تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1024 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

عجب ناکسایی هستند

مواظب باشید تیغ نزننتون!
    به نظر من بهتره به جاي اينكه مواظب باشين و شك كنين به كارشون، زنگ بزنين بهشون و علت اين تفاوت رو بپرسين تا خيال تون راحت شه...

يه كم همتون به اين مطلبي كه مي گم فكر كنين :
    ما يك سال قراره بريم قلم چي آزمون بديم و با برنامه هاي اين سازمان همراه بشيم پس بي اعتمادي و بدگويي فايده اي نداره جز اينكه ما رو دلسرد و نگران كنه ...اگه از قلم چي خوش تون نمياد و بهش اعتماد ندارين مي تونين برين جايي كه به نظر شما بهتره و دلايل تون رو هم براي كساني كه مي خوان انتخاب كنن يه آزموني رو بگين تا از راهنمايي و نظرات شما استفاده كنن...اما توجه كنين كه اينجا كساني هم هستن كه اين سازمان رو انتخاب كردن و دارن با برنامه هاش جلو مي رن و اين حرفاي شما ممكنه اونا رو نگران كنه و از مسيري كه پيش گرفتن منحرف بشن و هي از اين شاخه به اون شاخه بپرن ....
    متاسفانه خيلي از اونايي كه از قلم چي بد مي گن، خودشون دارن شركت مي كنن تو اين آزمونا ...من ازشون مي پرسم چه طور مي خوايين موفق بشين در حالي كه به مسيري كه پيش گرفتين اعتقاد ندارين
    هيچ كدوم از موسسات (چه براي كنكور آزمايشي چه كلاس آموزشي و چه مشاوره) كامل و ايده آل نيستن و هر كدوم مشكلات خاص خودشون رو دارن و دقيقا نمي شه انگشت گذاشت رو يكي شون و گفت اين از همه بهتره اما هر كس بر اساس اولويت هايي كه داره يكي از اونا رو انتخاب مي كنه و اين انتخاب با وجود اهميتي كه داره قسمت اصلي كار نيست...قسمت اصلي كار تلاش كردن و همراهي با برنامه هاي اون سازمان هست و من اگه 100 درصد برنامه هاي موسسه اي رو كه كارش در حد 70 درصد قابل قبوله انجام بدم به مراتب بهتر از حالتي نتيجه مي گيرم 90 درصد برنامه هاي موسسه ي 80 درصدي رو اجرا كنم...
    تمام حرف من اينه:

ما بايد به مسيري كه پيش گرفتيم ايمان داشته باشيم تا بتونيم با تمام وجود اون مسيرو طي كنيم...اگه معتقد نباشيم به اينكه راه ما به مقصد مي رسه مطمئنا قدم هاي استوار برنمي داريم

2. 5 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

من الان میرم سوم
    کانون ثبت نام کردم
    ترازهای تقریبا 6300/400 میارم(میانگین)
    یه سیر صعودی هم داشتم...آخرین ترازممم 6520 شده
    رتبم هم بین 350 داشتم تا 1000
    روزی هم از 2 ساعت شروع کردم و الان رسوندمش به 4 ساعت تو روز...ایشالله از مهر استارت میزنم!
    درس های دوم رو تقریبا جمع کردم...سوم هم یه چیزایی بلدم!
    برای حسابان بیرون کلاس میرم!
    حالا از اونایی که تجربه دارن الان وضعیتم چجوریه؟(پشتیبانمون هیچی حالیش نیست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من به عنوان یک پشت کنکوری که یکسال تجربه دارم میگم یکبار هم که شده بگید بچه ها کتاب های درسی رو بخونید
    دوباره انقدر کتاب تست نخرید که دچار سر درگمی بشید !!!!! 20 تا تست ادم بزنه ولی بفهمه نه اینکه حفظ کنه!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به دوستان کانونی توصیه می کنم موقع ثبت نام بگن مشاور نمی خوایم.20 تومن پول مشاور انگار.
    2 سال پیش که ما می رفتیم گفتن می تونستید موقع ثبت نام نداشته باشید.
    آخه 95% مشاوره کانون آیینه دقن.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من به عنوان یک پشت کنکوری که یکسال تجربه دارم میگم یکبار هم که شده بگید بچه ها کتاب های درسی رو بخونید
    دوباره انقدر کتاب تست نخرید که دچار سر درگمی بشید !!!!! 20 تا تست ادم بزنه ولی بفهمه نه اینکه حفظ کنه!!!!!!
    ماشاالله یکی پیدا شد عقیده ما رو داشته باشه انگشتم پاره شد انقدر تو این تاپیکا و پیغام خصوصیا نوشتم بهترین کتاب کمک آموزشی کتاب درسیه.
    به خدا ضرر نمی کنید تو مدرسه همه از من می پرسیدن از کدوم کتاب کمک آموزشی استفاده می کنی که اینا رو بلدی وقتی بهشون می گقتم کتاب درسی باورشون نمی شد تا خودشون نمی رفتن کتابو بخونن.
    این توصیه رو جدی بگیرید.
    البته کتاب درسی کافی نیست باید تست های سال گذشته رو چاشنیش کنید.

7. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان میرم سوم
    کانون ثبت نام کردم
    ترازهای تقریبا 6300/400 میارم(میانگین)
    یه سیر صعودی هم داشتم...آخرین ترازممم 6520 شده
    رتبم هم بین 350 داشتم تا 1000
    روزی هم از 2 ساعت شروع کردم و الان رسوندمش به 4 ساعت تو روز...ایشالله از مهر استارت میزنم!
    درس های دوم رو تقریبا جمع کردم...سوم هم یه چیزایی بلدم!
    برای حسابان بیرون کلاس میرم!
    حالا از اونایی که تجربه دارن الان وضعیتم چجوریه؟(پشتیبانمون هیچی حالیش نیست)
    عالیه
    به کمیت نیست به کیفیته
    وضعیتت عالیه فقط زیاد به خودت فشار نیار که از درس زده بشی بزار هر چی مشاور می گه بگه تو اصلاً به حرفش گوش نده!!!بزا برای خودش شاد باشه!
    مشاورم خواستی برو سایت تبیان از مشاور درسیش بپرس خیلی مشاور خوبیه.

9. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

واقعا این مشاورای کانون اندازه پهن هیچی حالیشون نمیشه...یه عده دانشجو رو براداشتن گذاشتن پشتیبان
    خب من کم کم باید برم...خدافظ

11. این کاربر از MRTZ HSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است . . .

پيش فرض

آره ! من پیش هستم ! این یارو مشاوره هه هی زنگ میزنه خونه ما 24 ساعت میگه درس خوندی ! ؟ همش همینو بلده اعصابمو خورد کرده به خدا ! هیچی هم حالیشون نیست !
    اینا اگه بلد بودن خودشون میرفتن همه کاره میشدن ! اگه اینقد ادعا دارن چرا خودشون الان تو بهترین دانشگاه های دنیا نیستن دارن خر حمالی این سازمان و اون سازمانو میکنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است . . .

پيش فرض

در ضمن ! یه چیزی رو میخواستم با عزیزانی که تجربه کنکور رو دارن در میون بزارم !
    من امسال میرم پیش ! و تا 5 شهریور همین تابستون شیمی 2 رو خوندم 3 رو هم هنوز بلدم ! و حسابان 2 و 3 و جبر و هندسه 2 و 3 کامل و فیزیک 1 بخش نور و فیزیک 2 رو هم تا وسط هاش خوندم و از 5 شهریور تا الان هم همش پشت کامپیوتر هستم !
    اگه از مهر شروع کنم و وافعا روزی 4 ساهت ( بیشتر نمیتونم به نظرم هم فایده نداره مگه میخوام خود کشی کنم ؟) بخونم موفق میشم ؟ اگه نه میشه راهنماییم کنید ! ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن ! یه چیزی رو میخواستم با عزیزانی که تجربه کنکور رو دارن در میون بزارم !
    من امسال میرم پیش ! و تا 5 شهریور همین تابستون شیمی 2 رو خوندم 3 رو هم هنوز بلدم ! و حسابان 2 و 3 و جبر و هندسه 2 و 3 کامل و فیزیک 1 بخش نور و فیزیک 2 رو هم تا وسط هاش خوندم و از 5 شهریور تا الان هم همش پشت کامپیوتر هستم !
    اگه از مهر شروع کنم و وافعا روزی 4 ساهت ( بیشتر نمیتونم به نظرم هم فایده نداره مگه میخوام خود کشی کنم ؟) بخونم موفق میشم ؟ اگه نه میشه راهنماییم کنید ! ؟
    به کمیت نیست به کیفیته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •