تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1049 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام امپلی فایر بگیرم
    بین 919 پایونیر و 819 مردد هستم با توجه به تفاوت قیمت 100 هزار تومانی وخرید یک عدد دی وی دی پایونیر 420
    اساتید این رشته کدام یک از امپلی ها را مناسب تر میدونن
    بیشتر برای فیلم و موسقی
    منزل ماه اپارتمانی هست و سالن نسبتا کوچیک
    فقط کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه در مرحله دوم حجم صدا

در ضمن تفاوت این دو را هم بفرمایید ممنون میشم
    اگر مورد بهتری با توجه به قیمت مدنظر هست لطفا راهنمایی بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوام امپلی فایر بگیرم
    بین 919 پایونیر و 819 مردد هستم با توجه به تفاوت قیمت 100 هزار تومانی وخرید یک عدد دی وی دی پایونیر 420
    اساتید این رشته کدام یک از امپلی ها را مناسب تر میدونن
    بیشتر برای فیلم و موسقی
    منزل ماه اپارتمانی هست و سالن نسبتا کوچیک
    فقط کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه در مرحله دوم حجم صدا

در ضمن تفاوت این دو را هم بفرمایید ممنون میشم
    اگر مورد بهتری با توجه به قیمت مدنظر هست لطفا راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز .
    من یکی دو هفته پیش 819 و 420 رو خریدم و الان هم راضی هستم .
    فرقای 819 و 919 این هستش که 919 میتونه 7.1 رو ساپورت کنه و 819 5.1 رو میتونه ساپورت میکنه . اما من توی کاتالوگ 819 رو که میخوندم از خروجی اضافه ای که برای Zone 2 تعبیه شده بود (مثلا یک اتاق دیگه بخوای اسپیکر بزاری) استفاده کرده بود و تو شکلی که کشیده بود میتونست مثل 7.1 عمل کنه .
    فرق دیگشون اینه که 919 اکولایزر های قابل تنظیم داره اما 819 شما میتونی Bass و Treble رو تنظیم کنی . اما خوب اکولایزر های پیش فرض داره . مثل classic - rock - game - action و غیره . راستش من بعدا هی فکر کردم دیدم ایکاش 919 میگرفتم ! اما الان از همین 819 راضیم . چون راستشو بخوای کیفیت و وضوح و تفکیک صداش به قدر کافی خوب هست که هیچ نیازی به تغییر اکولایزر نمیبینم و روی همین حالت flat صدای بسیار خوبی دارم .
    رایان عزیز یک مدل از یاماها رو هم پیشنهاد کرده بود به من فکر کنم مدل 456 یا یه همچین چیزایی که من یکمی گشتم اما پیدا نکردم و با توجه به اینکه میخواستم دی وی دی و آمپ رو باهم ست کنم و این 420 با 819 ست میشد ترجیح دادم پایونییر رو بگیرم . در مجموع من از خریدم راضی هستم . کیفیت و تفکیک صدا و همچنین حجم صدای خوبی داره . پلیر 420 هم کیفیت تصویر خوبی داره . من چون بودجم حدود 500 بود برای همین این ست رو گرفتم . چون با این پول هم پلیر گرفتم هم آمپ . اما خوب شما اگه میتونی بیشتر هزینه کنی 919 هم گزینه خوبی هست . اما خوب دقت کن که خیلی از نظر من تفاوتی با 819 نداره . ضمن اینکه آمپ سری RS-70 پایونییر هم که برای خودش غولی هستش همین آمپ 819 هستش .
    راستی اسپیکر داری ؟ به چه اسپیکری میخوای وصلش کنی ؟ ( ضمنا هزینه کابل HDMI رو هم باید به هزینه آمپ و پلیر اضافه کنی ! من حدود 90 تومن فقط پول کابل HDMI و سیم اسپیکر دادم)
    Last edited by dara_az; 18-10-2010 at 13:57.

3. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من ميخوام سينماي خانگي بگيرم كه قابليت بلوتوث داشته باشه يه هدفون بلوتوث دارم ميخوام بدونم مدلي هست تو برندهاي سوني و سامسونگ كه اينكارو كنه .
    مرسي

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    من یکی دو هفته پیش 819 و 420 رو خریدم و الان هم راضی هستم .
    فرقای 819 و 919 این هستش که 919 میتونه 7.1 رو ساپورت کنه و 819 5.1 رو میتونه ساپورت میکنه . اما من توی کاتالوگ 819 رو که میخوندم از خروجی اضافه ای که برای Zone 2 تعبیه شده بود (مثلا یک اتاق دیگه بخوای اسپیکر بزاری) استفاده کرده بود و تو شکلی که کشیده بود میتونست مثل 7.1 عمل کنه .
    فرق دیگشون اینه که 919 اکولایزر های قابل تنظیم داره اما 819 شما میتونی Bass و Treble رو تنظیم کنی . اما خوب اکولایزر های پیش فرض داره . مثل classic - rock - game - action و غیره . راستش من بعدا هی فکر کردم دیدم ایکاش 919 میگرفتم ! اما الان از همین 819 راضیم . چون راستشو بخوای کیفیت و وضوح و تفکیک صداش به قدر کافی خوب هست که هیچ نیازی به تغییر اکولایزر نمیبینم و روی همین حالت flat صدای بسیار خوبی دارم .
    رایان عزیز یک مدل از یاماها رو هم پیشنهاد کرده بود به من فکر کنم مدل 456 یا یه همچین چیزایی که من یکمی گشتم اما پیدا نکردم و با توجه به اینکه میخواستم دی وی دی و آمپ رو باهم ست کنم و این 420 با 819 ست میشد ترجیح دادم پایونییر رو بگیرم . در مجموع من از خریدم راضی هستم . کیفیت و تفکیک صدا و همچنین حجم صدای خوبی داره . پلیر 420 هم کیفیت تصویر خوبی داره . من چون بودجم حدود 500 بود برای همین این ست رو گرفتم . چون با این پول هم پلیر گرفتم هم آمپ . اما خوب شما اگه میتونی بیشتر هزینه کنی 919 هم گزینه خوبی هست . اما خوب دقت کن که خیلی از نظر من تفاوتی با 819 نداره . ضمن اینکه آمپ سری RS-70 پایونییر هم که برای خودش غولی هستش همین آمپ 819 هستش .
    راستی اسپیکر داری ؟ به چه اسپیکری میخوای وصلش کنی ؟ ( ضمنا هزینه کابل HDMI رو هم باید به هزینه آمپ و پلیر اضافه کنی ! من حدود 90 تومن فقط پول کابل HDMI و سیم اسپیکر دادم)

ممنون از راهنمایی شما خیلی بهم کمک کرد
    در مورد اسپیکر باید عرض کنم یک سینمایی خانگی قدیمی دارم که خراب شده فعلا از بلندگوهای اون استفاده میکنم تا سر فرصت ودست پر یک فکری براش بگنم
    برای اچ دی ام ای هم از کابلهای که تو بازار هست استفاده میکنم چون تو شهرستانها کابلهای بسیار مرغوب پیدا نمیشه و مجبورم از معمولی ها استفاده کنم ظاهرا هم زیاد تفاوتی نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من ميخوام سينماي خانگي بگيرم كه قابليت بلوتوث داشته باشه يه هدفون بلوتوث دارم ميخوام بدونم مدلي هست تو برندهاي سوني و سامسونگ كه اينكارو كنه .
    مرسي
    منم همچين مدلي رو مي خوام

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان نظرتون در باره z910 سونی چی هست ؟؟
    در ضمن سینما خنگی هست که هارد داخلی داشته باشه واسه ظبط کردن...؟؟؟؟/
    این سینما خانگی از شرکت سونی که نام بردید جزو یکی از بهترین سینماهای سونی هست ولی به نظر من قیمتش کمی بالاست،البته همه سینماهای شرکت سونی نسبت به کاراییشون قیمت بالایی دارند.در کل انتخاب با شماست.

سینما خانگی با هارد داخلی هم من یکی از محصولات شرکت ال جی رو میشناسم با 250 گیگ حافظه داخلی مدل LH-RH1260 .
    البته الان به همین سادگی ها گیر نمیاد و تقریبا کمیاب شده ولی قیمتی در حدود 750 باید داشته باشه.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    آیا سینمای خانگی بلوری 3D که قابلیت ضبط( record ) هم داشته باشه در بازار هست؟
    هنوز سینما خانگی بلوری سه بعدی به این راحتی ها گیر نمیاد.یدونه شرکت سونی وارد کرده که البته اونم به عنوان نمونه و هنوز به مرحله فروش نرسیده.

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

سلام
    مرسي
    بله دوست عزیز هست.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي ميدونه 787 تا چه پيكسلي رو ميتونه پخش كنه يني من فيلم رو با چه فرمتي و تا چه پيكسلي بايد كانورت كنم تا اون بتونه پخش كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستانی که میخوان فایلهای صوتی رو بصورت بیسیم از سینما گوش کنن به این تاپیک یه سری بزنن امیدوارم مفید باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

salam dustan

mishe yekam rajebe taghire gheymate sinamahaye pioneer va philips va jvc sohbat konid mamnun misham . mikham biyam tehran bekharam faghat nemidunam cheghad fargh karde gheymatesh .

pishapish mamnun az hamkaritun .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •