تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 309 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه speedy3m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستای عزیز

بالاخره از بین گالاکسی 9003 و دیفای, دیفای رو انتخاب کردم و خریدم. جالب بود که اکثر مغازه ها نمیدونستن اصلا چی هست این گوشی. از طبقه ی 7 علاالدین به قیمت 375 تومن خریدم. روش هم رام 2.2.2 هست که اس ام اس فارسی اینا راحت میشه داد و گرفت. واسه صفحش اصلا برچسب ال سی دی پیدا نکردم تو کل پاساژ! نمیدونم باید چیکار کنم. فقط یه کیف خریدم که مال گالاکسیه و فقط تو اون جا شد!

راستی گوشی قبلیم که رفت زیر ماشین آیفون 3g بود و خلاصه از اندروید اصلا سر در نمیارم و تازه کارم. نمیدونم الان باید حتی چطور برنامه بریزم یا سیانوژن رو بریزم بهتره یا نریزم؟
    یه 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی آموزشی ندیدم.
    برنامه ریختن آسونه یا باید مثل آیفون گوشی جیلبریکی چیزی بشه؟
    رام خودش بهتره یا سیانوژنی که میگین؟
    روت کردن چطوری؟
    برنامه هایی که نیازه رو کامپیوترم باشن چیا هستن؟
    ...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
    مرسی

2. 2 کاربر از speedy3m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستای عزیز

بالاخره از بین گالاکسی 9003 و دیفای, دیفای رو انتخاب کردم و خریدم. جالب بود که اکثر مغازه ها نمیدونستن اصلا چی هست این گوشی. از طبقه ی 7 علاالدین به قیمت 375 تومن خریدم. روش هم رام 2.2.2 هست که اس ام اس فارسی اینا راحت میشه داد و گرفت. واسه صفحش اصلا برچسب ال سی دی پیدا نکردم تو کل پاساژ! نمیدونم باید چیکار کنم. فقط یه کیف خریدم که مال گالاکسیه و فقط تو اون جا شد!

راستی گوشی قبلیم که رفت زیر ماشین آیفون 3g بود و خلاصه از اندروید اصلا سر در نمیارم و تازه کارم. نمیدونم الان باید حتی چطور برنامه بریزم یا سیانوژن رو بریزم بهتره یا نریزم؟
    روت کردن چطوری؟
    ...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
    مرسی
    با اجازه دوستان که خیلی از من بیشتر از دیفای میدونن من راهنماییت میکنم
    واسه برچسب ال سی دی چیزی که به دیفای بخوره یا htc hd mini یا nexus 1 که البته نکسوز وان یکم باید کوچیک بشه کلا تو گروه htc چیزایی پیدا میکنی که دقیقا اندازه دیفای بشه
    اگه تازه کاری و زیاد از اندروید سر درنمیاری فعلا به سیانوژن فکر نکن چون رامت عربی هست حتما بعد از نصب سیانوژن به مشکل میخوری چون باید اول رام nordic رو نصب کنی
    اندروید هم مثل آیفون نیاز به جیلبرک داره که البته بهش میگن روت کردن و با superoneclick میشه راحت روتش کرد البته اگه نمیخوای سیانوژن نصب کنی روتش نکن
    برنامه خاص که فقط درایور های موتورولا هست و rsdlite
    باز هم توصیه آخر من اینه که اگه مشکل فارسی نداری اصلا دنبال رام های دیگه نرو !! یکم با گوشی فعلا حال کن تا یا رام 2.3.5 بیاد یا رام defy+

4. این کاربر از ahmad97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام دوستای عزیز

روت کردن چطوری؟
    ...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
    مرسی
    اول تبریک میگم بهتون واسه خرید این گوشی زیبا و جسور
    به نظر من چون تا حالا آندروید نداشتی کاریش نداشته باش تا کمی با گوشی آشنا بشی . و چون گوشیت رام 2.2.2 هست و فارسی هم مشکلی نداری فعلا" باهاش بگذرون .
    بعد از مدتی میتونی واسه تنوع به رامهای دیگه آپدیت کنی .
    سیانوژن مد 7 یا miui ,وبا ... رو فلش بزنی و از اون رامها هم لذت ببری .
    فلش زدن راو در دیفای واقعا" عالیه و گوشی اصلا" مرگ نداره . چون بعضی آندرویدها رام فلش زدنشون خیلی دردسر داره اینو گفتم .
    روت کردنش هم خیلی ساده است و فقط با یک برنامه رو کامپیوتر انجام میشه . آموزش نصب رام سیانوژن هم تو کلوپ موتورولا هست که میتونی مطالعه کنی .

داره خودمونی میشه meison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گوگل موتورولا رو خرید...

7. 3 کاربر از meison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم. جایی رو سراغ دارید که مشکل سخت افزاری دیفای رو برطرف کنه؟ ممنون.

9. این کاربر از set18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستای عزیز

روت کردن چطوری؟
    ...

ببخشین زیاد سوال میکنم.
    مرسی
    مبارك باشه و حالشو ببر....
    برچسب ال سي دي ضد خش هم هست و بايد بگردي و بيخود پول بالاي برچسب گ.شي هاي ديگه ندي كه باهاش مچ نميشه...من خودم از طبقه اول علائدين خريدم 15 و فابريك خودشه و ضد خش هم هست و يه مزيت خوبي هم كه داره باعث ميشه انگشتهات روي صفحه ال سي دي نچسبه...اگر علائدين نبود يه بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پايين تر از علائدين هست كه هم گوشي و هم برچسبش رو ميتوني به وفور اونجا پيدا كني...
    فعلا هم فلش نزن چو رام 2.2 عاليه...

11. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون میشم دوستانی که دیفای دارن راهنمایی کنن.
    چند روز یکبار گوشیتون رو شارژ میکنین؟ احیانا هیچ کدوم از دوستان هست که گالاکسی ایس هم داشته باشه و بتونه دیفای و ایس رو از نظر باطری مقایسه کنه؟

13. این کاربر از rahimism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز برچسب ال سی دی و کاور پلاستیکی براش هست مخصوص خودش فقط بایدبگردی! من خودم ازیزد گرفتم 25 تومن..حداقل این ترم تابستون یه سودی برام داشت!

15. 2 کاربر از aghamili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درود خدمت دوستان عزیز و اساتید
    می خواستم نظر دوستانی که این رام ها را نصب کردن رو بدونم که چطوره ؟
    MIUI و WajkIUI وCyanogenMod و MotoGinger 2.3.4
    چون خودم می خوام رام گوشیم رو عوض کنم مرددم کدوم رو نصب کنم
    واینکه دوستان گفتن که رام JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1. فارسی ساپورت می کنه ولی نسخه ای که من قبلا نصب کردم همین نسخه بود که قابلیت پشتیبانی از فارسی رو نداره (حروف رو بصورت س ل ی نشون میده)
    اینم اضافه کنم هنوز اون مشکل قفل صفحه که در پستهای قبلیم(بصورت زمان راندوم صفحه لاک میشه) گفتم هنوز دارم و حل نشده
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    Last edited by roxxon_v2; 16-08-2011 at 03:17.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم. جایی رو سراغ دارید که مشکل سخت افزاری دیفای رو برطرف کنه؟ ممنون.
    دوست عزیز مشکل نرفتن صدا برای مخاطب زیاد جدی نیست و از میکروفونش هست و هر تعمیرکاری ببری درست میکنه برات و یا یک میکروفون جدید برات میزاره . تو علائدین فکر کنم تعمیرگاه موبایل زیاد باشه .

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

گوگل موتورولا رو خرید...
    بله نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه گوگل موتورولا رو خرید .
    بحث در موردش در این تاپیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

ممنون میشم دوستانی که دیفای دارن راهنمایی کنن.
    چند روز یکبار گوشیتون رو شارژ میکنین؟ احیانا هیچ کدوم از دوستان هست که گالاکسی ایس هم داشته باشه و بتونه دیفای و ایس رو از نظر باطری مقایسه کنه؟
    باطری دیفای از بهترینهاست ولی بستگی به مصرفتون هم داره .
    یکی از حسن های دیفای باطریش هست .

یکی از عیبهای بزرگ ایس هم باطری ضعیفش هست . البته اگر ایس باطریش هم خوب بود باز هم در مقابل دیفای خیلی ضعیف هست . چه سخت افزاری و چه نرم افزاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •