عزیزان؟! کسی اینجا از منطقه رمضانی سرویس نگرفته؟ یا اطلاعی ندارید کی پورت خالی گیرمون میاد؟ با تشکر..
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
عزیزان؟! کسی اینجا از منطقه رمضانی سرویس نگرفته؟ یا اطلاعی ندارید کی پورت خالی گیرمون میاد؟ با تشکر..
واسه من اينطوري مينويسه اولش بعد آروم آروم زمان كم ميشه اما 2-3 دقيقه طول ميكشه تا به زمان واقعيش برسه.من در عكس بالا چند ثانيه بعد از اينكه دانلود شروع شد عكس گرفتم واسه همين زمان واقعي رو نزده.
وقتي هر 8 تا اتصال برقرار شدن اونوقت زمان واقعي رو ميزنه. ( همان فايل با زمان واقعي). اينم بگم كه سرعتم يه كمي نوسان داره
![]()
Last edited by urumchi; 14-04-2011 at 16:03.
1-شما يه سر به تاپيك مخابرات مشهد بزني يه نفر هست كه 256 داره 60 گيگ دانلود كرده.تازه رفته درخواست افزايش سرعت هم داده كه موافقت شده.يعني اكانتهاي مخابرات در شهرهايي كه نامحدود هست واقعا نامحدوده و هيچ محدوديتي اعمال نميشه.
2-در مورد سرعت دانلود اكانتهاي نامحدود اگه در منطقه و محدوده شما تعداد يوزر كم باشه چون مخابرات اكانتهارو شير ميكنه درنتيجه در ساعات خلوت سرعت با وجود اينكه اكانت محدود شده ولي سرعت دانلودش از حد استاندارد ميتونه يه كمي بيشتر بشه. اساس adsl همينه كه در يك پورت كه بين كاربرا مشتركه هرچقدر بطور همزمان تعداد كمتري كانكت باشن كيفيت و يك مقدار هم سرعت دانلود اونايي كه كانكتن بيشتر ميشه.
3-در مورد اون موضوع نخ نما شده هم بايد بگم كه برادرزاده 3 ساله منم اين موضوع رو ميدونه و لازم نبود بنويسيد.
سلام// برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 باید چیکار کنم؟؟
کانکشن جوری باشه که همه سایتارو باز کنه!!
مر30 و ممنون![]()
چند روزه سرعت adsl مخابرات واقعا اقتضاح شده اینم تست سرعت از سرور کویت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بدلیل اینکه فایروالهای سخت افزاری بسیار قوی داره واسه همین DSL CONNECTOR NCT 1000 که سهله باباشم نمیتونه کاری بکنه.
سلام// چراغ lan و internet من روی مودم هرموقع به نت وصلم چشمک زن هست و هیچوقت ثابت نمیشه!؟! ایراد از چیه؟؟؟ مر30
این یعنی اینکه LAN و Internet شما در حال تبادل اطلاعات هستند؛ پس نباید ثابت باشند.
چشمک زن بودن چراغ LAN به معنی تبادل اطلاعات روتر با PC از طریق LAN و چشمک زن بودن چراغ Internet به معنی تبادل اطلاعات با شبکه اینترنت هست.
بچه ها چند تا سوال راجع به ای دی اس ال مخابرات دارم
1.اجازه میده از چیز پی ان استفاده کنیم یا میبندتش؟
2.اجازه میده از تورنت دانلود کنیم؟سرعت دان واپلودش با هم برابره یا نه؟
3.به طور میانگین سرعت 128 کیلوبیت چقدر سرعت دانلود داره؟
4.باید اول پورتم رو خالی کنم و بعد درخواست نصب بدم یا میتونم تا زمانیکه مال مخابرات اماده میشه از شرکتی که گرفتم استفاده کنم؟
مرسی![]()
1) بله می تونی استفاده کنی.
2)بله می تونی از تورنت هم دانلود کنی.من که یه فایل از تورنت دانلود کردم اصلا اپلود نکرد فقط دانلود بود که تا 14 15 بیشتر نمی رفت سرعت دانلودش.
3)اگه با IDM دانلود کنی بین 18 تا 20.
4)بله شما باید اول خطتون از رانژه ی شرکتی که الان ازش سرویس گرفتین در بیاد بعد به مخابرات بگین که خطتون رو رانژه کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)