ببینید من یک مثال بزنم توی فوتبال واقعی بازیکنانی مثل مسی مهارت بالایی در حرکات تکنیکی دارن اونجا این خود مسیه که اراده میکنه و یک حرکت تکنیکی از خودش نشون میده اما اینجا چی با مسی هزاران نوع گیمر بازی میکنن یکی خیلی مبتدیه اصلا نمیتونه یک حرکت ساده با مسی انجام بده یکی دیگه بقدری مهارت پیدا میکنه که با ابزارهای موجود در بازی میتونه چنین حرکتی رو با مسی انجام بده حالا این وسط باید چیکار کرد تا غیر مصنوعی ترین حالت رو در بازی شاهد باشیم ؟
به نظر من باید این نوع حرکات به قدری سخت و مشکل طراحی بشن که کمتر کسی جرات استفاده ازشونو داشته باشه دقیقا مثل خود بازیکنان تکنیکی توی فوتبال واقعی که توی تمرین هزار جور حرکت تکنیکی از خودشون بروز میدن اما توی زمین مسابقه کمتر جرات میکنن ازشون استفاده کنن .
این بخش از مساله رو میشه به این شکل سر و سامون داد اما مواردی مثل دقت شوت و غیره رو من هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم که باید چطوره طراحی کرد که به واقعیت شباهت بیشتری پیدا کنن الان شما ببینید امسال کونامی پاس دستیو اضافه کرده حالا این وسط پس فرق بازیکنی مثل ژاوی با مثلا یک بازیکن آماتور چی میشه چون یک گیمر با مهارت خاص خودش و نه مهارت اختصاصی این دو بازیکن با هردوشون توی بازی میتونه با یک دقت و یک ضریب اشتباه پاس بده پس این وسط تکلیف مهارت برتر ژاوی بر مهارت یک بازیکن آماتور چی میشه ؟ اینجا یک پاراداکس و تناقض در فردیت گرایی بوجود میاد .