تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 228 اولاول ... 127177217223224225226227228 آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

1- من برای شما اینا رو نگفتم شما بهتره همون N8 رو بخرید
    2-منتظر تمامی نظرات شما در کلوب گالاکسی هستم جوابتون رو هم درجا میدم.(البته منطقی)

3-تلفظشم یاد گرفتی فکر کنم. --- گالاکسی

4-اصلا ناراحت نشدم باور کن کلی هم خندیدم به نظراتت

5- کجای سایت نوشته نظرات شخصیه خودتون روندید؟ اگه قوانین رو زیر پا گذاشتم که ادامه ندم ولی اگه قوانین رو رعایت کردم لطف کنید در حریم خودتون صحبت کنید و به نظرات شخصیه دیگرون کار نداشته باشید چون دارید نظم تاپیک هم به هم میزنید ما اینجا اومدیم که درباره گوشی نظر بدیم نه اینکه وقتمون رو در جواب دادن به شما حروم کنیم.
    1.نه پولشو ندارم وگرنه تو خریدش شک نمیکردمشما هم گوشیتونو بچسبین تا حسابی با آندروید هم آشنا بشین و بدرد دیگران بخورین منکه 5ماهی دارم اما نتونستم اینکارو بکنم.
    2.منتظر نباشین چون گوشی که بهش دلبستگی ندارم لازمم نمیبینم در موردش بحث کنم.
    2.نظر من کالاسکه هست(نظر شخصی) مشکل هم نداره.
    4.خوشحالم که خوشحالی.نظرات شما هم تو اینجا همیشه باعث دلگرمی ماست
    5.کسی نگفت نظراتتون رو نگین.اتفاقا نقادی خیلی خوبه.این شمایید که نظم تاپیک رو بهم میزنید نه من
    حریمم رو هم فکر نکنم شما مشخص میکنی.ما هم اومدیم اینجا نظراتمون رو بیگم و بخونیم و نه حرف های بی ارزش شمارو
    Last edited by total_overdose; 15-10-2010 at 23:34.

2. 7 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

1.نه پولشو ندارم وگرنه تو خریدش شک نمیکردمشما هم گوشیتونو بچسبین تا حسابی با آندروید هم آشنا بشین و بدرد دیگران بخورین منکه 5ماهی دارم اما نتونستم اینکارو بکنم.
    2.منتظر نباشین چون گوشی که بهش دلبستگی ندارم لازمم نمیبینم در موردش بحث کنم.
    2.نظر من کالاسکه هست(نظر شخصی) مشکل هم نداره.
    4.خوشحالم که خوشحالی.نظرات شما هم تو اینجا همیشه باعث دلگرمی ماست
    5.کسی نگفت نظراتتون رو نگین.اتفاقا نقادی خیلی خوبه.این شمایید که نظم تاپیک رو بهم میزنید نه من
    حریمم رو هم فکر نکنم شما مشخص میکنی.ما هم اومدیم اینجا نظراتمون رو بیگم و بخونیم و نه حرف های بی ارزش شمارو

5- یه نگاه به عقب بندازید ببینیند کی نظم تاپیک رو به هم زده؟ یعنی ما با گوشی کار میکنیم نیاید اینجا حرف بزنیم؟ وقتی هم حرف میزنیم ناراحتی شما و نظرات شما نظم تاپیک رو به هم میزنه.

اصلا من رفتم خدافظ

4. 5 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

5- یه نگاه به عقب بندازید ببینیند کی نظم تاپیک رو به هم زده؟ یعنی ما با گوشی کار میکنیم نیاید اینجا حرف بزنیم؟ وقتی هم حرف میزنیم ناراحتی شما و نظرات شما نظم تاپیک رو به هم میزنه.

