تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 674 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فک نمی کنم به آنالوگ بودن یا نبودن ربطی داشته باشه ها!! با همون جهت های معمولی هم میشه دریبل زد دیگه ، با آنالوگ که خیلی سخت و قر و قاطی میشه.. بدبختی ترانینگ نداره نمیشه باهاش سر و کله زد ، توو بازی هم تا بیای جهت هارو امتحان کنی هی میان توپو ازت میگیرن!..

2. 2 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

زمانی که آنالوگ رو روشن میکنی انالوگ سمت راست دیگه شوت و پاس نیست میشه باهاش دریبل هایی رو که تو قسمت Link Feints رو تنظیم کردی استفاده کرد .
    شوت و پاس با دکمه های خودش رو میگم نه آنالوگ

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

فک نمی کنم به آنالوگ بودن یا نبودن ربطی داشته باشه ها!! با همون جهت های معمولی هم میشه دریبل زد دیگه ، با آنالوگ که خیلی سخت و قر و قاطی میشه.. بدبختی ترانینگ نداره نمیشه باهاش سر و کله زد ، توو بازی هم تا بیای جهت هارو امتحان کنی هی میان توپو ازت میگیرن!..
    دریبل کلا عوض شده دیگه اینجوری نیست که با جهت دریبل کرد

شما خودتون چند نوع دریبل رو قبل از بازی انتخاب میکنین و تو بازی با زدن L1 و آنالوگ راست اجرا میکنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی نحوه ی ایستگاهی زدن رو به ما یاد بده اصلا نمیشه گل زد تو ساکر 2010 هم نمیتونستم گل بزنم

یه روش تضمینی باشه

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

شمارش معکوس تا عرضه بازی :

توی این مدت و بازیهایی که کردم فکر میکنم 3 تا ایستگاهی زدم.
    به نظرم استگاهی خیلی راحت تر از 2010 شده,من همین امروز یه ایستگاهی از حدود 21 22 متری زدم اونم با یه بازیکن تیم چیواس اگه اشتباه نکنم.
    من اینطوری از فاصله نزدیک میزنم:
    شوت رو تا نزدیک نصف پر میکنم,در حالی که فلش عقب رو دارم و بعد از اون پشت هم ضربدر میزنم,البته تعیین جهت مناسب خیلی مهمه,در این حالت اگه همه چیز خوب باشه با یه ضربه کات دار توپ رو به گوشه دروازه میفرسته.بازم میگم توی 2010 هم میشد زد اما انگار یکم اینجا راحت تر شده.
    البته هنوز ایستگاهی راه دور نیومده دستم و نتونستم حتی کمی خطرناک بزنم.
    من توی 2010 ایستگاهی های راه دور رو شوت رو پر میکردم از نصف یکم بیشتر در حالیکه فلش جلو رو داشتم و بعدش پشت هم دایره میزدم اما اینجا هنوز نتونستم خوب کار کنم توی ایستگاهی راه دور.

5. 4 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام بچه ها ! اینی که الان تو بازاره نسخه دمو دیگه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من که شدیدا با این PES2011 حال کردم .
    آخر حال و هیجانه .
    سیستم دریبلینگ خوب و سیستم پاس کاری فوق العاده باعث می شه اصلا نتونی از جلوش تکون بخوری .
    فقط امیدوارم توی 2012 دیگه کونامی موتور بازیو عوض کنه چون ظاهرا یکسری مشکلاتش لاینحله .

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیگه مثل سابق نمیشه با استفاده از جهت های معمولی دریبل زد حتما باید گیم پد آنالوگ دار داشته باشی و با اونا دریبل بزنی . باید زیاد تمرین داشته باشی تا بتونی تو بازی گیج نشی و سریع دریبل بزنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

11 نقد دمو

دوستان سلام من دو روزه که دمو دستم رسیده و حدود 20ساعتی بازی کردم که اینارو دریافتم و این نقدو برای دمو مینویسم و شاید چون گیمپلی و حالت اصلی و کلی نسخه کامل بازی در این دمو گنجونده شده بتونم ازش تو نقدی که برای نسخه کامل مینویسم استفاده کنم(اونوقت خرده نگیرین که اینو از نقد دموش برداشته اینجا کپی پیست کرده) :

بازی رو که اجرا کردم طبق معمول تبلیغات و لوگوهای شرکتهای سازنده رو نشون داد و ماهم کلی ذوق کردیم که بار دیگه لوگوی کونامیو میبینیم البته اینبار در ابتدای دموی PES2011 خلاصه همینجور لوگوها رفتو رفت تا رسیدیم به صفحه پرس انی باتم که با زدن یه دکمه به صورت غافلگیر کننده ای بجای اینکه تصویر جابجا بشه بره بالا یا بره پایین بصورت زیبایی برشی به صورت تور دروازه خورد و به منوی بازی هدایت شدیم که خیلی خیلی خوشگل شده و میتونم بگم که طراحان کونامی واقعا در طراحی منو خیلی خلاقانه عمل میکنن البته سبک حرکت طولیش برمیگرده به پس 4 خلاصه بعد از کلی حال کردن با منو رفتیم به سمت انتخاب تیم و بازی کردن با تیم مورد علاقه که میتونم بگم یکی از زیبا ترین منوهاییه که کونامی برای انتخاب تیم در نظر گرفته! خب تیمو برداشتم رفتم به قسمت تنظیمات FORMATION که باید بگم با وجود عکسایی که دیدم واقعا گیج شده بودم ولی بازم با یکم سرک کشیدن به اینور اونورش به سادگی کارهای کونامی در طراحیاش پی بردم باید بگم که این قسمتو واقعا ساده و کاربردی طراحی کردن ولی چون زیاد باهاش ور نرفتم ( آخه شوق بازی کردن درمن چنان زبانه میکشید که داشتم منفجر میشدم) زیاد ازش چیزی نمینویسم و تا نسخه اصلی صبر میکنم.
    خلاصه با دست کاریهای ابتدایی مث ترکیب چبینی و تعویض کردن بازیکن به سمت بازی کردن رفتم.
    در ابتدای کار که بازیکنا توی تونل منتظرن تا وارد زمین بازی بشن صداهایی که از تماشاگرا به گوش میرسه بصورت بم کار شده که حس تو تونل بودن رو کاملا القا میکنه ولی بدیه این شروع شدن اینه که کاملا به صورت ساکر 10 طراحی شده و هیچ فرقی نکرده (البته با توجه به اینکه این دموی بازیه شاید عوض بشه).
    شروع شدن بازیم خودش یه سورپرایزه دیگه بود که تصویر به نحو زیبایی بالا میره البته اینجا هم یه مشکل هست که اونم اینه که بازیکنی که پاس ابتدایی رو میده خودکار عمل میکنه و از دست تو خارجه!
    گیم پلی متفاوت از جمله بزرگرترین تغییرات این شماره از PES بشمار میره که کاملا آزادیه عملو بهت میده که هرجوری هر جایی و هر زمانی که خواستی پاس بدی که این برای منی که از سبک پاسکاری مداوم و حرکت توی عمق و پاسهای تودر و هوایی و شکاف دهنده و پاسهای عرضی به هر نقطه از زمین که دلت خواست و... خوشم میاد بسیار شیرین و جذاب و بهتره بگم خوشمزه بود چونکه نبود این حالت در PES های گذشته (2008-2010) بسیار آزار دهنده بود و اون لحظه بود که به حرفای تمام کسانی که به دلیل این حالت فیفا خور شده بودن پی بردم البته اینجا به این نکته اشاره کنم که به نظر من کونامی با این شگردش خواهد توانست از ریزش هرچه بیشتر Fun های خودش جلو گیری کنه و چه بسا با پیشرفت در این زمینه بتونه خیلی از Fun های ریزش کردشو پس بگیره

خب با بازی کردن بیشتر و مداوم چیزایی بیشتری از دموی این بازی دستم اومد که فکر کنم تو نسخه اصلی تغییر نکنه (با توجه به جمله یکی از دوستان که گفته بود امسال نسخه کامل گیمپلی تو دمو قابل لمس هستش) از جمله چیزای ممکن(که میشه گفت از اینجا به بعدش ضعفهاست) مثلا داوری خوب شده ولی شده مث نسخه پنجمPES که با کو چکترین اشاره یا تنه زدن به یک بازیکن داور خطا میگیره و این در حالیه که اگر همین مورد به صورت مشابه به وسیله CPU روی تو اتفاق بیفته داور بیتفاوت از کنارش میگذره مورد دیگه اینکه آفساید گیریش هنوز مشکل داره مثلا من یبار یارم(با پسر خالم دونفری بازی کردیم) تو آفساید بود پاس عمق انداختم ولی با یه بازیکن دیگه حرکت کردم و اون یکی که تو آفساید بود به سمت توپ حرکت نکرد ولی باز داور آفساید گرفت که من امیدوار بودم به اقتضای اضافه کردن این حالت پاسکاری به بازی داوری هم در جهت اون پیشرفت کنه که نشد و این باعث میشه که این پیشرفتی که تو گیمپلی به وجود اومده با توجه به همخوانی نداشتن وعقبتر بودن سطح داوری از سطح گیم پلی بازی به حاشیه رانده بشه ونتیجه زحمات KONAMI به اینصورت زیر سوال برده بشه و بچشم نیادش!!!!
    ولی باز میتونم به حالت خوشبینانه بگم داوری خوب شده اما عالی نشده

خب از داوری که بگذریم میرسیم به دروازه بان که این مورد خاصو کمتر ازش ایراد میگرم اونم به این دلیل که قبلا هم اعلام شد و همه هم میدونید که قرار بوده بعد از بیرون اومدن دموهم روی این مورد کار بشه که نمیشه زیادی روش مانور داد!!
    ولی باید بگم که دروازه بانها عکس العملها و دایوهای بهتری رو انجام میدن که واقعیتر شدن بازی کمک شایانی میکنه ولی میتونم بگم اساس و پایه اونا رو (به اعتقاد من) براساس 10 برای دمو 11 پی ریزی کردن که بازم حرکات 10 در اونا مشاهده میشه

از دروازه بانی که بگذریم به خط دفاعی میرسیم که خیلی خیلی و بازم خیلی از مجسمه های متحرک 10 بهتر شدن و تقریبا قابل اعتماد شدن و دیگه مث گاگولا دوره نمیوفتن به سمت بازیکن حمله کننده و جالبتر اینکه از بغل و جلو همدیگرو کمک میکنن و توپو میگیرن که این همونی که من دلم میخواست و خوشحالم که عملی شده ولی (آخ که همین ولیها نشانه ناراضی بودن گیمر و منتظران و ناقصی این گیم پر طرفدار تو دنیاست نه!!؟؟؟) بازم در زمان حمله از جناحین به وسیله تیم حریف بجای اینکه مدافعان کناری بیان روی پایه شخص سانتر کننده در اکثر مواقع مدافعا میانی اینکارو انجام میدن که همین باعث میشه دفاع خالی بشه و در نتیجش این میشه که بیش از 80% سانترها از جناحین به گل تبدیل میشه و این شده سبک بعضی از گیمرها برای گل زدن که هیچ شانسی برای دفع اون ندارین درسته؟؟
    خلاصه بگم این قسمتم میتونه کاملتر بشه چونکه این یگوشه از مشکلات این خط بود و مطمئنا مشکلات بیشتری هم هست که من ندیدم!

میرسیم به خط میانی که باید بگم من هنوز نتونستم بخوبی توی این ساکر با این خط میانی ارتباط برقرار کنم آخه هرچی تلاش میکنم که این خطو توی وسط زمین ساکن کنم نمیتونم مثلا یا زیاد جلو میرن یا زیادی عقب و در نتیجه میانه زمینو ازدست میدم به عنوان مثال دیروز که بازی میکردم ویا مدام میومد وسط توپو میگرفت و میرفت میداد ژاوی در صورتی که باید ژاوی توپو برسونه به ویا نه ویا به ژاوی (میدونم الان میگین خوب ترکیب نچیدی ولی باور کنید هرکاری بوده کردم ولی بازم ژاوی جلوه و ویا وسط!!؟؟) خلاصه نمیتونم از این قسمت نقد درستی ارائه بدم چونکه هنوز باید روش کار کنم پس نقدش میمونه برای نسخه کامل بازی

خط حمله رو باید بگم خوب طراحی شده و میشه هرکاریو براحتی انجام بدی ولی یمشکلی که هست چرخش دوربینه که چون بهش عادت نداریم باعث میشه نتونییم خوب تک به تکا رو گل کنیم!

از دیگر موارد میتونم بگم وقتی که میخوای با یبازیکن مث مسی حرکت کنی خیلی کند شروع به حرکت میکنه و همین باعث میشه یا بهتره بگم KONAMI مجبورت کرده که از پاسکاری استفاده کنی و نمیدونم بگم که این خوبه یا بد که اینو میزلرم به عهده خودتون که بسنجید ببینید خوبه یا بده!؟؟
    یکی دیگه انرژی بازیکناس که خیلی زود تموم میشه و خیلی تو ذوقه تازه این در حالیه که آدم مرتب پاسکاری میکنه و حرکت انفرادی انجام نمیده که خیلی رو اعصابه!!

ودر نهایت موردی که یادم میاد وتوانایی یاد آوریشو دارم (آخه خواهرم اومده سروصدا میکنه و نمیذاره تمرکز کنم) مورده شوته که هرچی میزنم اصلا حس شوت زدنو القا نمیکنه و خیلی بدشده و.... که امیدوارم کمتر بشه.

تمام، اینم نقد من امیدوارم خوب باشه و بپسندین قربانتون آرمین
    Last edited by ArminxXx; 21-09-2010 at 16:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام بچه ها ! اینی که الان تو بازاره نسخه دمو دیگه ؟
    آره فکر کنم قیمتش هم 1500 تومان باشه .

12. این کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

ممنون پدرام جان تا حد زیادی من حرف شما رو قبول میکنم میدونی چرا ؟
    چون این وسط یک تناقض بین فوتبال واقعی و فوتبال کامپیوتری بوجود میاد . من تا الان به این مساله خیلی فکر کردم و هیچ وقت نتونستم در بعضی از جنبه ها به نتیجه ای برسم .
    سلام حسین جان
    صحبت شما درسته ولی به نظر من یه شرکت بازی سازی که بازی های شبیه ساز میسازه؛ (که حالا بحث ما درباره ی فوتباله که به جرات میشه گفت پر طرفدارترین بازی شبیه سازیه) با دو نوع سلیقه و انتظار مختلف از طرف گیمرها روبرو میشه...
    یه طرف قضیه یه گروه از گیمرها هستند که دوست دارن این گونه بازی ها تا حد زیادی شبیه سازی بشه و بازی مثل نمونه ی اون در واقعیت سخت بشه.
    و اما طرف دیگه ی ماجرا گروهی هستند که دوست دارن یه بازی کامپیوتری، صرفا یه بازی کامپیوتری باشه و اون بازی را برای سرگرم شدن و پر کردن اوقات فراغتشون انجام میدن و از سخت شدن بیش از حد بازی بیزارند و یه جورایی کسل میشن.
    خوب اینجا شرکت سازنده ی بازی، به نظر من کار بسیار سختی را پیش رو داره؛ یعنی باید تمام سعی خودشو بکنه که انتظارات هر دو گروه از گیمرها را برآورده کنه. از یه طرف باید یه شبیه ساز بسازه و از طرف دیگه باید این شبیه ساز جنبه ی بازی بودن خودشو حفظ کنه. اینجاست که میشه سختی کار ساخت یک بازی شبیه ساز را درک کرد.
    به نظر من کونامی تونست در نسل قبل تلفیقی از این دو حالت را به خوبی به وجود بیاره؛ تا جایی که اوج اون را میتونیم در PES 6 ببینیم. ولی با وارد شدن به نسل جدید و عوض شدن موتورهای بازی و از همه مهمتر بالا رفتن توقع گیمرها کار این شرکت کمی سخت شد و در هر دو بخش با افت کیفیت مواجه شد ولی دوباره تمام سعی و تلاش خودشو به کار بست تا مشکلاتی را که در این نسل براش به وجود اومد را برطرف کنه و واقعا هم تا اونجایی که میتونسته این کار را کرده و PES 2011 پیشرفت های زیادی نسبت به 2008 داشته.

علی جان من احتمال بسیار زیاد میدم که این موتور بازی دیگه بیشتر از اینا کشش نداره و گرنه کونامی داره تمام تلاش خودشو میکنه که نقصهای بازیو بر طرف کنه مثلا همین دروازه بانی از پارسال تا الان دیگه فقط مونده بقال سر کوچه ما بیاد بگه دروازه بان ضعیفه ! این انتقادات مطمئنا به گوش کونامی رسیده اما به نظر میرسه دیگه موتور بازی بیشتر کشش نداره من از این ناراحتم که کونامی ظاهرا میخواد با همین موتور این نسلو به پایان برسونه و با تغییرات جزئی میخواد گیمرها رو سر گرم کنه . از موارد دیگه که این موتور باعث خراب شدن بازی شده اینه که دست و پای بازیکنان توی هم میره و این مساله از اولین نسخه نکست تا الان بوده که مربوط میشه به موتور بازی .
    تا حدود زیادی موافقم و امیدوار بودم که کونامی این موتور را همون 2 سال پیش عوض میکرد.

ببینید من یک مثال بزنم توی فوتبال واقعی بازیکنانی مثل مسی مهارت بالایی در حرکات تکنیکی دارن اونجا این خود مسیه که اراده میکنه و یک حرکت تکنیکی از خودش نشون میده اما اینجا چی با مسی هزاران نوع گیمر بازی میکنن یکی خیلی مبتدیه اصلا نمیتونه یک حرکت ساده با مسی انجام بده یکی دیگه بقدری مهارت پیدا میکنه که با ابزارهای موجود در بازی میتونه چنین حرکتی رو با مسی انجام بده حالا این وسط باید چیکار کرد تا غیر مصنوعی ترین حالت رو در بازی شاهد باشیم ؟
    به نظر من باید این نوع حرکات به قدری سخت و مشکل طراحی بشن که کمتر کسی جرات استفاده ازشونو داشته باشه دقیقا مثل خود بازیکنان تکنیکی توی فوتبال واقعی که توی تمرین هزار جور حرکت تکنیکی از خودشون بروز میدن اما توی زمین مسابقه کمتر جرات میکنن ازشون استفاده کنن .
    این بخش از مساله رو میشه به این شکل سر و سامون داد اما مواردی مثل دقت شوت و غیره رو من هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم که باید چطوره طراحی کرد که به واقعیت شباهت بیشتری پیدا کنن الان شما ببینید امسال کونامی پاس دستیو اضافه کرده حالا این وسط پس فرق بازیکنی مثل ژاوی با مثلا یک بازیکن آماتور چی میشه چون یک گیمر با مهارت خاص خودش و نه مهارت اختصاصی این دو بازیکن با هردوشون توی بازی میتونه با یک دقت و یک ضریب اشتباه پاس بده پس این وسط تکلیف مهارت برتر ژاوی بر مهارت یک بازیکن آماتور چی میشه ؟ اینجا یک پاراداکس و تناقض در فردیت گرایی بوجود میاد .
    به نظرم این مورد هم بر میگرده به همون تفاوت گیمرها...
    کونامی در این مورد به خوبی تونسته انتظارات گروه دوم را برآورده کنه و با اضافه کردن بخش Link Feints این امکان را فراهم کرده که گیمر بتونه با تعریف دریبل های دلخواه خودش به راحتی با زدن دو دکمه اونا را در زمین اجرا کنه. چون باید این موضوع را در نظر بگیریم که عده ای هستند که زیاد در بازی حرفه ای نیستند ولی با تمام وجود دوست دارن با زدن دریبل های دلخواهشون شور و هیجان را در بازی احساس کنن.
    از طرف دیگه در بر طرف کردن نیازهای گروه اول در این بخش ضعیف عمل کرده و جدای از بخش Link Feints با اجرای Feints در زمین به راحتی و در کمال دقت میشه با هر بازیکنی دریبل زد که این موضوع باعث مصنوعی شدن بازی میشه.
    من عقیده دارم که کونامی برای برآورده کردن انتظارات این دو گروه، باید اجرای Feints در زمین را بسیار مشکل طراحی میکرد و علاوه بر اون توانایی های بازیکنان را هم در نظر میگرفت که به راحتی نشه با هر بازیکنی دریبل زد و از طرفی هم برای گروهی که دوست دارن با هر بازیکنی هر نوع دریبلی بزنند قسمت Link Feints ایده ی بسیار خوبیه و کار کونامی در این زمینه قابل تحسینه. (البته مطمئن نیستم که میشد هر دوی این قابلیت ها را در بازی داشت یا نه؟! ولی به هر حال نظرم را گفتم.)

