تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 323 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان هدست بلوتوث استریو واسه ایکس 6 چی بگیرم واسه موسیقی گوش دادن ؟

Last edited by t2download; 07-11-2010 at 19:08. دليل: stop

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همگی من خریدم 16 اصلی 395 تومان هیچ کدوم از مشکلاتی که بهش اشاره کردین رو نداره.توپه توپه.فقط واسه نصب برنامه های جانبی چه کنیم؟کجا بریم؟منظورم کدوم تاپیکه؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

سلام به همگی من خریدم 16 اصلی 395 تومان هیچ کدوم از مشکلاتی که بهش اشاره کردین رو نداره.توپه توپه.فقط واسه نصب برنامه های جانبی چه کنیم؟کجا بریم؟منظورم کدوم تاپیکه؟
    مشکی گرفتی مبارکه به سلامتی

اهواز 360 هزار هست با گارانتی و بدون گارانتی 315 هست تا 340
    16 گیگ

برنامه چی می خوای سرچ کن نرم افزار سری 60 ورژن 5

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر برنامه خواستی بگو راهنماییت کنم .

کد:
    Last edited by t2download; 07-11-2010 at 19:19. دليل: stop

4. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

[QUOTE=farhad resalati;5590104]
    برای نمایندگی نوکیا یا برو سایت نوکیا یا از دفتر تهران نمایندگی شهرتون رو بپرس اگه می خوای شهرتون رو بگو واسط بپرسم
    تماس بگیر 02123013 آدرس و نماینده شهرتون رو بگیر من از نوکیا آدرس نمایندها اهواز رو گرفتم .

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

ممنونم از شما مخصوصا واسه ی اون شماره تلفن23013 البته این رو یادآوری کنم توی سایت من قبلا هم رفتم فقط مرکز خدمات تو سرچ میاره و فقط عنوان فروشگاه رو یدک میکشه بهترین چیز همون شماره ای بود که دادی تماس گرفتم خودش یه مغازه تو علاالدین رو آدرس داد و اذعان داشت توی سایتی ها مرکز خدماتند

البته گفت x6 در حال فیدبک دادن هست وممکنه ... گفت اگه میخوای مطمن باشی 5800 رو بگیر من طراحی ایکس 6 و تاچش رو خیلی دوست دارم الان دارم میرم بخرم کسی هست 5800 رو داشته باشه و حالا x6 بیاد یه نظری بده البته من خودم چشم بسته تو 23تا چیز میدونم x6 سرتره یکی عکس و فیلمش دومیش تاچ خازنی
    طراحیشم که بنظرشخصیم بهتره
    ممنون میشم کسی بگه محتوی x6 اصلی 8 گیگش چی ها هست
    چون من خوندم هندزفری بلوتوث دارشو بر میدارن !
    سلام
    فکر کنم منظورش از فید بک این بوده که هنوز ایکس شش امتحانش رو پس نداده . باید یه مدتی بگذره
    در مورد 5800 و x6 هم بگم که مدت زیادی با این دو کار کردم البته با 5800 سری قدیمی چون جدیدا هم کیفیتشون کم شده هم رمش به 4 گیگ تنزل پیدا کرده
    فرقشون هم که کاملا مشخصه

6. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکی گرفتی مبارکه به سلامتی

اهواز 360 هزار هست با گارانتی و بدون گارانتی 315 هست تا 340
    16 گیگ

برنامه چی می خوای سرچ کن نرم افزار سری 60 ورژن 5

کد:
    هر برنامه خواستی بگو راهنماییت کنم .

کد:
    ممنون از لطفت.چاکرتیم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

[QUOTE=hellbrain666;5590870]

سلام
    فکر کنم منظورش از فید بک این بوده که هنوز ایکس شش امتحانش رو پس نداده . باید یه مدتی بگذره
    در مورد 5800 و x6 هم بگم که مدت زیادی با این دو کار کردم البته با 5800 سری قدیمی چون جدیدا هم کیفیتشون کم شده هم رمش به 4 گیگ تنزل پیدا کرده
    فرقشون هم که کاملا مشخصه
    با سلام ایکس 6 که 1 سال بیشتر هست که اومده بازار دیگه امتحان پس دادن نداره .

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز مخصوصا t download و nokia n95 بلاخره بعد 3 ساعت چرخ تو علا الدین امروز( 16آبان ) مدل 8 گیگ نیلی رو گرفتم البته مشکیش نیست و فقط 16 گیگ هست خیلی ممنونم از همه الان گذاشتم به شارژ اما آنچه که فعلا در مورد قیمت دستگیرم شد رو خدمت کسانی که در شرف خرید هستن عرض کنم:
    خود نمایندگی مرکزی که واسه خودش بازاری درست کرده و میده 330 هزارتومان با نصب نرم افزار و ست آپ باکسو... رایگان. ضمانت اصلی نوکیا با عنوان نوکیا 12 ماهه هست که برای اینکه خیالتون از گارانتی اصل بودن راحت بشه کافیه با شماره 23013 یا شماره اس ام اس 200023013 و یا سایت نوکیا برید که همون وسط پاساژ کیوسکی هست که رایگان از هر مغازه ای که خرید کرده باشید گوشیتون رو براتون تست میکنه از طریق سایت. مهم این هست با مغازه دار طی کنید که شماره 23013 یا همون کیوسک گوشی رو تایید میکنه یا نه . دومین نکته این هست که مغازه های دیگه همون گوشی اصل رو با قیمت های متفاوت میفروشند و بعضی ها هم گوشی گارانتی منسوخ شده مثل اتصالات و نیا! مورد سوم این هست که شما وقتی به مغازه های دیگه مراجعه میکنید با قیمت 300 هزار تومان یا 310 تومان و .... برخورد میکنید همه هم شرط شمارو برای تست از طریق موارد فوق قبول میکنند! مسله این هست که اونها زیر قیمت به شما میگن اما وقتی مشتریشون شدی ازتون 25الی20تومان پول نرم افزار و بقول خودشون ستاپ باکس میگیرن.
    و اگه نخواید هم میگن گوشی رو ما باز کردیم و از آک در آوردیم باید بخری .من با یکی از اینها که منطقی بود حرف زدم گفت دیگه روال بازار این شده و از همون اول ستاپ باکسش اجباری هست و این مقدار هم پولشه. خب پس حواستون باشه اگه کسی گفت اینقیمت باهاش هم گارانتی رو طی کنید هم بگو من اینو آک میگیرم ستاپم نمیخوام و ...
    من در نهایت چون دحوصله زیادی نداشتم فقط بجای 20تومن چونه زدم و نهایت 310تومان گارانتی اصلی با ستاپ باکس گرفتم و الان زدم به شارژ. در مورد 18 گیگشم اینو بگم که مدل مجارستانیش با گارنتی های غیر نوکیا 12ماهه هست 340تومان مثل نیا و اتصالات البته اونها میگفتن ولی گارانتی 12 ماهه نوکیا که توسط شماره 23013 هم ساپورت بشه 375 هزارتومن هست که فروشگاه اصلی 390 اون رو میده.

یه سوال دوستان ؟ کیفیت فیلم برداریش رو تو راه مترو تست کردم خیلی به دلم ننشست یه جاهاییش شطرنجی میشد چرا ؟ درصورتی که کلیپ های خودگوشی هم کیفیتش خوبه هم ال سیدی گوشی هم که حرف نداره . چرا اینقد تفاوت ؟ البته هنوز من تنظیماتش رو دست نزدم و فرداشب نتیجه اش رو میگم .

بازم از همه دوستانی که تو این کلوب اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارند
    Last edited by farhad resalati; 07-11-2010 at 22:14.

10. این کاربر از farhad resalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برو تنظیمات فیلم برداری و عکس برداری کیفیت ظبتشو رو زیاد کن، من خریده بودم هیچ کدوم رو حداکثر نبود.
    فکر کنم در حالت عادی یکی دو سطح پایین تر گذاشتنش

12. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

با تشکر از دوستان عزیز مخصوصا t download و nokia n95 بلاخره بعد 3 ساعت چرخ تو علا الدین امروز( 16آبان ) مدل 8 گیگ نیلی رو گرفتم البته مشکیش نیست و فقط 16 گیگ هست خیلی ممنونم از همه الان گذاشتم به شارژ اما آنچه که فعلا در مورد قیمت دستگیرم شد رو خدمت کسانی که در شرف خرید هستن عرض کنم:
    خود نمایندگی مرکزی که واسه خودش بازاری درست کرده و میده 330 هزارتومان با نصب نرم افزار و ست آپ باکسو... رایگان. ضمانت اصلی نوکیا با عنوان نوکیا 12 ماهه هست که برای اینکه خیالتون از گارانتی اصل بودن راحت بشه کافیه با شماره 23013 یا شماره اس ام اس 200023013 و یا سایت نوکیا برید که همون وسط پاساژ کیوسکی هست که رایگان از هر مغازه ای که خرید کرده باشید گوشیتون رو براتون تست میکنه از طریق سایت. مهم این هست با مغازه دار طی کنید که شماره 23013 یا همون کیوسک گوشی رو تایید میکنه یا نه . دومین نکته این هست که مغازه های دیگه همون گوشی اصل رو با قیمت های متفاوت میفروشند و بعضی ها هم گوشی گارانتی منسوخ شده مثل اتصالات و نیا! مورد سوم این هست که شما وقتی به مغازه های دیگه مراجعه میکنید با قیمت 300 هزار تومان یا 310 تومان و .... برخورد میکنید همه هم شرط شمارو برای تست از طریق موارد فوق قبول میکنند! مسله این هست که اونها زیر قیمت به شما میگن اما وقتی مشتریشون شدی ازتون 25الی20تومان پول نرم افزار و بقول خودشون ستاپ باکس میگیرن.
    و اگه نخواید هم میگن گوشی رو ما باز کردیم و از آک در آوردیم باید بخری .من با یکی از اینها که منطقی بود حرف زدم گفت دیگه روال بازار این شده و از همون اول ستاپ باکسش اجباری هست و این مقدار هم پولشه. خب پس حواستون باشه اگه کسی گفت اینقیمت باهاش هم گارانتی رو طی کنید هم بگو من اینو آک میگیرم ستاپم نمیخوام و ...
    من در نهایت چون دحوصله زیادی نداشتم فقط بجای 20تومن چونه زدم و نهایت 310تومان گارانتی اصلی با ستاپ باکس گرفتم و الان زدم به شارژ. در مورد 18 گیگشم اینو بگم که مدل مجارستانیش با گارنتی های غیر نوکیا 12ماهه هست 340تومان مثل نیا و اتصالات البته اونها میگفتن ولی گارانتی 12 ماهه نوکیا که توسط شماره 23013 هم ساپورت بشه 375 هزارتومن هست که فروشگاه اصلی 390 اون رو میده.

یه سوال دوستان ؟ کیفیت فیلم برداریش رو تو راه مترو تست کردم خیلی به دلم ننشست یه جاهاییش شطرنجی میشد چرا ؟ درصورتی که کلیپ های خودگوشی هم کیفیتش خوبه هم ال سیدی گوشی هم که حرف نداره . چرا اینقد تفاوت ؟ البته هنوز من تنظیماتش رو دست نزدم و فرداشب نتیجه اش رو میگم .

بازم از همه دوستانی که تو این کلوب اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارند

مبارک باشه عزیزم به جمع ما خوش آمدید .

ستاپ باکس ؟ چیش اجباره 8 گیگ که آپدیت جدیده و نیازی به به روز رسانی نداره .
    و 16 گیگش هم فقط مشکی گارانتی اصلی هست اون هم 360 هزار و بدون گارانتی اینجا اهواز 315 هزار هست

منظورت از شطرنجی شدن در حین فیلم برداری هست یا زمانی که فیلم برداری تمام شد و ذخیره کردی اینجوره ؟
    دوست من شطرنجی نمیشه در دو صورت چک کردم کیفیت عالیه شاید مکانی که بودی نویز یا موردی داشته مجددآ چک کن و اطلاع بده .

آهان وقتی کلیپ میبینی یا فیلم ضبط میکنی و داری میبینی اگه بزنی بری جلوتر فیلم رو ببینی 5 پانیه صفحه و فیلم 4 خانه ای میشه و خوب میشه و 5800 هم همین جوره عادیه .
    Last edited by t2download; 08-11-2010 at 10:19. دليل: stop

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين ستاپ باكس و برنامه شده نون دوني واسه علاء الدينيا !!!
    من كه از بازار موبايل گرفتم يارو بهم گفت برنامه هم ميخواي ؟ مثلا جي پي اس فارسي و ... گفتم نه خودم انجام ميدم گفت هر جور مايليد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •