اينجا تاپيک درخواست قيمت هست
يه کم موقع پست دادن بيشتر دقت کنيد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اينجا تاپيک درخواست قيمت هست
يه کم موقع پست دادن بيشتر دقت کنيد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
لطفا قیمت دو مدل از ال جی : LV55000 و LW57000 سایز 42 رو مرحمت بفرمائید دوستان..
سپاس/
حدود 1500 و 1800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یه مدل خوب معرفی کنید؟
سلام
شاید بشه گفت مدل خوب کم نیست!
ولی شما بگو نیازت چیه.. یعنی انتظارت از یک تی وی خوب چیه.. تا دوستان راهنمائی کنن..
خوش باشی/
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
ممنون از پاسخ شما..
قیمت خود نمایندگی رو دوستان ندارند، من فقط تونستم با یه نمایندگی تماس بگیرم
که گفت قیمت دقیق نمی تونیم بدیم و تقریبا همین قیمت های چاره رو داد و می گفت در نوسانه!!![]()
تو سايت سامسونگ کشور امارات و آمريکا الان فقط مدلهاي سال 2012 از جمله سري اي اس موجود است و سري هاي دي که مال 2011 هستند ديگه وجود ندارند و حتي در سايت سامسونگ آمريکا قيمت هم دارند.
تو ايران چون بايد سام سرويس وارد و منتاژ کنه ممکنه تا تير طول بکشه ولي ارزشش را داره که صبر کني و مدل 2011 نگيري. الان تو دبي فقط مدلهاي 2012 موجود است.
اينجا را ببين سايت ساسونگ اماراته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خسته نباشيد . با بودجه 1500 تا نهايتا 2 ميليون الان ( يا حداقل تا 1 ماه ديگه ) چه ال سي دي يا ال اي دي ميشه خريد ؟؟؟؟؟؟
پخش فرمتهاي تصويري مختلف و كيفيت عالي نسبت به قيمتش خيلي مهمه . در ضمن قيمتها تو بانه رو كسي ميدونه چنده ؟؟؟؟؟ مثلا تلويزيوني كه اينجا 2 ميليون هست الان تو بانه چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كلا همه مدلها اونجا گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟ به صرفه هست از اونجا بخريم ؟؟؟؟؟؟
دوست عزي درست گفتيد ؟؟؟؟ يك ميليون و دويست اختلاف قيمت دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! خب تلويزيونهاي ديگه هم هست ؟؟؟؟ مثل ال جي ، شارپ ، جي وي سي و ... ؟؟؟؟؟؟ در كمترين حالت يعني 400 هزار تومن اختلاف قيمت هست الان بين بانه و تهران؟؟؟؟؟؟؟!! با اين بوجه مثلا 1.700.000 تومني من بهترين انتخابم تو بانه چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ سايز 40 يا 42 ولي فول امكانات .
برای اطلاع بیشتر از قیمت های بانه به سایت هایی مثل بانه مارکت و بانه ویترین مراجعه کنید.
من كلا منظورم تجربه خريد از بانه و اينكه الان چه جوريه اوضاع و ... سوال داشتم . اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم بگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)