درود بر همگی
از دوستان کسی اطلاع داره پنل برای xperia x2 از چه سایتی میشه دانلود کرد؟
تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم (بجز)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
درود بر همگی
از دوستان کسی اطلاع داره پنل برای xperia x2 از چه سایتی میشه دانلود کرد؟
تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم (بجز)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
Last edited by superaryan; 30-01-2011 at 02:41.
دوستان اين گوشي من Call Waiting اش فعاله ولي كسي پشت خطم مياد هيچ پيامي چيزي نميده. چيكار ميشه كرد چجوري متوجه پشت خطي شد و جواب داد؟
کوچه بغلیو برو ...
من نمی دونم دقیقا ولی یه چیزی میشه که متوجه میشی !! مطمئنم چون چند بار پیش اومده برام !!
اگر ممكنه ميتونم خواهش كنم يك تماس تستي بگيريد و ببينيد تو حالت پشت خطي چه اتفاقي ميوفته؟ و اينكه براي من اصلا بعد از پشت خطي كه متوجهش نشدم هيچ Missed Call اي هم نمياد كه بفهمم طرف پشت خط بوده و من جواب ندادم
در هنگام مکاله بوق انتظار می زنه...دوستان اين گوشي من Call Waiting اش فعاله ولي كسي پشت خطم مياد هيچ پيامي چيزي نميده. چيكار ميشه كرد چجوري متوجه پشت خطي شد و جواب داد؟
ساپورت عربي براي ايكس 10 و خانوداده آن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف باتری x10 خیلی زیاده. مجبورم هر روز بزارم شارژ بشه. یه کاری نمیشه کرد که مصرفش پایین بیاد. حتی نور زمینه رو هم رو حداقل گذاشتم
ضمنا چجوری برچسب ضدخش رو رو نمایشگر بچسبونم که حباب هوا توش نمونه
435 ؟؟ساپورت عربي براي ايكس 10 و خانوداده آن
جدیده یا قدیمی؟؟
واسه منم خیلی زیاد بودمصرف باتری x10 خیلی زیاده. مجبورم هر روز بزارم شارژ بشه. یه کاری نمیشه کرد که مصرفش پایین بیاد. حتی نور زمینه رو هم رو حداقل گذاشتم
تسک منیجر نصب کردم و هر 30 دقیقه برنانه ها رو کیل میکنه !
نور صفحه نمایش رو کم کردم
برنامه های بکگراند رو بستم (یاهو مسنجر و میل)
در آخر دیدم از EDEG هم زرت و زرت استفاده میکنه بکل قطعش کردم
الان 3 روز راحت نگه میداره !
سلام دوستان
ما هم این گوشی رو خریدیم به قیمت 450 تومن
فقط خواستم بدونم چه طوری میشه فریمورش رو آپدیت کرد چون فروشنده گفت وقتی آپدیت کنی امکاناتی مثل مولتی تاچ و بالا تر رفتن کیفیت صفحه نمایش و دوربین اضافه میشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)