ok من امروز امتحان می کنم خبر میدم
ok من امروز امتحان می کنم خبر میدم
چي شد امتحان نكردي
سلام دوست عزیز ببخشید دیر شد
امتحان کردم صدا رو راحت پخش کرد اما تصویر رو نتونستم بیارم اما یادمه که قبلا این کارو کردم و تصویر رو هم اوردم
بازم در خدمتم
سلام
1-تاريخ روي صفحه screen saver زماني كه گوشي قفل هست روز شنبه را نشان ميدهد ولي روي صفحه desktop تاريخ صحيح را نشان ميدهد
2-برنامه trekbuddy را كه نصب كردم وقتي وارد آن ميشوم اولا هيچ موقعيتي را نشان نميدهد دوما وقتي wifi را غير فعال ميكنم بعد از چند دقيقه wifi دوباره خودكار فعال ميشه كه بايد گوشي را خاموش كنم تا مشكلش حل بشه
آيا شما به اين مشكل برخوردين
نه والا من یه مدت گوشیو عوض کردم
شاد باشي و كامروا
سلام عزیزم.بلندی صداش که فکر نمیکنم به 5800 نوکیا برسه ولی از نظر سرعت تاچش سر تر 5800 هست.البته این بستگی داره که قبلا با یه گوشی باسرعت بیشتر کار نکرده باشی وگرنه اذیت میشی.من خودم ویو1 دارم با تاچ عالی.گوشی برادرم جت هست و من بعضی وقتها اذیت میشم باهاش کار کنم.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
کسی میدونه اگر رو جت روز بذاری و یادت بره چطور میشه بدون فلش کردن گوشی رو راه انداخت.رمز مادری،پدری ،زن بابایی چیزی نداره؟؟؟!!!!!
کسی میدونه اگر رو جت رمز بذاری و یادت بره چطور میشه بدون فلش کردن گوشی رو راه انداخت.رمز مادری،پدری ،زن بابایی چیزی نداره؟؟؟!!!!!
هیچکس نمیدونه ررمز مادر جت چیه؟
نه دوست عزيز من كه نمي دونم
فقط خواستم به شما جوابي داده باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)