تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 421 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی اینقدر برقش زیاده؟ من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.

تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم

میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟

بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه
    اونجا برقش اره زیاد بود ولی گفتم توی خونه ( تهران اصلا این مشکل و نداشتم! با اینکه اینجا هم پارکته و سنگ نیست و یا رو تختم یا رو میز کار میکنم اصلا مشکلی ندارم! توی بدترین حالت ها هم من باز توی تهران مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اونجا ( شمال ) اینطوری بود شاید اب و هوا بهش نساخته بود! به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون! اتفاقا تبدیل منم یه تیکه فلزی داره!! یعنی همونهه؟ البته من خریدم دو تومن

2. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب شمال رطوبت زیاده و احتمالا درجه رسانایی هوا بیشتره و به همین دلیل چنین احساسی داشتید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟
    هر سیستم عاملی یه ماکسیمم ساپورت و یه مینیمم ساپورت داره

طبیعتا" ویندوز 32 بیت ماکسیمم ساپورتش مینیمم ساپورت ویندوز 64 بیتیه پس نتیج میگیریم که این امر کاملا" طبیعیه چون 64 بیت سیستم های قویتر هم پشتیبانی میکنه به سیستم شما امتیاز کمتر بده

5. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

کسی بازی Call of duty 7 black ops با بالاترین کیفیت روی این اجرا کرده ؟ ایا بدون مشکل اجراع میشه ؟؟؟؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونجا برقش اره زیاد بود ولی گفتم توی خونه ( تهران اصلا این مشکل و نداشتم! با اینکه اینجا هم پارکته و سنگ نیست و یا رو تختم یا رو میز کار میکنم اصلا مشکلی ندارم! توی بدترین حالت ها هم من باز توی تهران مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اونجا ( شمال ) اینطوری بود شاید اب و هوا بهش نساخته بود! به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون! اتفاقا تبدیل منم یه تیکه فلزی داره!! یعنی همونهه؟ البته من خریدم دو تومن
    منم شمالم (گرگان) اما زیاد مشکلی ندارم جالب اینکه جدبدا کمتر هم برقش رو احساس میکنم
    اون تیکه فلزیه باید به یه جایی وصل باشه تا برق نگیرتمون مثل لباسشویی ها که ارتش رو به لوله آب وصل میکنن(منظور ارتباط با زمین)
    .
    راستی ما هی راه رفتیم گفتیم lcd لپ تاپمون بده، امروز یه vaio f134 دیدم، lcdش چندان هم از 5010 بهتر نبود

8. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام

دوستان BIOS اپدیت کنم گارانتی باطل میشه ؟ و اینکه مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد ؟

با تشکــر...

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها روی این لپتاپ کسی ویندوز 7 Home Premium ریخته؟؟ البته 64 بیتش!!

میخوام بدونم نسبت به Ultimate روی این لپتاپ سریع تره یا نتیجه عکس داره؟؟ سی پی یو هم i3 هستش

11. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

کسی بازی Call of duty 7 black ops با بالاترین کیفیت روی این اجرا کرده ؟ ایا بدون مشکل اجراع میشه ؟؟؟؟
    بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!
    32bit ریخته بودم 7.1 داده بود به رم روی 64bit امتیاز 5.9 داده

14. این کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

32bit ریخته بودم 7.1 داده بود به رم روی 64bit امتیاز 5.9 داده
    پس واسه شما همان 32bit بیشتر جواب میدهد چون واسه من بر عکس شما 32bit زیر 5 بود البته الان یادم نیست دقیق چند بود ولی الان 64 bitگذاشتم 5 است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •