حین تماس کلید قفل بغل گوشی رو بگیرین،دو نا آیکون میاد.سمت راستی اسپیکر فون و سمت چپی کیبورد هست.هر کدوم رو بزنید میتونین استفاده کنین.
حین تماس کلید قفل بغل گوشی رو بگیرین،دو نا آیکون میاد.سمت راستی اسپیکر فون و سمت چپی کیبورد هست.هر کدوم رو بزنید میتونین استفاده کنین.
اینجا رو ببینین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ققفلی که شما میگی یه مزیته بیشتر
خیلی از گوشیای تاچ این قفلو ندارن که باعث میشه در حین مکالمه بر اثر تماس گوش با صفحه بدون اینکه خبر داشته باشین وارد خیلی برنامه ها بشین یا حتی قطع تماس کنین
البته یه سری از گوشیای htc یه سنسور روی گوشی نصب کردن که فقط وقتی که گوشی به گوش نزدیکه قفل میشه
در کل استار با این قیمت راه حل خوبی پیدا کرده![]()
ببخشيد ميشه اموزش نصب برنامه را بهم ياد بدين؟مثلا ديكشنري و اين چيزا نياز دارم.نميدونم چطوري بايد نصبش كنم.ممنون.
باید مموری رو از روی گوشی در حالت Mass Storage قرار بدی،بعد کابل USB رو وصل میکنی به کامپیوتر و فایل های jar رو از کامپیوتر به فولدر other files توی مموری گوشی کپی میکنی.بعدش کابل رو جدا میکنی و از گوشی وارد My files میشی و میری توی other files و روی فایل هایی که ریختی فشار میدی تا نصب بشن.بعد برای استفاده از اونها وارد applications میشی.برای برنامه ها و بازی ها باید به این صورت عمل کنی.
البته در نظر داشته باش که برنامه هایی که میریزی باید با گوشی های تاچ سازگاری داشته باشند،وگرنه خوب کار نمیکنند.
یه موضوع فوق تخصصی دارم از استار دارها.
وقتی وارد پروفایل میشی و سایلنت رو انتخاب میکنی و بعد به قسمت تنظیمات میسج میری. تو قسمت Vibration intensity بعضی وقتا وقتی بالا میره صدای اسم ام اسا بالا میره بعضی وقتا تعداد ویبره هاش بالا میره.
یعنی آیا فقط در حالت سایلنت یا بی صدا با بالا بردنش تعداد و مدت میبره گوشی هنگام اس ام اس بیشتر میشه و در حال معمولی این به صدای زنگ اس ام اس تغییر پیدا میکنه!؟؟
جالبه. نه؟
چرا یه موری داره!!! اونم این هست و من چند بار این بلا سرم اومده. چون وقتی میخوای زنگ بزنی فقط اسم طرف میاد و شماره اش میره تو قسمت قفل. خیلی وقتا شده من میخواستم زنگ بزنم به مبایل یکی و شماره خونه اش رو هم داشتم. اشتباهی بخاطر اینکه شماره اش رو نمیدیدم زنگ زدم خونه شون و بیا و درستش کن!!!
اگه شماره بالای قفل بود بهتر تر بود. ولی انی خصوصیتش رو دوست دارم. کلا قفل واسه این گوشیای تاچ خیلی خیلی مهمه. چند بار شده بود که از حالت قفل خارجش کرده بودم و تو جیبم خودش ضربه خورده بود و زنگ زده بود به ملت....![]()
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه کسی گوشی سامسونگ5233a داره می دونه که میشه GPRS روی اون نصب کرد یا نه؟
GPRS که از طرف اپراتور باید فعال باشه وگرنه رو گوشی نصب میشه تنظیماتش بصورت خودکار و راحت میتونی از از GPRS استفاده کنی من که با ایرانسل راحت کار میکنم
اگه که منظورت GPS که هست نه ولی با google map که خود گوشی داره میشه استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)