فعلا خوبه البته بعضی روزا خیلی پایینه - فکر کنم بزودی بیارنشون پایین سرعتارو . -
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فعلا خوبه البته بعضی روزا خیلی پایینه - فکر کنم بزودی بیارنشون پایین سرعتارو . -
ای لعنت بر مخابرات که فقط بله بِریـــنه تو اعصابه ما..
امروز رفتم مخابرات نامحدود بگیرم گفت دیر اومدی دیروز تموم شد تهدیگشم خوردن :|
میگم مگه تا 6 اردیبهشت نبود؟ میگه نامحدودو دیروز بستن شاید تابستون کمپین جدید راه بندازن
اگه ما شانس داشتیم اینجا به دنیا نمیومدیم...
Last edited by ho3in0861; 24-04-2013 at 12:04.
دقیقا منم امروز داشتم از خیابون مخابرات رد میشدم رفتم پرسیدم گفت دیگه نمیدن![]()
اشکال نداره ، نگران نباش . تا تابستون صبر کن . برا تابستون کمپین دوباره راه می اندازن .
اون اوایلش که سرعت همیشه خوب بود با دانلود منیجر حدود 10 ، 12 گیگی دانلود میکردم ...
الان شبا و یه سری از ساعات روز سرعت کم شده و با تورنت (تورنت هم بسته به سیدش سرعت میده) دانلود میکنم ...
بیشتر بازی ps3 میگیرم![]()
Last edited by masoud93; 25-04-2013 at 00:54.
این صفحه برای شما هم باز نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، بدون فیل سوار! نمیشه...
https رو که خیلی وقته زدن متاسفانه...گاهی درسته و گاهی نیمه خراب و گاهی کامل قطع.
تا چند روز پیش باز میشد البته هنوز اوت لوک .و جیمیل باز میشه تازه تنظیمات فایرفاکس را هم نمیشه سینک(sync ) کرد با فیل سواری هم بگیر نگیر داره حالا ما میخوایم تازه بریم افزونه فایرفاکس بگیریم اینم بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا برای ما هم فعال شده
دوستان سرعت دانلود شما هم کاهش پیدا کرده؟ از دیروز سرعت من شده 60 بالا ترم نمیره (512 محدودم هست) قبلا 150 به بالا بود.
128 محدود دارم ، ولی ازون خوباشه
نه مشکلی نداره ، دیشب هم کلی با PS3 فیفا آنلاین زدیم :
این هم سرعت دانلود :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)