تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 773 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

1- 3-كاهش عمر پنل ها مسئله عموميه و به برند خاصي ارتباط نداره

4-فكر نميكنم بشه كاري كرد وبهترش هم اينه هزينه نكنيد براش

5- منظورتون 2009 برند سام در برابر 2010 محصولات اين برند هست ؟
    -خوب بايد دقت كنيد هر چه برندها جديدتر ميشن امكانات و قابليت هاي بيشتري اضافه ميشه وبعلاوه از نظر كيفيت تصوير و مشخصاتي كه مربوط به اون ميشه بهبود پيدا ميكنند
    با تشکر از t_tanhayam جان
    1) خودم از نزدیک c685,c575, v20,x20,u20,g10,ps50c560 ex500 رادیدم ال سی دی ها همانطور که تو این فروم و سایتهای معتبر گفته شده حرفی در مقابل پلاسماهای جدید ندارند مثلا در دموی سونی که مسی(اگه اشتباه نکنم اونقدر غرق تصویر بودم که توجهی به بازیکن نکردم) با توپ هنر نمایی میکنه از توپ انیمیشنی استفاده کردن که افت کیفیت معلوم نشه. پلاسما را خیلی پسندیدم با توجه به اینکه برایتنس خوبی داره.توان مصرفی و وزنش کاهش پیدا کرده ،تو بقیه چیزام که سر بود،اما بسوزه پدر بی پولی تا حدود 1تومن بیشتر نیمخوام خرج کنم،میخواسم ببینم که پیشنهاد دوستان چیه:
    1-1)خرید محصولات 2009 مثل 50b650 g10 v10 از بانه که فک کنم راست پولمه؟
    1-2)خرید pk750 pk950 یا 50c590 از بانه (این موردا جز پیشنهادات سایتهای پست قبلیمن وامتیاز خوبی گرفتن و تولید 2010)؟
    1-3)اصلا با این پول بی خیال پلاسما بدرد بخور بشم با c650 برم کشکمو بسابم؟
    1-4)با توجه به محاسن v20 یه کم دیگه بذارم روش از بانه v20بگیرم؟

2)در مورد کاهش کیفیت پلاسما منظورم این بود که با توجه به بحث جنجالی کاهش black level بعد این کاهش کیفیت پلاسماهای پاناسونیک بازم از پلاسماهای دیگر برندها وc650 (بعد از همون ساعت کار)بالاتره؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر از t_tanhayam جان
    1) خودم از نزدیک c685,c575, v20,x20,u20,g10,ps50c560 ex500 رادیدم ال سی دی ها همانطور که تو این فروم و سایتهای معتبر گفته شده حرفی در مقابل پلاسماهای جدید ندارند مثلا در دموی سونی که مسی(اگه اشتباه نکنم اونقدر غرق تصویر بودم که توجهی به بازیکن نکردم) با توپ هنر نمایی میکنه از توپ انیمیشنی استفاده کردن که افت کیفیت معلوم نشه. پلاسما را خیلی پسندیدم با توجه به اینکه برایتنس خوبی داره.توان مصرفی و وزنش کاهش پیدا کرده ،تو بقیه چیزام که سر بود،اما بسوزه پدر بی پولی تا حدود 1تومن بیشتر نیمخوام خرج کنم،میخواسم ببینم که پیشنهاد دوستان چیه:
    1-1)خرید محصولات 2009 مثل 50b650 g10 v10 از بانه که فک کنم راست پولمه؟
    1-2)خرید pk750 pk950 یا 50c590 از بانه (این موردا جز پیشنهادات سایتهای پست قبلیمن وامتیاز خوبی گرفتن و تولید 2010)؟
    1-3)اصلا با این پول بی خیال پلاسما بدرد بخور بشم با c650 برم کشکمو بسابم؟
    1-4)با توجه به محاسن v20 یه کم دیگه بذارم روش از بانه v20بگیرم؟

2)در مورد کاهش کیفیت پلاسما منظورم این بود که با توجه به بحث جنجالی کاهش black level بعد این کاهش کیفیت پلاسماهای پاناسونیک بازم از پلاسماهای دیگر برندها وc650 (بعد از همون ساعت کار)بالاتره؟
    -با توجه به گفته هاتون چون به پلاسما علاقه دارين توصيه ميكنم يا g10 بگيرين ويا v20 در صورتيكه بدون گارانتي تهيه كنيد
    -در مورد قيمت هم من فكر ميكنم c650 با v20 هم قيمت باشه
    -در مورد سري هاي جديد پلاسماي ال جي واقعا با توجه به بودجه و اينچ مناسب گزينه هاي بسيار عالي هستند
    -در مورد كاهش عمر پلاسماها خوب اين تنها در پانا مطرح نيست در بقيه پلاسما ها هم هست
    ولي در قياس vs با ال سي دي ها خوب ساختار متفاوتي دارند نميشه وقايسه كرد
    -به نظر من بدون توجه به اين مسئله پلاسماتون رو تهيه كنيد و وازش لذت ببرين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

به نظرتون کیفیت تصاویر c650 بهتره یا ld650؟ لینکی از c650 دارید ؟ و آیا این مدل 40 یا 42 اینچ هم داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

به نظرتون کیفیت تصاویر c650 بهتره یا ld650؟ لینکی از c650 دارید ؟ و آیا این مدل 40 یا 42 اینچ هم داره؟
    -به نظر من كنتراست اين پنل در بين ال سي دي ها واقعا بي نظيره
    -بازتوليد رنگ مشكي اين پنل با وجود صفحه گلاسي بسيار عالي هست ورنگ ها كاملا شاداب وزنده هستند
    -در مورد اينچ هاي 32/40/46/55 و ميتونيد مشخصاتش رو اينجا چك كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -اين هم ترد مربوطه در avforums براي مطالعه بيشتر :

کد:

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یعنی کیفیت تصویر samsung c650 بهتر از lg ld650 هست؟ (به خصوص درباره تصاویر sd)
    قیمت 40 اینچ و 46 اینچش در ایران چقدره؟
    آیا از نظر امکانات جانبی مثل پخش اکثر فورمتهای تصویری و نشان دادن زیرنویس فارسی به پای ld650 میرسه؟
    تا 1,350 شما چه تلویزیونی رو پیشنهاد می کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1-سونی ex700 یک نوع led حاشیه ای هستش و کیفیتش از lcd های روز مثل SAMSUNG 40C650 و 660 lg یا سونی ex500 پاینتر هستش؟
    2-بودجه تا 2 میلیون.اهمیت اول و آخرم فقط تصویر خوب هستش و با تی وی همه چیز هم میبینم: بیشتر ماهواره و فیلم از رو دی وی دی ولی تلوزیون ایران اصلا نمیبینم! برام بترتیب بهتر بودن با توجه به خواسته م بترتیب ارزش, اینها رو بچینید :
    سونی ex700
    V20 پاناسونیک
    SAMSUNG C650
    660 lg
    v20 پاناسونيك توي اينا كه گفتي از همه بهتره- اين بررسي از همه بهتره
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته اين تلويزوين خيلي بهتر و خفن تره

کد:
    ولي 200-300 تومن از قيمتي كه شما گفتي شايد بيشتر در بياد. ولي عوضش كيفيتي داره عاليييي
    در واقع سيستمش اينجوريه كه به جاي سيستم RGB داراي سيستم RGBY هست و يه رنگ زرد اضافه داره و براي همين رنگهاي خيلي زيادي رو نشون ميده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یعنی کیفیت تصویر samsung c650 بهتر از lg ld650 هست؟ (به خصوص درباره تصاویر sd)
    قیمت 40 اینچ و 46 اینچش در ایران چقدره؟
    آیا از نظر امکانات جانبی مثل پخش اکثر فورمتهای تصویری و نشان دادن زیرنویس فارسی به پای ld650 میرسه؟
    تا 1,350 شما چه تلویزیونی رو پیشنهاد می کنید؟
    -بيايد بحث رو vs نكنيم به نظر شخصي من c650 بهتر هست البته بايد قيمت بيشتر ش رو هم در نظر بگيرين نسبت به ld650
    -در مورد تصاوير sd پنل هاي سام موفق تر هستند بخصوص در اين پنل
    -بدون مشكل همه فرمت ها رو ميخونه با زير نويس فارسي هم هيچ مشكلي نداره
    -تا قيمت مورد نظر شما همون ld650 ميتونه بهترين گزينه باشه

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

[/COLOR]
    -بيايد بحث رو vs نكنيم به نظر شخصي من c650 بهتر هست البته بايد قيمت بيشتر ش رو هم در نظر بگيرين نسبت به ld650
    -در مورد تصاوير sd پنل هاي سام موفق تر هستند بخصوص در اين پنل
    -بدون مشكل همه فرمت ها رو ميخونه با زير نويس فارسي هم هيچ مشكلي نداره
    -تا قيمت مورد نظر شما همون ld650 ميتونه بهترين گزينه باشه
    c650 قیمت بدون گارانتیش چقدر میشه؟
    و آیا اینا که تو بانه می فروشن با ساپورت زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و آیا منوی فارسی دارن؟
    اگر از بانه بگیرم ممکنه جنس چینی برام بیارن یا همه چیش از پنل تا مونتاژشون کره ایه؟ اصلا این مدل ، جنس چینی یا کلا مونتاژ چین داره؟
    Last edited by Pedram_IR; 11-11-2010 at 02:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

[/COLOR]
    c650 قیمت بدون گارانتیش چقدر میشه؟
    و آیا اینا که تو بانه می فروشن با ساپورت زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و آیا منوی فارسی دارن؟
    اگر از بانه بگیرم ممکنه جنس چینی برام بیارن یا همه چیش از پنل تا مونتاژشون کره ایه؟ اصلا این مدل ، جنس چینی یا کلا مونتاژ چین داره؟
    -والا در مورد بدون گارانتي بارها خدمت دوستان عرض كردم قيمت گرفتنش كاري نداره توي گوگله
    -مدل هايي كه موجد هست تا جايي كه من اطلاع دارم زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه
    -من چيني نديدم يا مالزياي هستند و يا كره اي (made by samsung) و در سري هاي قديمي اروپايي(اسلواك)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •