تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 451 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

اینم نکاتی در مورد خرید:
    شما موقع خرید دقت کنید کارتن دستگاه کاملآ پلمپ باشه.در ضمن لپ تاپهای ASUS با کیف و موس اصلی با مارک Asus و دو سال گارانتی ارائه میشود.جعبه اصلی خود دستگاه(که پلمپ نداره) به همراه کیف و موس داخل یک کارتن دیگر هستند که این کارتن پلمپ است.بدین شکل که سر و ته کارتن با چسب پلمپ شیشه ای با آرم Asus به صورت کاملآ محکم بسته است.
    در ضمن داخل جعبه اصلی : خود دستگاه.دفترچه ها.شارژر فابریک. یک عدد DVD شامل درایورهای دستگاه.باتری و کابل اتصال شارژر به برق موجود است.
    دوستان بستگی نداره از کجا بخریم؟؟؟ همه ی این چیزهارو باید داشته باشه؟؟؟ فردا نریم یقه ی بنده خدارو الکی بگیریم بگیم چرا نداشتا...!؟!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!

دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .

bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !
    بنظر من یا وایسا واردش کنن (البته اگه وارد کنن)یا برو بخر

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!

دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .

bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !

4. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

الان زنگ زدم میگه اصلا نداریم حالا یه چندجا دیگه هم پرسیدم گفتن تا بعد از ظهر بهت خبر میدیم اگه گیر نیومد y560 بگیرم؟ این مشکل overheat در چه حدیه دستاتو که اذیت نمیکنه مثه dell بعد اینکه رمش قابل ارتقاع نیست بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ درکل ارزش خریدنشو داره؟؟؟

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسیان کجاست ؟
    من کرمانشاه هستم
    اگه تو تهران هست تا بیام بخرم
    من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!
    خودم هم همین فکرو دارم
    ولی باید مطمئن شم که تو تهران الان از این مدل هست یا نه
    بعضی از دوستان میگفتن ازش پیدا نمیشه
    کسی شماره سازگار رو نداره ازشون سوال کنم ؟

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

سلام دوستان
    همه ي مدلاي n61 داراي SonicMaster audio technology هستن ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان زنگ زدم یه مغازه تو تهران
    گفت تا فردا صبر کن بار سازگار میخواد بشینه
    خدا کنه n 61 هم آورده باشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان زنگ زدم یه مغازه تو تهران
    گفت تا فردا صبر کن بار سازگار میخواد بشینه
    خدا کنه n 61 هم آورده باشن
    اصفهان هم همينطوره همه ميگن مياريم!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس احتمالا همین بار سازگار حاوی تعداد زیادی از این مدل لب تاپ هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •