تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 1211 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

لطفا بحث رو ادامه ندید من دیگه اعلام آتش بس میکنم.

2. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کسی نمی دونه چه سیستمی می خواد؟
    نخیر.هنوز بطور رسمی چیزی اعلام نشده.

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو اگه FIFA رو بازی كرده بودی نميگفتی اولی از فيفا نكست هست !!! آره شما فكر كن FIFA اونقدر تيره هستش
    صورت مسی هم عين روح طراحی‌شده ... بعدش با اين همه ضعف هر كی كنسول داره فقط FIFA بازی‌ ميكنه !!

جواب منو بده نميخواد مسخره كنی ...
    بی خودی صحبت نکنید!
    میشه بفرمایید نسخه که مسی حضور داره اگه نسخه نسل بعدی فیفا 09 نیست پس مال کدام نسخه هست؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

joey jordison جان لطفا ادامه نده چون اگه قرار باشه جواب فیفایی ها را بدید این تایپیک بسته میشه.
    لطفا تموم کنید من که تموم کردم.
    اون چندتایی هم که گذاشتم فقط برای حمایت بود.

7. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر میرسه طبق قوانین سایت , تاپیکها محل مناظره و بحث مقایسه ای نیست , من به جهت احترام گذاشتن به قوانین وارد بحث نمیشم . فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا کارشناسان و اهل فن طبق معمول همه ساله به ارزیابی زوایای مختلف این بازیها بپردازن مطمئنا اونجا مسائل شفاف تر میشه .
    مشخصا هرکسی از بازی مورد علاقه خودش طرفداری میکنه که این طرفداری یک مقداریش برمیگرده به تعصب و همینطور انسی که به اون بازی گرفته و یک مقداریش هم بر میگرده به سلیقه و زاویه دید افراد بنابراین اگه ما تا قیامت هم بحث کنیم هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت .
    به نظر من بهتره سمت و سوی این بحثها رو به جهت دیگه ای هدایت کنیم چیزی که من توی تعدادی از سایتها دیدم . ما میتونیم بجای این بحثهای نافرجام سر این موضوع به گفتگو بشینیم که اصلا چرا من طرفدار pes یا fifa هستم و چرا این بازیو بعنوان سرگرمی فوتبالی انتخاب کردم ( البته طرفدارن هر بازی توی تاپیک اختصاصی خودشون ).خب نظرتون چیه ؟

9. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا من اصلا نمیدونم این fifa fan boy ها میان اینجا چیکار؟ بابا برین تو تاپیک فیفا هرچی دلتون خواست به pes بد و بیراه بگین

11. 3 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بی خودی صحبت نکنید!
    میشه بفرمایید نسخه که مسی حضور داره اگه نسخه نسل بعدی فیفا 09 نیست پس مال کدام نسخه هست؟
    اين عكس رو با موبايل انداختم ... ببخشيد اگه بی كيفيت هست

ديگه هم اين بحث رو ادامه نديد لطفا ...

بابا من اصلا نمیدونم این fifa fan boy ها میان اینجا چیکار؟ بابا برین تو تاپیک فیفا هرچی دلتون خواست به pes بد و بیراه بگین
    من تا قبل از نسخه ی 2009 بازی PES طرفدار همين PES بودم ولی بعد از اينكه نسخه ی 2009 اومد رفتم FIFA 09 رو تجربه كردم ( برو تاپيك PES 6 رو ببين ! )

كلا ببخشيد اگه اذيتتون كردم ...
    نه دیگه جوابمون را ندادی باز هم من گفتم اون اگه واسه نسخه کنسولی نبود پس مال کدام نسخه بود!
    هر چند من هم بحث را تمام میکنم!
    نسخه ی PC ... والا اين همه من FIFA 09 بازی ميكردم تا حالا قيافه ی مسی رو اينطوری نديده بودم !
    Last edited by saeed_cpu_full; 06-09-2009 at 16:46.

13. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

8

به نظر میرسه طبق قوانین سایت , تاپیکها محل مناظره و بحث مقایسه ای نیست , من به جهت احترام گذاشتن به قوانین وارد بحث نمیشم . فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا کارشناسان و اهل فن طبق معمول همه ساله به ارزیابی زوایای مختلف این بازیها بپردازن مطمئنا اونجا مسائل شفاف تر میشه .
    مشخصا هرکسی از بازی مورد علاقه خودش طرفداری میکنه که این طرفداری یک مقداریش برمیگرده به تعصب و همینطور انسی که به اون بازی گرفته و یک مقداریش هم بر میگرده به سلیقه و زاویه دید افراد بنابراین اگه ما تا قیامت هم بحث کنیم هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت .
    به نظر من بهتره سمت و سوی این بحثها رو به جهت دیگه ای هدایت کنیم چیزی که من توی تعدادی از سایتها دیدم . ما میتونیم بجای این بحثهای نافرجام سر این موضوع به گفتگو بشینیم که اصلا چرا من طرفدار pes یا fifa هستم و چرا این بازیو بعنوان سرگرمی فوتبالی انتخاب کردم ( البته طرفدارن هر بازی توی تاپیک اختصاصی خودشون ).خب نظرتون چیه ؟
    آخه حسین جان هیچ چیز نمیگی فکر میکنن فیفا همیشه باید خوب بمانه زمانی هم که PES پیشرفت میکنه میاد میگه فیفا فیفا فیفا .............بابا PES تو عکسها خوبتر بوده دیگه اینم بحث کردن داشت الان من میگم آره فیفا انیمیشن و گیم پلیش بهتر بوده ولی امسال از نظر گرافیکی PES برتر بوده هر چند گیم پلی PES هم باید در نسخه کامل دید!
    حالا هم من یک دونه جواب نمیدم لطفا فیفا فن بویها برن تاپیک خودشون
    اين عكس رو با موبايل انداختم ... ببخشيد اگه بی كيفيت هست
    نه دیگه جوابمون را ندادی باز هم من گفتم اون اگه واسه نسخه کنسولی نبود پس مال کدام نسخه بود!
    هر چند من هم بحث را تمام میکنم!
    در ضمن من عکس نمیبینم!
    ------------------------
    نسخه ی PC ... والا اين همه من FIFA 09 بازی ميكردم تا حالا قيافه ی مسی رو اينطوری نديده بودم !
    خوب دیگه بخاطر این جوب دیگه بیخیال شید کسی که نسخه کنسولی بازی کرده باید بدونه قابلیت Untuked Shirt که در اون عکس بازیکن سفید پوش اعمال شده پشت سر مسی سمت راست فقط روی کنسولها هست و چنین قابلیتی روی نسخه PC وجود نداشته!!!
    نکته دوم security Guard هست که پشت دروازه حضور داره با لباس زرد رنگ اگه دقت کنید !توی نسخه PC وجود نداره و گرافیک نسخه PC از وجود چنین جزئیاتی در بازی شرمنده هست و با حضور پچهای گرافیکی هم نمیشه اینو درست کرد چون من پچهایی که دیدم این نمیشه دید!!!و تنها نسخه کنسولی این را دارا هست!
    و تا اوجا هم من میدونم تماشاگرا نسخه PC از فقط به رنگ مشکی بودند و تو اون رنگ سفید اون هم به صورت چند در میان هرگر وجود نداشته!
    Last edited by joey jordison; 06-09-2009 at 16:56.

15. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

من توی فیفا راحت نیستم

یعنی اصلا فضا نداره تا توپ رو میگیری یه هو یکی جولوت سبز میشه . کنترل بازیکن برا ی من خیلی سخته .

اصلا نمی تونم ابعاد زمین رو کنترل کنم . اصلا نمی دونم میخوام با چه برنامه ای حمله کنم . ضربات ایستگاهی در چند حالت خاصه و فقط در نقاط خاصی ضربه ایستگاهی رو قرار میده

ولی توی PES خیلی راحتم دقیقا همه جای زمین رو میشناسم و میدونم چکار کنم .تا توپ رو از حریف میگیرم دقیقا یه برنامه برای حمله دارم و میدونم چطور به حریف ضربه بزنم . ضربات ایستگاهی هم کاملا در دست خودم هست و میلیمتر به میلیمتر میتونم تنظیم کنم . و از هر نقطه که خطا بشه همون جا توپو میکاره و

خلاصه تو PES خیلی راحتم .

ولی باز هم هر دوش رو باز می کنم

ولی FIFA 3 ماه رو سیستم نصبه ولی PES همیشه نصبه .

این نطر شخصیه منه

17. 2 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13 گرافیک فیفا 10

سلام
    یدفه بحث PES VS FIFA بالا گرفت
    استاد عزیزمون KRAUSER فرمودن که تو تاپیک FIFA10 اسکرین شات گذاشتن که مهر تاییدیه به گرافیک سینمایی و رئال فیفا نکست
    ولی آخه کجای این اسکرین شات ها از گرافیک بالای فیفا 10 خبر میده؟؟؟
    شرمنده که حجم تاپیک رو بالا میبرم ولی لازمه که یه نمونه از اسکرین شات ها رو بزارم که ببینیم و نظر بدیم راستشو بخاید من تا حالا از فیفا 10 اسکرین شات ندیده بودم

تو این تصویر رونالدینیو و کامبیاسو و استانکویچ رو ببینید چقـــــــــــــــــــدر سینماتیک کار شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اینم یه شات دیگه که انگار روی تمام بازیکنا یه لایه سلفون کشیدن که دست نخورده بمونن!!!!!!البته انعکاس نور روی بازیکنا باعث میشه که اینطور از آب در بیاد مثله شیشه شده پوست بازیکنا
    Last edited by pedramgolchin; 06-09-2009 at 21:03.

19. 7 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •