با right stickسلام
من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم. بعد از مدت ها ( بهتر بگم برا اولین بار ) . میگم چطوری دروازه بان موقع پنالتی میپره ؟ جانه من نخندید جواب بدید.
با تشک
با right stickسلام
من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم. بعد از مدت ها ( بهتر بگم برا اولین بار ) . میگم چطوری دروازه بان موقع پنالتی میپره ؟ جانه من نخندید جواب بدید.
با تشک
یاد حرف مسعود افتادم !!پاس در این بازی یعنی حرفه ای ترین بازیکن ها مثل ژاوی و مسی پاس میدن به حریف!!!! شما تا ته پر کن باز شله! یعنی بازیکنت مثل گاگولا میره پشت حریف! خوب معلومه سخت تر میشه! تو یه بازی همه مثل فنر میپرن تو یه بازی یکی باید بیاد بکسلشون کنه! یک و دو که میندازی جوری در میره که انگار بازیکن فجر سپاسیه! داور که توپ از پای حریف هم در بره بیافته جلوی پات سوت میزنه ظاهرا در قوانین جدید فیفا گرفتن توپ در 90 درصد موارد خطاست! بهترین بازیکن های دنیا اگه مال شما باشن نه هد بلدن نه شوت!!!! اگرم هد بزنن برای حریف میندازن! جالبه تو ورد کلس سرعت حریف اونقدر زیاده که بهترین دفاع ها به پا به توپ حرف نمیرسن!!! شما اگه بشوتی در وازبان دقیقا تو 3 میلیمتری سه کنج با پلک مژه 17 هم توپ رو دفع میکنه اما حرف میزنه دروازه بان مثل دود شکل میگیره یه سوراخی توش پیدا میشه!!! اگه دفاع شما رو مهاجم حریف فشار بیاره مهاجم سه کنج گل!!! ولی شما بهتریم مهاجم رو داشته باشی خودش میگه بفرما توپ!!! داور و بازیکن خودی جلوی پاس یا شوتتو میگیره ولی برای کامپیوتر عمرا!!!! بهترین حرکتهای تو عمق و جا گیری از آن کامپیوتر ولی شما بهترین نوع جایگیری پشت مدافع شامل حالت میشه! پاس محکم به مقصد ممنوع! فقط به حریف! برخورد ها توپ به صورت کاملا تصادفی برای حریف! بازی کنهای شما معتادن زود خسته میشن مال کامپیوتر دقیقه نود نیترو میزنن! تو یه بازی حریف یک موقعیت و یک گل شما 4 بار تیر دروازه و یا به هر شکل مثلا تصادفی تو باقالی! شوت از پشت هجده کامپیوتر گل شما ......
کی میگفت تو حالت سخت کامپوتر قوی تر نمیشه و همه چی برابره؟
البته نکته مثبت هم داره و بیشترشون تو 10 هم بود درکل 11 فقط برای 2 نفره خوبه و یا اینکه کاملا شانسی بازی کنی!
باز هم میگم فیفا با وجود اینکه گیم پلی خوبی داره و کلی دستت بازه ولی روند بازی دست شما نیست و این نمیزاره لذت ببری!
دوستانی هم در تاپیک پست زدند که ظاهرا در EA کار میکنن و همه مشکلات بازی رو به طبیعی بودن اون ربط میدن! خوب شما میتونستید در نسخه های قبلی تیم گوام رو بردارید و شل بودن بازی و پاس و شوت و..... رو به طبیعی بودن بازی ربط بدید! نمیدونم مگه بازی پر هیجان تو دنیا بر گزار نمیشه که بد شوت زدنو بد پاس دادن بشه طبیعی بودن! همبن بارسا تو بازی چند تا پاس سالم میدن؟ اینجا چند تا میشه داد؟!!!
یه بنده خدا خندش گرفته بود میگفت مثل بازی محلات اینا توپ لو میدن اونا توپ لو میدن چه جور بازییه؟ همون وسط زمین هی توپ میدن به هم!!!! دقت که کردم دیدم لیگ ایران اینطوریه و این بازی کاملا سیمولیت شده لیگ ایرانه!!!
ضعف خودتون در بازی رو به نقص بازی ربط ندین!!! اینکه شما نمیتونی پاس بدی یا وسط زمین توپو لو میدی مشکل بازیه !!!
نه عزیز شما هنوز بازی رو بلد نیستی . این با PES فرق داره شما 2 تا دکمه رو نگه داری توپو از بازیکن نمی تونی بگیری باید درست جاگیری کنی بدنتو شیلد کنی تایمیگ درست داشته باشی به موقع از LT استفاده کنی و ... !! خوب معلومه کسی که تاجالا با نگه داشتن دو تا دکمه میتونسته توپو از بازیکن حریف بگیره این بازی براش سخت میشه
+
شما مطمئنی داری نسخه کنسولی رو انجام میدی ؟ من شک دارم
بچه ها خداوکیلی یعنی هیشکی اینجا ایکس باکس با ریجن جی نداره؟؟؟؟؟؟؟
حداقل نمیدونید ریجن جی اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت های فروش الان یه هفته ای میشه که نسخه انگلیسی بازی رو برای ریجن pal و J برای فروش گزاشتن .بچه ها خداوکیلی یعنی هیشکی اینجا ایکس باکس با ریجن جی نداره؟؟؟؟؟؟؟
حداقل نمیدونید ریجن جی اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه ای که من ازش استفاده می کنم دارای گزارش انگلیسی اسپانیایی و یه زیان نوردیک دیگه اس مال شما هم همینطوره؟ گزارش رو گذاشتم روی اسپانیایی خیلی هیجان انگیزه![]()
به جرات می گم FIFA11 یک بازی نیست یک شاهکاره
بازی که هرچی بازی می کنم بیشتر لذت میبرم
آره دوست من برای ما هم همین طوره؟
دوستان ممکنه خواهش کنم به من یک آموزش از ضربات آزاد مستقیم برام بگذارین و یا توضیح بدین
1- ضریه آزاد پشت محوطه جریمه
2- ضربه آزاد از فواصل دور 20 تا 25 متر
3-ضربه آزاد از راه خیلی دور 30 تا 40 متر
4- ضربه آزاد رو چگونه از بالای سر خط دفاعی رد کنم
5- ضربه آزاد رو چگونه از زیر خط دفاعی بزنم موقعی که خط دفاع میپره
ممنون مشکل دارم حیف اون خطا هایی که روم میشه![]()
تو Career mode الآن فصل دومه تیم من 8 تا بازی کرده و تیم چلسی 13 تا . لیگ آزادگان ایرانم از این با برنامه تره .
( این که دیگه ان شاء الله از ضعف من و عدم تواناییم یا کنسول باز نبودنم یا آرکید باز بودنم و عدم درک بازی رئالم ناشی نمیشه ؟؟؟!!!! )
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)