در مورد پاس ها هم کونامی امسال تغییری را شروع کرد که تحول بسار خوبی را در بازی به وجود آورده و برای سال اول خوبه و امیدوارم که در این نسل جای پیشرفت داشته باشه...
    در این بخش کونامی دو نوع سیستم پاس کاری در بازی قرار داده؛ یکی پاس های نیمه دستی که با همون دکمه های سال های قبل اجرا میشه و یکی دیگه پاس دستی که برای استفاده از اون باید دکمه ی L2 یا همون LT را نگه داریم. البته هنوز آزادی عمل کامل توی سیستم پاس کاری امسال اعمال نشده ولی میشه امیدوار بود که این بخش در شماره های بعدی بهبود پیدا میکنه. (چیزی که مهمه اینه که بالاخره این سیستم پاس کاری در بازی قرار داده شد.) . نکته ی جالب اینه که کونامی انتخاب این دو حالت را به صورت جدا در خارج از بازی قرار نداده و تغییر پاس کاری از حالت نیمه دستی به دستی در حین بازی فقط با نگه داشتن یه دکمه امکان پذیره؛ نکته ی مثبت این روش اینه که در بازی میشه از تلفیق هر دو نوع پاس استفاده کرد ولی این موضوع هم خوبه و هم بد... خوب برای کسانی که دوست ندارند زیاد از پاس دستی استفاده بکنند و گاهی در بازی پاس دستی میدن و بد برای کسانیه که دوست دارن پاس ها به صورت دستی باشه و برای همین مجبورند همیشه دکمه ی L2 را نگه دارند که این خودش باعث عدم کنترل کامل روی پاس و خستگی گیمر میشه.
    بهتر بود کونامی امکانی را فراهم میکرد که گیمر بتونه تنظیمات پاس ها را در خارج بازی انتخاب کنه (سه حالت دستی ، نیمه دستی و غیر دستی) و در هر مورد با انتخاب حالت دومی برای دکمه ی L2 تلفیقی از هر دو حالت را در بازی داشته باشه. (مثلا پاس ها به صورت دستی باشه و با نگه داشتن دکمه ی L2 بشه پاس غیر دستی داد.)

اما در مورد نحوه ی پاس دادن بازیکنان مختلف هم کونامی تا حدودی مهارت های بازیکنان را در حالت دستی اعمال کرده که این تفاوت محسوس نیست و زیاد به چشم نمیاد و این که بشه مهارت های گیمر را با مهارت های بازیکنان داخل بازی تلفیق کرد به نظرم کار بسیار پیجیده و مشکلیه ولی واقعا امیدوارم این کار امکان پذیر بشه.

شوت های بازی هم بهتره شده ولی هنوز به صورت دستی نیست.

از همه ی دوستان به خاطر زیاد حرف زدنم عذرخواهی میکنم.

14. 14 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظرم استگاهی خیلی راحت تر از 2010 شده,من همین امروز یه ایستگاهی از حدود 21 22 متری زدم اونم با یه بازیکن تیم چیواس اگه اشتباه نکنم.
    من اینطوری از فاصله نزدیک میزنم:
    شوت رو تا نزدیک نصف پر میکنم,در حالی که فلش عقب رو دارم و بعد از اون پشت هم ضربدر میزنم,البته تعیین جهت مناسب خیلی مهمه,در این حالت اگه همه چیز خوب باشه با یه ضربه کات دار توپ رو به گوشه دروازه میفرسته
    هر کاری میکنم تو گل نمیره
    روش بهتری کسی از دوستان سراغ نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •