4 گيگ باس 1066 برند OCZ سري reaper . به خاطر رم نيست چون بدون اجراي بازي 2.5 تا 3 گيگ خالي دارم.
4 گيگ باس 1066 برند OCZ سري reaper . به خاطر رم نيست چون بدون اجراي بازي 2.5 تا 3 گيگ خالي دارم.
بله تاثیر گرافیک مسلما خیلی بیشتر هست ولی خب همیشه هم به این شکل نیست مثلا تو بازی left 4 dead 2 به جرات میشه گفت نقش cpu و رم 50-50 هست ولی توی بازی مثل کرایسیس نقش گرافیک خیلی بالاتر از cpu هست.
چون سیستم رو یهو جمع نکردم و همیشه در حال اپدیت بوده درست نمیدونم چقدر برام تا حالا تموم شده ولی به زودی به ddr3 کوچ میکنم.
نه گرافیک 400 برام تموم شد چون از ایران نگرفتم.
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
اگر سیستمتون بالا باشه دلیلی برای تیک زدن نیست.
چون من خودم هم تو xp و هم تو سون بازامو تا مدتی انجام میدادم ولی دیدم که فرق چندانی با هم نداره به همین دلیل xp رو حذف کردم.
گرافیکتون چیه؟
من بازی رو با یک لب تاپ تموم کردم
مشخصاتش :
CPU c2d 1.8 Ghz T7100 intel
ram : 2 GB
nvidia geforce 8600 GT 512 MB up to 768 MB
با این سیستم رو نهایت گرافیک بازی کردم منتها MULTISAMPLING رو 2X و VSYNC هم خاموش با رزولیشن 1280 در 800 یعنی بالا ترین رزولیشن مانیتورم .
افت فریم نداشت فقط بعضی جاها که بازی میرفت رو دمو و دمو دارای صحنه های گرافیکی زیاد و بالایی بود فریم میشد 40 !
تو ویندوز 7 هم باز می کنم .
یعنی از وقتی 7 اومد تفاوت رو بین XP - VIsta - 7 دیدم .
آپدیت کارتم هم 197.16 هست DX هم 11 ولی فکر کنم تا 10 بیشتر ساپرت نکنه .
یعنی آن چنان سیستم بالایی هم نمی خواد .
البته اصل بودن قطعات هم شرط هست .
دوستان این بخش از داستان هم تموم شد و چون می دونم حالا مشغول خوندنش هستید فقط خواستم بگم شخصیتهای زیادی توی داستان بازی
دیده میشن مثل همین " La Volpe " و یا " Rodrigo Borgia " و یا " Lorenzo de Medici " که می تونید تو گوگل سرچ کنید چون چیزهای جالبی درباره شون نوشته شده !
Last edited by Loaded_nigga; 21-04-2010 at 19:26.
دوست عزیز اگر شما در تلویزیون HD بازی می کنید پس توانایی خرید یک کارت قوی را هم دارید
اما در مورد DirectX باید بگم که الان در سیستم من 11 نصب هست و همراه اخرین ورژن درایورم نصب شد
عکسش را هم بزودی میگذارم برای انان که عادت به نفی همه چیز دارند.
موفق باشید
اینم عکس:
![]()
Last edited by nima sohrabi; 22-04-2010 at 00:58. دليل: قرار دادن عکس
سلام دوستان همگی خسته نباشید .
من تو مراحل اول بازی هستم الان تو قسمت کلیسا هستم که برای اولین بار وارد زیر زمین میشم و در و باز میکنم و چند نفرو میکشم و دنبال یارو میدوم تا میرسه به چند نفر حالا اون چند نفر رو هم میکشم و بعد از همه باید درو باز کنم با اون کله اسکلتی که باید شیفت بزنم تا در باز بشه حالا من هرچی میرم جلوی کله ی اسکلته و شیفت میزنم انگار نه انگار هیچ کاری انجام نمیده .
ممنون میشم کمکم کنید احتمالا مشکلمم از ولیو هستش که ولیو چند صفحه قبل رو هم ریختم اما حل نشد .
راستی دوستان چطور میشه از بانک پول به دست آورد ؟![]()
دوست عزیز احتمالا بخش Controls رو از قسمت options دستکاری کردید بهتره به اونجا یه نگاهی بندازید و درضمن از بانک که نمیشه ولی از ماموریتهای جانبی و نقشه ی گنجینه ها می شه !
چرا از بانک هم میشه
باید بری به ویلای عموت و اون مردی که جلوی ماکت شهر وایساده رو باهاش حرف بزنی بعد اون میگه یه نگاه به لیست بنداز و شما می تونید شهر رو رونق بدی و هم چی سازی . از جمله بانک و چیز های دیگه که از طریق اون می تونی پول در بیاری !
من از این طریق حدود 420000 f در آورده بودم و بازی 95 درصد تموم کردم .
هر چند وقت یکبار که می ری ویلا هم شهر رو آپ کن و هم اون صندوقپشت میز خواهرت رو یه نگاه بنداز و شیف رو بزن تا هر چی پول از طریق شهر بدست آوردی بهت بده !
در مورد اولیو هم
من با این کرک بازی رو تموم کردم ! از همون اول تا آخرش با همین بود.
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال فنی چرا همه اسسین ها انگار لبشون بریده شده باشه یه خط روش هست چه دزموند چه نسل قبلش
بچه ها منم بازيموم كردم ! هومونجا كه دكتره مياد سراغشون افرادشون رو ميزنيم .. اونجا بازي تمومه ديگه ؟؟ اخه اخرش برگشت دوباره به دوران قبل ! درست هيا بازي ادامه داره ؟؟
آخر بازي وقتي پاپ رو ميكشي ميري پيش اون زنه ، اون كي هست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)