تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 227 از 288 اولاول ... 127177217223224225226227228229230231237277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,261 به 2,270 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه
    درسته وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون ولي من عادت دارم دستم را ميذارم روي كاور و گوشي را ميكشم بيرون واسه همين دقيقا نيرويي كه از دست به كاور وارد ميشه دقيقا هم جهت ميشه با باز شدن كاور.

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم

بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد
    مهدي جان لطف ميكني همين برنامه را بذاري؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان خبري از آبديت جديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان خبري از آبديت جديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    داره روش کار میشه ولی هنوز خبری از تغییرات و تاریخ ریلیزش نیست ...

ادیت:
    قبلا یکی یه ایمیلی زده بوده و درباره فریمور بعدی ساتیو پرسیده بود و جوابی که داده بودند رو من بالا گفتم ...

ولی الان ظاهرا یه مصاحبه ای با یکی از کارمندان سونی اریکسون گفته برای ساتیو اپدیتی نخواهد آمد!!
    البته خیلی مطمئن نیست ولی احتمال داره مثل P1 یهو فریموری براش نیاد ...
    Last edited by feryshad; 04-06-2010 at 23:33.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

اگه اینجوری باشه که واقعاً نامردیه
    الان داره آپدیت جدید برای N97 میاد. مثل اینکه دارن توی این آپدیت تشخیص چهره رو به دوربین گوشی اضافه می کنن و نکته جالبترش اینجاست که دارن سیستم عامل این گوشی رو فول آپگرید میکنن به ورژن Symbian^2
    حالا میدونین این سیمبیان 2 چیه؟ ظاهراً Symbian^2 نسخه ضعیف شده ی Symbian^3 (سیستم عامل N8) هستش. و اکثر قابلیت های Symbian^3 رو داره و با برنامه های Symbian^3 سازگاری کامل رو داره.
    احتمالاً 2 روز دیگه برای 5800 هم چنین آپدیتی میاد و اونوقت سونی اریکسون میگه که احتمالاً برای ساتیو آپدیت نمیاد!
    البته ممکنه سونی اریکسون چنین آپدیتی رو برای ساتیو بده شایدم سیستم عامل این گوشی رو Symbian^3 کنه
    Last edited by kurosh08; 05-06-2010 at 08:07.

5. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.بی زحمت یکی بگه چطوری ساتیو رو -- کنم.اگه میشه آموزش گام به گام بدین.گوشیم خیلی هنگ میکنه.میخوام آپ دیتش کنم اما میخوام قبلش هکش کنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

آقا اینا رو ولش
    ظاهراً شرکت Gameloft داره بازی Asphalt 5 رو برای N8 تولید میکنه و خبر میرسه که بقیه بازی های بزرگ این شرکت هم برای این گوشی تولید میشه.
    حالا این چه ربطی به ساتیو داره رو الان به شما میگم.
    منبع این خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی این منبع برین و خوب مطالعه کنین.
    ظاهراً اینجا میگه که روی گوشی های 5800 و N97 به دلیل نبود چیپ گرافیکی اجرا نمیشه
    In actuality, from a hardware design perspective, Nokia N8 is somewhat usual as it’s using a conventionalARM11 processors based design the same one that Nokia uses in other 5th edition devices such as Nokia 5800 XM as well as Nokia N97.
    و همینطور که میدونین با برنامه SpeedyGo سرعت گوشی N8 رو تست کردن و با گوشی های دیگه مقایسه کردن و بازم همینطور که میدونین این برنامه فقط مخصوص S60v5 هستش. ولی با این حال روی N8 نصب شد و خیلی راحت کار کرد. اینجا بود که مشخص شد برنامه های S60s5 روی N8 جواب میده و همینطور برنامه های N8 روی S60v5.
    یعنی اینکه هر بازی ای که برای N8 تولید بشه به راحتی میتونه روی ساتیو اجرا بشه . یعنی طرف میگه روی 5800 و N97 هم اجرا میشه ولی چون خیلی ضعیفن بد اجرا میشه.
    حالا شما بگین آره یا نه؟

Last edited by kurosh08; 05-06-2010 at 08:17.

8. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.من میخوام ساتیو رو -- کنم اما نمید ونم چطوری.لطفا منو راهنمایی کنین.اکه میشه آموزش قدم به قدم بدین.اگه نرم افزار میخواد واسم بزارید بی زحمت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا اینا رو ولش
    ظاهراً شرکت Gameloft داره بازی Asphalt 5 رو برای N8 تولید میکنه و خبر میرسه که بقیه بازی های بزرگ این شرکت هم برای این گوشی تولید میشه.
    حالا این چه ربطی به ساتیو داره رو الان به شما میگم.
    منبع این خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی این منبع برین و خوب مطالعه کنین.
    ظاهراً اینجا میگه که روی گوشی های 5800 و N97 به دلیل نبود چیپ گرافیکی اجرا نمیشه
    In actuality, from a hardware design perspective, Nokia N8 is somewhat usual as it’s using a conventionalARM11 processors based design the same one that Nokia uses in other 5th edition devices such as Nokia 5800 XM as well as Nokia N97.
    [RIGHT]و همینطور که میدونین با برنامه SpeedyGo سرعت گوشی N8 رو تست کردن و با گوشی های دیگه مقایسه کردن و بازم همینطور که میدونین این برنامه فقط مخصوص S60v5 هستش. ولی با این حال روی N8 نصب شد و خیلی راحت کار کرد. اینجا بود که مشخص شد برنامه های S60s5 روی N8 جواب میده و همینطور برنامه های N8 روی S60v5.
    یعنی اینکه هر بازی ای که برای N8 تولید بشه به راحتی میتونه روی ساتیو اجرا بشه . یعنی طرف میگه روی 5800 و N97 هم اجرا میشه ولی چون خیلی ضعیفن بد اجرا میشه.
    حالا شما بگین آره یا نه؟

اگه روی ساتیو نصب می شه لطفا لینک دانلود آنها را قرار دهید
    ممنون
    Last edited by koh; 05-06-2010 at 09:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

اگه روی ساتیو نصب می شه لطفا لینک دانلود آنها را قرار دهید
    ممنون
    هنوز بازی رو بیرون نداده که
    اول صبر میکنه گوشی N8 توی بازار بیاد بعدش بازی هاشو وارد بازار میکنه

داره خودمونی میشه Ehsan756's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها
    من n85 دارم ولي خيلي ازش راضي نيستم تازه ديروز داشتم آهنگ گوش ميكردم يهو همينطوري الكي اسپيكراش قطع ديگم درست نشد
    ميخام بفروشمش اگه بشه ساتيو بخرم
    حالا چنتا تا سوال
    1.به نظرتون چند ميخرن اين گوشيمو(خودم 450خريدمش)
    2.جايي رو توي اصفهان سراغ ندارين كه هم قيمتشون مناسب باشه هم قابل اطمينان باشن!!!!!
    3.آخرين قيمت ساتيو با گارانتي و بدون گارانتي چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •