو سه جهت انالوگ راست میتونی یه تکنیک بزنی فرضا میتونی ال تی رو نگه داری و انالوگ راست رو به جلو و عقب بچرخونی میبینی توپ رو خیلی زیبا عبور میده و برای یاد گرفتنش هم میتونی بری تو بخش کنترل هلپ control help رو بزنی اونجا همشو نوشته دوست عزیز امیدوارم کمکی کرده باشم
والا من این دسته هارو همینجوری میزنم به USB لپ تاپ و باهاش بازی میکنم تنطیم هم نخواست.
اگر میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
درایور گیم پد رو از کجا بیارم؟ دانلود کنم؟
کانفیگ فیفا کجاست؟
به گفته دوستمون درایور تو سی دی همراهش هست ولی من اینو دارم به دوسه نفر دادم کار کرد خالی از لطف نیست 1.5 مگابایت هست دان کن ببین درست میشه یا نه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کانفیگ کردن هم وقتی ایکن بازی رو اجرا میکنه سه گزینه میاره play -game setting- exite
game setting رو میزنی و کادری باز میشه رو منوهاش controller رو انتخاب کن در این بخش در منو کشوی اونو باز کن اگه دستتو شناسای کرده باشه میتونه نام دسته تو رو ببینی بعد برای تعریف کردنش هم میتونی رو مستطیلهای جلوی ایکن دکمه ها کلیک کنی سفید شد یه دکمه رو میزنی فرضا من دکمه شوت رو مربع گذاشتم رو ابیه کلیک کردم و رو دستم که مال پی اس 1 هست مربع رو زدم همینجوری همشو تکمیل کردم و در اخر هم همشو پر کردم و اوکی زدم بعد تو بازی راحت اجراش کردم
موفق باشی