تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 628 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه PeN$ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قیمتی که من داشتم حدودا910 تومن بود
    به نظرم k42 بهتر هست اگر بخوای بگیری خود من هم میخوام همین مدل رو بگیرم
    منم به همین نتیجه رسیدم نه به خاطر گرافیکش چون تو اجرای بازیا عملکرد تقریبا یکسانی دارن
    k42jr i5 تو بازار هست؟ سازگار فقط i5 k42jb داشت
    قیمت 960 تومنم پیدا کردم
    یه ریویو ازش پیدا کردم که معایبشو نبود ورودی میکروفن خارجی و نبود e-sata و express و وقتی ال سی دی بسته میشه فضای خالی زیادی بین کیبورد و ال سی دی میمونه که اشیا بینشون قرار بگیرن و به ال سی دیش صدمه بزنن
    ذکر کرده بود.
    ویژگی هاش :
    دمای خیلی پایین
    و درش هم بیشتر از 4741 باز میشه
    کیبورد خیلی راحت
    اسپیکر altec lansing
    و نوشته بود میتونی به راحتی دیویدی درایوشو جدا کنی که برام یکم عجیب بود!
    اگه اینجوری باشه خیلی خوبه چون برا جابه جایی خیلی راحتتری
    تصمیم من قطعی شد k42 به خاطر کیفیت عالی ایسوس و اینکه با برند ایسوس بیشتر حال میکنم تفاوت قیمت هم با زیاد نیست 4741 پس به صرفه تره که k42 بخریم و گارانتی معتبر هم برا 4741 نیست(من پیدا نکردم)

داره خودمونی میشه hossinhs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم به همین نتیجه رسیدم نه به خاطر گرافیکش چون تو اجرای بازیا عملکرد تقریبا یکسانی دارن
    k42jr i5 تو بازار هست؟ سازگار فقط i5 k42jb داشت
    قیمت 960 تومنم پیدا کردم
    یه ریویو ازش پیدا کردم که معایبشو نبود ورودی میکروفن خارجی و نبود e-sata و express و وقتی ال سی دی بسته میشه فضای خالی زیادی بین کیبورد و ال سی دی میمونه که اشیا بینشون قرار بگیرن و به ال سی دیش صدمه بزنن
    ذکر کرده بود.
    ویژگی هاش :
    دمای خیلی پایین
    و درش هم بیشتر از 4741 باز میشه
    کیبورد خیلی راحت
    اسپیکر altec lansing
    و نوشته بود میتونی به راحتی دیویدی درایوشو جدا کنی که برام یکم عجیب بود!
    اگه اینجوری باشه خیلی خوبه چون برا جابه جایی خیلی راحتتری
    تصمیم من قطعی شد k42 به خاطر کیفیت عالی ایسوس و اینکه با برند ایسوس بیشتر حال میکنم تفاوت قیمت هم با زیاد نیست 4741 پس به صرفه تره که k42 بخریم و گارانتی معتبر هم برا 4741 نیست(من پیدا نکردم)
    انتخاب خوبی کردی خود منم تا اخر هفته دیگه میگرمش فقط اینجا قیمتش 980 هست برادرم داره میره تهران به نظرت بهتر نیست برام از تهران بگیره یا چون اختلاف قیمتش زیاد نیست از همین اهواز بگیرم که مشکل گارانتی هم دیگه نداشته باشم؟
    امیدوارم سی پیوش برات بچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه می شه جواب سوال 2237 رو هم بدید.

نقل قول:سلام، من یک لپ تاپ می خوام بخرم در حد 1ملیون و 100. و ترجیها علاقه دارم که سونی که باشه! به نظرتون با این قیمت، انتخابی بهتر از این وجود داره؟!
    FW 460 J
    CPU: C2D
    HD:320
    VGA:ATI 4650 1.8GB
    LCD:16.4
    ODD:BLR
    نکنه چون قیمت بالای 1 ملیون شده جواب ندادین!؟
    گفتم نهایت 1 ملیون

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

به نظر میاد گرافیکش نسبت به مدلای مشابه ضعیفتره
    من تو نت قیمتشو و گارانتیشو هرچی سرچ کردم پیدا نکردم شما قیمت دارین
    شما خودت خریدی ازش راضی هستی اخه من بین ایسر 4741 و ایسوس k42 گیر کردم

اون طوری که من فهمیدم کارت گرافیک ایسر ضعیف هست و ایسوس از این لحاظ ازش بهتر هست نظرت چیه امروز رفتم قیمت کردم ایسوس رو گفتن 980 تومن قیمت ایسر چقدر است؟
    __

نتایجی که از benchmark list وب سایت نوت بوک چک براتون میزارم :

گرافیک Asus K42JB :
    ATI Mobility™ Radeon® HD 5145, 512MB VRAM

رتبه 103 رو داره ... 3d mark06 بهش اسکور 3658 رو داده ... پروسس 64 بیتیه تصویره ... core speed 720 داره و shader speed براش تعریف نمیشه چون nvidia GeForce نیست ....

گرافیک Acer aspire 4741 , Acer Aspire 4740G :
    Nvidia GeForce 310M, 512MB VRAM

هفت پله پایین تره و رتبه 107 رو داره ... امتیازش 3218 هست ... پروسس باز هم 64 بیتی و core Speed 625 داره و دارای shader speed 1530 هست

خو همونطور که دیدید امتیازش بالاتره و کمی هم محسوسه ... ولی کسی پرسید که چرا اغلب nvidia رو ترجیح میدن ؟

سری nvidia دارای تکنولوژی CUBA هست که بسیار معروف و مفیده ... یه توضیح کوچیک :

اين تکنولوژی به کاربران اين امکان را مي دهد که کد های نوشته شده ي خود در زبان های برنامه نويسی مختلف از جمله C را با سرعتی بسيار بالا و به راحتی توسط GPU اجرا کنند گفتني است امروزه GPU ها بسيار قدرتمند از CPU ها مي باشند و لذا بعضی برنامه های پيچيده محاسباتی که CPU های مدرن براي انجام آن ها نياز به چند روز زمان دارند با کمک CUDA و GPU های High-End در کمتر از چند ساعت به انجام مي رسند
    این اولین مزیت بود ... و دومی هست Nvidia physX هست که توی اغلب بازی هایی که از این پلت فرم استفاده می کنند تاثیر بسیار زیادی داره ... خصوصا در مورد کیفیت تصویر و سه بعدی بودن آن :

مهمترین ویژگی فناوری Physx به ارمغان آوردن یک بازی جذاب و تجربه کردن حرکات فیزیکی است، در بازیهای مشتمل بر این فناوری می‌توان دود، انفجار، گرد و غبار، مه و آثار ضرب و شتم را بطور ملموسی احساس کرد به طور مثال در هنگام انفجار یک شی در بازی، اجزای آن درست شبیه به آنچه در یک انفجار واقعی رخ می‌دهد متلاشی شده و به اطراف پرتاب می‌شوند و یا شیشه یک پنجره درست همانند شیشه واقعی شکسته شده و فرو می‌ریزد و حتی دود، بخار و پارچه‌ ها درست همانند وضعیت طبیعی در برابر باد حرکت می کنند.
    این رو بچه ها وقتی متوجه میشید که برید کرایسیس وارد هد رو روی این دو گرافیک بازی کنید ... اونوقت تفاوت جدا احساس میشه...

__

من خودم برای گیم همیشه Nvidia رو ترجیح میدم چون کارایی بهتری داره ... همین جیپ Cuba رو میتونید استفاده زیادی ازش بکنید نمونه اش برنامه Badaboom که مبدل تصویری هست بر پایه GPU نه CPU که فقط روی nvidia اجرا میشه ... 7 پله پایین تر ابدا مهم نیست ولی تکنولوژی های جانبی و کمکی مهتره

پس برای بازی به nvidia فکر کنید و به نظر خودم جدا از بحث اسکور داده شده ، nvidia قویتره

بدون شک هیچ کدوم با مکینتاش کار نکردید ... بهتره بدونید که این گرافیک رو مکینتاش ساپورت میکنه ولی ATI رو خیر ... پس اگه بعدا mac OSX نصب کردید کلا قید گرافیک رو بزنید

من خودم طرفدار همیشگی ایسوز هستم بخصوص اینکه کیفیت صفحه نمابش از لحاظ زاویه بهتری داره و نیز تکنولوژی خنک سازی فوث العاده ولی در مورد گرافیک برای من که میخوام در کنار ویندوز ، Mac Os.X نصب کنم اصلا برام قابل قبول نیست ... و در مورد گیم فقط Nvidia رو ترجیح میدم

گارانتی هم مهمه ... روی اون حساب کنید
    موفق باشید
    Last edited by REGISTERED-USER; 01-07-2010 at 19:38.

5. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت 888Mehran888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

فکر نکنم این لپ تاپ توی ایران باشه اگه باشه هم قیمتش فوق العاده بالاست و قیمتش اصلا به صرفه نیست
    تو اون رده قیمت گزینه هایی مثل asusn61 و sony f115
    'گزینه های خوبی هستن
    قیمت اون که توی خارج 1200000 هستش.
    اما الان دنبال لپ تاب های با VGA 5730، 4670، 5650 یا geforce 330GT هستم.
    تا الان که دو مورد زیر 1 میلیون
    Acer Aspire 4745

و
    Asus N61Jq

رو پیدا کرده ام

قیمت شون واقعا عالیه.
    مدل ایسر هم سی پی یوی m620 داره! و وزنش فقط 2.2 و سایزش هم 14" هستش!
    دیگه بهتر از این شاید نتونم پیدا کنم!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

__

نتایجی که از benchmark list وب سایت نوت بوک چک براتون میزارم :

گرافیک Asus K42JB :
    ATI Mobility™ Radeon® HD 5145, 512MB VRAM

رتبه 103 رو داره ... 3d mark06 بهش اسکور 3658 رو داده ... پروسس 64 بیتیه تصویره ... core speed 720 داره و shader speed براش تعریف نمیشه چون nvidia GeForce نیست ....

گرافیک Acer aspire 4741 , Acer Aspire 4740G :
    Nvidia GeForce 310M, 512MB VRAM

هفت پله پایین تره و رتبه 107 رو داره ... امتیازش 3218 هست ... پروسس باز هم 64 بیتی و core Speed 625 داره و دارای shader speed 1530 هست

خو همونطور که دیدید امتیازش بالاتره و کمی هم محسوسه ... ولی کسی پرسید که چرا اغلب nvidia رو ترجیح میدن ؟

سری nvidia دارای تکنولوژی CUBA هست که بسیار معروف و مفیده ... یه توضیح کوچیک :

این اولین مزیت بود ... و دومی هست Nvidia physX هست که توی اغلب بازی هایی که از این پلت فرم استفاده می کنند تاثیر بسیار زیادی داره ... خصوصا در مورد کیفیت تصویر و سه بعدی بودن آن :

این رو بچه ها وقتی متوجه میشید که برید کرایسیس وارد هد رو روی این دو گرافیک بازی کنید ... اونوقت تفاوت جدا احساس میشه...

__

من خودم برای گیم همیشه Nvidia رو ترجیح میدم چون کارایی بهتری داره ... همین جیپ Cuba رو میتونید استفاده زیادی ازش بکنید نمونه اش برنامه Badaboom که مبدل تصویری هست بر پایه GPU نه CPU که فقط روی nvidia اجرا میشه ... 7 پله پایین تر ابدا مهم نیست ولی تکنولوژی های جانبی و کمکی مهتره

پس برای بازی به nvidia فکر کنید و به نظر خودم جدا از بحث اسکور داده شده ، nvidia قویتره

بدون شک هیچ کدوم با مکینتاش کار نکردید ... بهتره بدونید که این گرافیک رو مکینتاش ساپورت میکنه ولی ATI رو خیر ... پس اگه بعدا mac OSX نصب کردید کلا قید گرافیک رو بزنید

من خودم طرفدار همیشگی ایسوز هستم بخصوص اینکه کیفیت صفحه نمابش از لحاظ زاویه بهتری داره و نیز تکنولوژی خنک سازی فوث العاده ولی در مورد گرافیک برای من که میخوام در کنار ویندوز ، Mac Os.X نصب کنم اصلا برام قابل قبول نیست ... و در مورد گیم فقط Nvidia رو ترجیح میدم

گارانتی هم مهمه ... روی اون حساب کنید
    موفق باشید
    دوست عزیز من لب تاب برای بازی نمیخام برای کارای روز مره و یه سری کار با نرم افزارهای مورد نظرم پس فکر کنم گرافیک زیاد برام فرقی نداشته باشه از لحاظ قیمت هم که تقریبا قیمت ایسر و ایسوس یکسان فرق چندانی نداره و چون مارک ایسوس رو من ترجیع میدم به نظرم گرفتن k42 برای من بهتر هست
    در یکی از سایتا که من داشتم درباره گرافیک سرچ میگردم متوجه شدم گرافیک ایسر بعضی از بازی ها رو نمیتونه اجرا کنه ولی ایسوس این قابلیت رو داشت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبق گفته این سایت گرافیک ایسوس تا حدودی از ایسر قوی تر هست؟

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

نه آقا این حرفا چیه که نمیتونه اجرا کنه و اون میتونه !!! نگی بهت می خندند !

اگه منظورت عبارت Not playable with a weaker graphics card هست که منظورش این نیست با ایم اجرا نمیشه ... میگه تست نشده چون با گرافیک ضعیفترش میاد بالا !!!

اتفاقا شرکت های سازنده نرم افزارهای رندرینگ خودشون nvidia رو پیشنهاد میدن یکیش dassult system هست که کلا برنامه هاش رو با این چیپست تست میکنه!

برای بازی هم نتایج رو بالا گذاشتم

به هر حال من خودم ایسر رو به خاطر geforce و ایسوز رو به خاطر کارایی اش ترجیح میدم

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

قیمت اون که توی خارج 1200000 هستش.
    اما الان دنبال لپ تاب های با VGA 5730، 4670، 5650 یا geforce 330GT هستم.
    تا الان که دو مورد زیر 1 میلیون
    Acer Aspire 4745

و
    Asus N61Jq

رو پیدا کرده ام

قیمت شون واقعا عالیه.
    مدل ایسر هم سی پی یوی m620 داره! و وزنش فقط 2.2 و سایزش هم 14" هستش!
    دیگه بهتر از این شاید نتونم پیدا کنم!

ایسر 4745 رو من دیدم ... در یک کلام فوق العاده است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم ریووی کامل اون

9. 2 کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سوال این 4745 توی ایران هم امده یا نه به نظر خیلی لب تاب خوبی هست ولی فکر کنم قیمتش بیشتر از یک تومن بشه؟
    بعد منظور من اون عبارت With most tested laptops not playableبود گه گفته نمیتونه این بازی رو اجرا کنه میدونم اینطوری نباید مقایسه کرد خوب منم همینطوری گفتم که منظورم رو برسونم که اونیکی گرافیکش قوی تر که شما نظرت فرق داشت
    Last edited by hossinhs; 02-07-2010 at 09:31.

داره خودمونی میشه PeN$ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون از نظرات دوستان من قبلا هم گفتم که گرافیک برام زیاد مهم نیست چون شاید گهگاهی بازی کنم و شخصا از جی فورس بیشتر خوشم میاد
    گرافیکgt 325 k42jv هست این مدل تو ایران وارد شده؟
    کلا برا خرید نمی خوام عجله کنم چون هر وقت عجله کردم تو خرید چیزی ضرر کردم باید همه ی خوانب رو در نظر گرفت
    Last edited by PeN$ive; 02-07-2010 at 10:49.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بهترین لپتاپهای زید 1 تومن چی هستن ؟
    میشه چندتا معرفی کنید ؟
    هم از سونی هم از دل .. هم اگه مارک دیگه ای تو این رنج خوبه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •