سلام
در مورد لب تاب های سری U یه سری اطلاعات میخواستم . کارایی ، قدرت ، باتری و .......
کسی هست توضیحاتی واسه ما بده . و بهترین مدل این سری کدام است ؟
من نظرم روی U36JC و U30JC هستش .
سلام
در مورد لب تاب های سری U یه سری اطلاعات میخواستم . کارایی ، قدرت ، باتری و .......
کسی هست توضیحاتی واسه ما بده . و بهترین مدل این سری کدام است ؟
من نظرم روی U36JC و U30JC هستش .
تو تاپیکی که زدید جواب سوالاتون رو دادم !
موفق باشید
دوستان کسی نظری نداره؟
سلام
آیا لپتاپ ASUS - N53Sv با کانفیگ زیر که در بازار هستند، ورژن جدیده یا از ورژنهای قدیمی که مشکل چیپست داشتند؟ از کجا باید تشخیص بدیم؟
ممنون
ASUS - N53Sv
cpu: i7 2630Qm
ram: 4 g
hard:500 g
vga: 540
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه که n53sv کدوم ورژن هاش مشکل چیپست داره؟ اگه روش نوشته باشه نیو ریویژن مشکلی نداره؟
و یه درخواست راهنمایی دیگه
با این مشخصاتی که میدم خدمتتون، چند مدل بهم معرفی کنید:
ترجیحا ترجیحا ترجیحا ، سری n باشه!
سی پی یو از core i5 480 به بالا باشه ( که شامل core i7 هم میشه! )
کانفیگش هم تا حدودی بالا باشه که تا چند سال آینده نیازی به تعویض و ارتقا نداشته باشه ( چون که بودجش رو ندارم )
درایو نوریش هم DVD باشه و نیازی به بلو ری ندارم
فکر نمیکنم به سیستم عامل هم نیازی داشته باشم و همون داس باشه فکر کنم بهتره ( مگه که نظر شما چیز دیگه ای باشه )
تر جیحا تر جیحا ترجیحا ترجیحا 14 اینچ باشه
اگر هاردش 640 یا 750 باشه هم بهتره ولی اگه نشد، همون 500 کافیه
قیمتش هم مناسب باشه ( نزدیک به 1300000 ، یه کم بالاتر و پایین تر عیبی نداره )
و در آخر و از همه موارد بالا مهمتر اینکه ، حتما حتما اصل باشه و مشکلی نداشته باشه و گارانتیش هم معتبر باشه...
ضمنا من این لپ تاپ رو برای کارهای معمولی تا کمی حرفه ای میخوام ، خیلی باهاش بازی نمیکنم و چون با خودم میبرمش محل کارم، برام مهمه که خیلی داغ نکنه و تو خونه که از کول پد استفاده میکنم و محل کارم، روی میز هست.
حالا این مشخصات و این هم از شما... لطف کنید ، بفرمائید راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم میون این همه مدل و اسم و برند و شماره و ...
Last edited by ss.mohammad.ss; 17-05-2011 at 11:13.
شما قبل از خرید سریال لپ تاپ رو توی سایت ایسوز چک کنید تا با خیال راحت بخرید
همه اینایی که گفتید در n43 جمع شده!
با سلام وسپاس
مواردی رو که گفتید انجام دادم نشد که نشد حالا سوال این که میشه ویندوز اورجینال رو پاک کرد و یه ویندوز دیگه با همین سریال زیر لب تاپ اکتیو کرد؟ ظاهرا دوستان میگفتند تا یکبار میشه ؟
در کل صفحه DISPLAY ایسوس نسبت به سونی چطوره ؟ بعدش این امتیاز ویندوز چی رو ثابت میکنه ؟ به این لب تاپ 4.9 داد افتضاحه ؟
لب تاپم ASUS N53JL گارانتی سازگار
تا اونجایی که من میدونم همچین کاری را نمیشه کرد امتیاز ها هم بستگی به معماری قطعات سیستم داره و تا 8 میباشد
دوستان یه سوال فنی داشتم می خواستم بدونم قدرت گرافیکی n53sv در چه حدی هستش؟!
و چه بازی هایی رو اجرا می کنه خوبه قویه؟بد؟هستش؟!
و به حکم دو تا کارت گرافیک داشتن می کشه روون یا نه؟!
ممنون میشم یکی توضیح بده!
برای ما 6.6 میده!تا اونجایی که من میدونم همچین کاری را نمیشه کرد امتیاز ها هم بستگی به معماری قطعات سیستم داره و تا 8 میباشد
یه بارم نرم افزارم روش نبود هاردش خالی بود 6.8 بود بی خودی دستش زدم اومد پایین.
هیف شد(چشمک)!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)