دوستان هدست بلوتوث استریو واسه ایکس 6 چی بگیرم واسه موسیقی گوش دادن ؟
دوستان هدست بلوتوث استریو واسه ایکس 6 چی بگیرم واسه موسیقی گوش دادن ؟
Last edited by t2download; 07-11-2010 at 19:08. دليل: stop
سلام به همگی من خریدم 16 اصلی 395 تومان هیچ کدوم از مشکلاتی که بهش اشاره کردین رو نداره.توپه توپه.فقط واسه نصب برنامه های جانبی چه کنیم؟کجا بریم؟منظورم کدوم تاپیکه؟
مشکی گرفتی مبارکه به سلامتی
اهواز 360 هزار هست با گارانتی و بدون گارانتی 315 هست تا 340
16 گیگ
برنامه چی می خوای سرچ کن نرم افزار سری 60 ورژن 5
هر برنامه خواستی بگو راهنماییت کنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t2download; 07-11-2010 at 19:19. دليل: stop
[QUOTE=farhad resalati;5590104]سلام
فکر کنم منظورش از فید بک این بوده که هنوز ایکس شش امتحانش رو پس نداده . باید یه مدتی بگذره
در مورد 5800 و x6 هم بگم که مدت زیادی با این دو کار کردم البته با 5800 سری قدیمی چون جدیدا هم کیفیتشون کم شده هم رمش به 4 گیگ تنزل پیدا کرده
فرقشون هم که کاملا مشخصه
ممنون از لطفت.چاکرتیم.
[QUOTE=hellbrain666;5590870]با سلام ایکس 6 که 1 سال بیشتر هست که اومده بازار دیگه امتحان پس دادن نداره .![]()
با تشکر از دوستان عزیز مخصوصا t download و nokia n95 بلاخره بعد 3 ساعت چرخ تو علا الدین امروز( 16آبان ) مدل 8 گیگ نیلی رو گرفتم البته مشکیش نیست و فقط 16 گیگ هست خیلی ممنونم از همه الان گذاشتم به شارژ اما آنچه که فعلا در مورد قیمت دستگیرم شد رو خدمت کسانی که در شرف خرید هستن عرض کنم:
خود نمایندگی مرکزی که واسه خودش بازاری درست کرده و میده 330 هزارتومان با نصب نرم افزار و ست آپ باکسو... رایگان. ضمانت اصلی نوکیا با عنوان نوکیا 12 ماهه هست که برای اینکه خیالتون از گارانتی اصل بودن راحت بشه کافیه با شماره 23013 یا شماره اس ام اس 200023013 و یا سایت نوکیا برید که همون وسط پاساژ کیوسکی هست که رایگان از هر مغازه ای که خرید کرده باشید گوشیتون رو براتون تست میکنه از طریق سایت. مهم این هست با مغازه دار طی کنید که شماره 23013 یا همون کیوسک گوشی رو تایید میکنه یا نه . دومین نکته این هست که مغازه های دیگه همون گوشی اصل رو با قیمت های متفاوت میفروشند و بعضی ها هم گوشی گارانتی منسوخ شده مثل اتصالات و نیا! مورد سوم این هست که شما وقتی به مغازه های دیگه مراجعه میکنید با قیمت 300 هزار تومان یا 310 تومان و .... برخورد میکنید همه هم شرط شمارو برای تست از طریق موارد فوق قبول میکنند! مسله این هست که اونها زیر قیمت به شما میگن اما وقتی مشتریشون شدی ازتون 25الی20تومان پول نرم افزار و بقول خودشون ستاپ باکس میگیرن.
و اگه نخواید هم میگن گوشی رو ما باز کردیم و از آک در آوردیم باید بخری .من با یکی از اینها که منطقی بود حرف زدم گفت دیگه روال بازار این شده و از همون اول ستاپ باکسش اجباری هست و این مقدار هم پولشه. خب پس حواستون باشه اگه کسی گفت اینقیمت باهاش هم گارانتی رو طی کنید هم بگو من اینو آک میگیرم ستاپم نمیخوام و ...
من در نهایت چون دحوصله زیادی نداشتم فقط بجای 20تومن چونه زدم و نهایت 310تومان گارانتی اصلی با ستاپ باکس گرفتم و الان زدم به شارژ. در مورد 18 گیگشم اینو بگم که مدل مجارستانیش با گارنتی های غیر نوکیا 12ماهه هست 340تومان مثل نیا و اتصالات البته اونها میگفتن ولی گارانتی 12 ماهه نوکیا که توسط شماره 23013 هم ساپورت بشه 375 هزارتومن هست که فروشگاه اصلی 390 اون رو میده.
یه سوال دوستان ؟ کیفیت فیلم برداریش رو تو راه مترو تست کردم خیلی به دلم ننشست یه جاهاییش شطرنجی میشد چرا ؟ درصورتی که کلیپ های خودگوشی هم کیفیتش خوبه هم ال سیدی گوشی هم که حرف نداره . چرا اینقد تفاوت ؟ البته هنوز من تنظیماتش رو دست نزدم و فرداشب نتیجه اش رو میگم .
بازم از همه دوستانی که تو این کلوب اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارند
Last edited by farhad resalati; 07-11-2010 at 22:14.
برو تنظیمات فیلم برداری و عکس برداری کیفیت ظبتشو رو زیاد کن، من خریده بودم هیچ کدوم رو حداکثر نبود.
فکر کنم در حالت عادی یکی دو سطح پایین تر گذاشتنش
مبارک باشه عزیزم به جمع ما خوش آمدید .
ستاپ باکس ؟ چیش اجباره 8 گیگ که آپدیت جدیده و نیازی به به روز رسانی نداره .
و 16 گیگش هم فقط مشکی گارانتی اصلی هست اون هم 360 هزار و بدون گارانتی اینجا اهواز 315 هزار هست
منظورت از شطرنجی شدن در حین فیلم برداری هست یا زمانی که فیلم برداری تمام شد و ذخیره کردی اینجوره ؟
دوست من شطرنجی نمیشه در دو صورت چک کردم کیفیت عالیه شاید مکانی که بودی نویز یا موردی داشته مجددآ چک کن و اطلاع بده .
آهان وقتی کلیپ میبینی یا فیلم ضبط میکنی و داری میبینی اگه بزنی بری جلوتر فیلم رو ببینی 5 پانیه صفحه و فیلم 4 خانه ای میشه و خوب میشه و 5800 هم همین جوره عادیه .
Last edited by t2download; 08-11-2010 at 10:19. دليل: stop
اين ستاپ باكس و برنامه شده نون دوني واسه علاء الدينيا !!!
من كه از بازار موبايل گرفتم يارو بهم گفت برنامه هم ميخواي ؟ مثلا جي پي اس فارسي و ... گفتم نه خودم انجام ميدم گفت هر جور مايليد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)