جواب پودمانی هم اومد
از 22 مهر یعنی از شنبه
منم رفتم ثبت نام کردم .
چرا از من شهریه نگرفتن پس ؟
گفتن زنگ می زنیم![]()
ای خدای بزرگ
عجب غلطی کردم تغییر رشته دادم.مثل دانش
جویی که تازه اومده برای ثبت نام حتی بدتر از اون.
من اصلا انصراف ندادم ولی گفتند باید فرمانصراف پر بشه.
یا باید برم نطام وطیفه
ادم باید 10 بار بیاد و بره.من اگر ریس دانشگاه بودم همه پرسنل اون دانشگاه را از دم تخراج میکردم و حقوق همون ماهشونم نمی دادم تا ادم بشند و اینقدر افراد را ازیت نکنند.باور کنید امروز بسکی دویدم اصلا از دانشگاه لعنتی زده شدم.از طرفی هم باید برم حمالی برای جور کردن هزینه شهریه ام.همه که مثل شما بچه پولدار نیستند که قدر درسو ندونند و فقط دنبال ولگردی و ..........باشند.(البته صحبت هام با بچه مثبت ها و زرنگ ها نبود)
موفق باشید
صفر، کل شهریه رو میتونین توی 5 قسط بدین...!!همه که مثل شما بچه پولدار نیستند که قدر درسو ندونند و فقط دنبال ولگردی و ....
یک ما اگر بچه پولدار بودیم، الان ازاد درس میخوندیم نه این مدرسه های تغییر کاربری داده شده!
دو، رفتار و زندگی خصوصی هر کسی، به خودش ربط داره... شما اگر دنبال درسی، یه سر بیا نمره های کل دوران مدرسهات رو با من مقایسه کن ببینیم شما دنبال درس خوندنی یا من... فک کردی هرکی میره بیرون و با دوستاش به قول شما ولگردی میکنه(که بنده نکردم!) دیگه هیچی حالیش نیست؟!!! میخوای نمرات هرچند ترمی که گزروندی رو با نمرههای من -5 مقایسه کنیم....حاضرم شرط ببندم بازم از تو بالاتره نمره هام!!استادهامون هم از م ادم های سخت گیر و اکثرا دانشجوی فردوسی و بوعلی بودن و حسابی امتحان بگیرشون خفنه!
سه، با این اخلاق شما، برخوردی به شباهت رفتار خودت باهات شده و نباید ناراحت باشی!!!!
---------------------------------------
دوستان در مورد داده پردازی هرچی تحقیق میکنم به هیچ جایی نمیرسم!! هرکاری کردم قبلا یه بار شمارهی اموزش رو نمیدونم از کجا پیدا کردم ولی نیستش الان...سایتش هم برام لود نمیشه! میشه دوستان شمارهی اموزشش رو از یه جایی برا من گیر بیارن؟
من تحقیق کردم دیدم که برای کارشناسی پودمانی نرمافزار به کلی حذف شده و باید منتظر ترمی بشم که ظاهرا سال ایندس!!قبل از اون چی؟ هیچ راهی نیست؟ شرط معدلی!!!! چیزی ندارن اینا؟ چه میدونم ازمون مجددی یا هر چیز دیگهای که بشه وارد شد؟
بعد دانشگاههای دولتی هم همه میرن تا سال اینده کارشناسی ناپیوستشون نه؟ من اگر نتونم برم داده پردازی یا هر دانشگاه تهرانی دیگهای، باید همین دانشگاه خودمون بخونم که اعصابم خورد میشه...
راستی،کلوپ و فیس بوق و وبلاگ دادهپردازی رو پیدا کردم....(مال دانشجو هاش!)... چیز زیادی نتونستم پیدا بکنم... یه دونه محسن نمیدونم چی چی داشتن که همهکارهی دانشگاهه!! از روباتیک گرفته تا ....هرچند زیاد خوب نیست...(کلیپ روباتشون تو اپارات 5 دقیقس که 4 دقیقش از افراده و 20 ثانیش هم از روبات و بقیش هم متن نشون میده!).....
میشه دوستان علمی کاربردی های دیگهی تهران که خوب باشن و سطح بالا(یا حالا هر شهر دیگهای بین شیراز، اصفهان، تهران، و شهرهای شمال!)...؟؟؟
یه خورده در مورد درصد ها هم بگین خوب.... کی با چه درصد هایی چه رتبههایی اورده؟
بهترین علمی کاربردی شیراز صنایع مخابراتی راه دور ایران هست، اینم وبسایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره تایید میشه من خودم الان کارشناسی اونجا هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهاد دانشگاهی هم باید بد نباشه
سلام به همه
من ترمی داده بردازی تهران قبول شدم
سطح علمی دانشگاهش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)