سلام دوستان سایتی نیست که بشه آپدیت های کومودو رو به صورت روزانه ازش گرفت ؟ من رو سیستمی که کومودو دارم دسترسی به اینترنت ندارم و اگه بخوام از سایت کومودو اپدیت ها رو بگیرم باید کل آپدیت ها رو از اول بگیرم
ممنون
سلام دوستان سایتی نیست که بشه آپدیت های کومودو رو به صورت روزانه ازش گرفت ؟ من رو سیستمی که کومودو دارم دسترسی به اینترنت ندارم و اگه بخوام از سایت کومودو اپدیت ها رو بگیرم باید کل آپدیت ها رو از اول بگیرم
ممنون
بنده هم دنبال چنین روشی بودم ولی به نتیجه نرسیدم.....حجم فایل آپدیتهای کومودو بسیار بالاست!
بهتر از یک آنتی ویروس دیگر در کنار کومودو استفاده کنید..... مثل آویرا.
سلام
ممنون بابت راهنمایی.
اگر این تغییرات در DNS ایجاد بشه، موقع استفاده از اینترنت دچار مشکل نمی شم؟
چون تنظیمات قبلی روی از ISP که از اون سرویس می گیرم، گرفتم.
قطعا پینگ شما افزایش پیدا میکنه. مخصوصا برای شما که تنظیمات دقیق دی ان اس داشتید محسوس تر میشه. اما اشکال خاصی که اینرتنت رو مختل کنه نداریم
ایراد بعدی اینه که کلر کلود خیلی از سایت های اپلود رو هم بلاک میکنه (اشتباها) به علت اپلود شدن مخرب ها چه ایرانی چه خارجی.
دی ان اس سرور نورتون یا خود کمودو کمتر این اشتباهات رو داره. اما واقعا کلر کلود قدرت بیشتر داره.
پا بر جا هست.
من از DNS ClearCloud استفاده میکنم انجمنکه میرم خطا میده یعنی نمیزاره چرا اینطوریه؟؟؟ این انجمن یکی از معروفترین انجمن های موبایل هست و سالها استفاده میکنم فقط هم این dns مشکل میگیره برای چی؟؟؟ اینجوری باشه اعتباری روی این تشخصی دی ان اس نیست و سایت آلوده روب از کنه. دی ان اس خود کوکودو چنده داخل مودم تنظیم کنم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mrmostafa; 12-04-2011 at 23:56.
دوستان کسی میتونه به من بگه نصب comodo internet security با یک anti virus nod مشکلی داره ؟ لازم هست ؟ این کار بی دلیله ؟ همخونی دارن ؟ یا هر چیزه دیگه که بنظرتون میاد . مرسی
دوست عزیز
وقتی سایتی توسط این دی ان اس بلاک میشود , حتما موردی داشته که بلاک شده !!
مانند کسپرسکی که سایت مهم ایرانی یعنی ایران ستاپ و حتی تایپیک کرک کسپر صفحه اولش را فیشینگ , اعلام کرده.
دوستان هم و کاربران کومودو هم با این دی ان اس کار میکنند !
و مشکلی ندارند.
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
شما بجای نود از انتی ویروس اویرا نسخه رایگان استفاده کنید در کنار , اینترنت سکیوریتی کومودو
فقط موقع نصب باید به طور دستی نصب کنید و در قسمت نصب باید تیک avira guard را بردارید تا گارد ان نصب نشود و باعث اختلال با گارد کومودو شود.
همه ی انتی ویروس ها ار نمیشه در کنار هم نصب کرد !
ولی چون نسخه رایگان اویرا سبک هست , توصیه میشه به عنوان یک اسکنر مکمل استفاده کنید.
با سلام
برای دریافت فایل bases.cav دو راه هست:
1-دانلود از سایت کومودو
2-دریافت فایل از یک سیستم دیگه که کومودو روش نصبه و آپدیته
اگه اولی مقدور نیست روش دوم را باید انتخاب کنید.مثلا سیستم خونه اگه به اینترنت وصله یا سیستم دوستان و آشناها و فامیلها و . . .!!
اگه دومی هم مقدور نیست شما نیاز به یک دوست شفیق دارید!!!یعنی ببین اطرافت از کی میتونی حداقل هفته ای یکبار بری و فایل bases.cav رو از سیستمش ورداری !! برو و ببین اگه کومودو نداره با تبلیغات!!!! یا زورکی هم که شده کومودو را به خوردش بده و بقیه ماجرا . . . . تازه اینجوری حداقل هفته ای یکبار هم همدیگه رو میبینین!!!این گل رو هم از طرف من تقدیمش کن
عجب پستی دادم!!![]()
سلام به همه دوستان
نظرتون راجع به اين خبر چيه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين خبر اومده كه اين آنتي ويروس در اين آزمايش رد شده و نبايستي از اين آنتي ويروس روي ويندوز 7 استفاده كرد.
نظر دوستان در اين زمينه چيه؟
من خودم دارم روي دو ويندوز 7 ازش استفاده ميكنم: يكي روي PC و ديگري روي Laptop
شاد باشيد![]()
واقعا برام جای تعجبه این سیاست کثیف و کاملا سود جویانه سایتهای بررسی کننده کی تموم میشه اخه آنتی ویروس تماما برای خدمت به امنیت مردم جهان ساخته میشه چه نیازیه به این کارا ..
برادر من شما از همینجا که بیت دیفندر رو بهترین اعلام کرده بفهم که کاملا هدفمند نتایج اعلام شده .. حرف من رو بنداز دور برو خودت bitdefender رو تست کن ! انقدر ضعیف عمل میکنه که حتی ساده ترین کاربر اینترنت هم این رو متوجه میشه این شرکت رومانیایی فقط با قیمت پایینش و همینطور تبلیقات گستردش تو این چند سال تونسته بازار تبلیقاتی رو به دست بگیره و متاسفانه با حمایت الکی اکثر سایتهای بررسی کننده در چند سال اخیر مواجه بوده که جای تاسف داره ..
comodo هیچ مشکلی با ویندوز 7 نداره .. اگر هم داشته باشه عمرا از بیت دیفندر مسخره پایین نتر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)