اصلا من رفتم خدافظ
    عزیزجون چرا قهر میکنی؟؟
    من کی گفتم اینجا نظراتتو نگو آخه؟
    من میگم شما نظراتت خیلی شخصیه حالا یکی بدش میاد یکی خوشش دلیلی هم نداره همه خوششون بیاد.
    مشکل ما اینه که البته بهتر بگم فرهنگ اشتباهمون همه چیز رو باهم میخوایم مقایسه کنیم.
    بابا ما از روز اول اینجا گفتیم ان8 یه گوشی high smartphone نیست.زبونمون مو در اورد.
    دوست عزیزم من شمارو میشناسم.شما یه گوشی مالتی مدیا کمرا فون بدردت نمیخوره همیشه دنباله اینترفیسو پیشرفت اعمال تغییر زیاد در گوشی هستی و البته خودمم همینطور بودم قبلا.ولی الن نه چون خقیقتا دیگه نه حوصله نرم افزار ریختن نه فلش نه رام ... هیچی ندارم.از گوشی بیشتر امکانات جانبی دوربین مناسب نرم افزار در حد متناسب و ... نیاز دارم.
    ببین مشکل اینه که همه سیمبین رو میخوان با آندروید و ios و وین موب مقایسه کنن.100 درصد در سطح اونا نیست.
    اما بنظر من بهترین سیستم عامل برای یه گوشی میدرنج و کسی که خیلی درگیر عوض کردن رام و هر روز تستر نرم افزار نباشه هست.هم محیط ساده داره هم روون.
    اما دلیله اینکه ان8 گرونه بخاطر امکانات بالا بودنشه.قبول کن چیزایه خوبیه داره که بالاتر از یه گوشیه مید رنجه.
    ببین من 5ماه آندروید دارم اوایل خیلی برام باهال بود اما الان نه.میبینم چیزایی رو که دوست دارم تو گوشی های آندروییدی نیست.

6. 7 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خبر هایی از هایپر و قسمت هایی که داره روش کار میکنه البته به انگلیسی
    Today i want to inform you about the N8 and hacking/modding scene:
    The Nokia N8 is not hackable at the moment, HellOX and all the knowing tools won´t work. ..... but.
    After playing/working many hours on flashing i can confirm that it´s possible to flash the UDA image (related to files that are on c:\) with phoenix. I was able to insert Rompatcher in it and, what can i say ? It´s not working, it causes the phone to reboot after you try to open it.
    Also Nokia-filebrowser is not working (doesn´t start) and memspy causes the same reboot-issue.
    But i was able (together with Adonix) to half----- the N8, so i have managed to disable the Grant Capabilities dialog. From now on i can install every app i want, but i still have to sign it because the installserver has changed in one part.
    The good news is, that our old HX-patcher is working on N8, you can change some settings like orientation mode or kinetic-scrolling values. That means, that we are able to add more features in the future.
    I also managed to change between 25fps/30fps mode directly in camera-app by overwrite a user-mode, i think that´s a nice feature. Also coming features in HXpatcher will be like photo- quality-settings and much more.
    I could also add some extended zoom-modes for N8, a test-video is coming later that day.
    I really don´t know if i can provide you a custom rom soon, because it´s still impossible to flash a CFW on the Nokia N8, but i´m sure that it will be possible soon.
    From now on, the i8910/N8 news will be handled seperate, and please also note, that this site is not just only for the i8910 anymore, it´s not dead but not THAT fresh phone anymore.

8. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بر چه اساس شما اين گوشي رو با آيفون 4، گالاکسي اس و ديزاير HD مقايسه ميکنيد؟

(اصلا منظوري ندارما، فقط خودم ميخوام بدونم)
    دوست عزیز ممنونم از سوالتون که بنده را قابل دونستید که ریویو منو خوندید
    اولا چون معمولا های اند های هر کمپانی با هم میسنجن
    دوم همشون جز بهترین گوشی های بازار هستن
    سوم من اونجا فقط آیفون 4 جلوی دستم(ماله خودم)بود
    خیلی از سایتها این گوشیها را با هم میسنجن
    و خیلی از دوستان سر اتخواب بین این 5 گوشی مردد هستن
    سوال دیگه ای بود در خدمت هستم

10. 5 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

تو این پست یه نفر گفته که N8 رو خریده 700 تومن . بهش حمله کنید و شماره تلفن مغازه رو ازش بگیرید. زیاد اذیتش نکنیدا ناظر انجمن خودمونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

[QUOTE=saeedm1727;5522759]بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

دوست گلم متوجه صحبتت نشدم.گوشی مال دوستت بوده .بعد دوستت هم پیشت بوده بعد زنگ زده آژانس تو توی 5 دقیقه این کارا را باهاش انجام دادی.چرا قبل از اینکه به آژانس زنگ بزنه کامل باهاش کار نکردی که وقت کافی برای آنالیز داشته باشی؟

حالا یه زحمتی بکش به دوستت زنگ بزن بگو دوباره با آژانس بیات پیشت یه چند تا عکس توپ با گالاکسیت از منوهاش و کیفیت صفحه نمایشش بگیر و یه فیلم کوناه از کار کردن با گوشی البته اگه زحمتت نمیشه.

14. 7 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

[QUOTE=benyaminbahadori;5523165]
    بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

دوست گلم متوجه صحبتت نشدم.گوشی مال دوستت بوده .بعد دوستت هم پیشت بوده بعد زنگ زده آژانس تو توی 5 دقیقه این کارا را باهاش انجام دادی.چرا قبل از اینکه به آژانس زنگ بزنه کامل باهاش کار نکردی که وقت کافی برای آنالیز داشته باشی؟

حالا یه زحمتی بکش به دوستت زنگ بزن بگو دوباره با آژانس بیات پیشت یه چند تا عکس توپ با گالاکسیت از منوهاش و کیفیت صفحه نمایشش بگیر و یه فیلم کوناه از کار کردن با گوشی البته اگه زحمتت نمیشه.
    چشم حتما بهش میگم.

16. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

اپرا موبایل بتا 2 در ان 8:

همون طور که توی این ویدیو مشخصه سرعت بروزر گوشی بر خلاف ویدیوهای قبلی بهبود قابل توجه ای پیدا کرده.

لینک پخش ویدیو:
    کد:
    لینک دانلود ویدیو:
    کد:
    Last edited by hamidkabiri6270; 16-10-2010 at 01:03.

18. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    خوشحالم که اولین حرفاما اینجا میزنم
    (کلوپ نوکیا |N8| (وارد بازار نشده( کامل کامل از 0 تا اخرین صفحه را خوندم (راستی دیگر کلوپ هم سر کشی کردم و همش میخونم)
    من نوعی که میخوام گوشی بخرم میام تو اینجا که دیتا بگریم وبه کمکم بیاد و بتونم به کسی کمک کنم
    نه اینکه ضد ونقیض بشنوم(( اتفاقا ولی جالب شد)) من میخوام گوشی بخرم
    13 اولویت من برای خرید گوشی
    1—صفحه بزرگ نه به اندازه ایینه اتاق دیواریمون (کیفیت تصویر همه شرکتام تقریبا شبیه هم)
    2 دوربین (هم عکاسی هم فیلم برداری)
    3 حافظه حافضه
    4gps و یه نقشه خوب با راهنمای صوتی( شایدم سوتی های راهنمایی)
    5 battery
    6 FM transmitter
    7 من با گوشیهای ویو و گالاکسی (تو نمایشگاه رسانه دیجیتال) وn8 تو پاساژ ایران (پاساژ جدید اسمش همین اگر اشتباه نکنم) کار کردم به نظر من اول سیستم عامل گالاکسی اندورید بعد بادا بعد سیمبین ولی برای من به دلایلی هیچ فرقی نداره
    8 سرعت
    و 5 مورد دیگر که حال تایپ ندارم
    ضمنا هر سوالی بود در مورد گوشیهایی که ور رفتم بی طرفانه جواب میدهم
    سلامت باشید

20. 2 کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •