من الان حدود ده ماهه اين گوشي رو دارم و به مشخصاتي كه پرسيدين نمره 17 از 20 رو ميدم![]()
من الان حدود ده ماهه اين گوشي رو دارم و به مشخصاتي كه پرسيدين نمره 17 از 20 رو ميدم![]()
منوهاش ساده و کاراست و فوق العاده هم روون
سنسور حرکتی هم داره
شما میتونین ریویو هایی که رو اینترنت در خصوص این گوشی هست رو هم مطالعه کنین
تازه یه نکته داره که خیلی مهمه
اگه دقت کرده باشین گوشی هایی که الان جدیدا وارد بازار میشن کلی پز میان که مثلا رزولوشن 480*720 رو ساپورت میکنن،این گوشی سال 2008 اومد این رزولوشن رو خودم روش اجرا کردم(تازه با فرمت avi divx که خیلی گوشی ها همین الانم به زور اجرا میکنن)
حالا خدا میدونه شاید بالاتر رو هم نشون بده![]()
اینترفیس گوشی کاملا معمولی و بدون هیچ نکته خاصیه.... ولی در رده معمولی ها، خوبه و کار کردن باهاش راحته... ولی مسلما بهتر از این خیلی زیاده
انیمیشن خاصی هم نداره. تا جایی هم که ما فهمیدیم، در حالت عادی روش تم نصب نمی شه و باید با حرکات محیر الوقوع روش تم نصب کرد .... که البته من هنوز کسی رو ندیدم اینکار رو کرده باشه!!
سنسور حرکتی هم داره
ولی داخل منوها کار نمی کنه. در واقع در برخی محیط ها کار می کنه. مثلا موقع تماشای ویدئو یا موقع کارکردن با مرورگر گوشی و ...
ولی بازی هایی که با سنسور حرکتی کار می کنن، تک و توک جواب میدن
حالا اگه از همه موارد معمولی گوشی بگذریم، بزرگترین حسن گوشی، داشتن دوربین عالیه که فکر کنم همه دوستان اتفاق نظر دارن در این مورد ... و از نظر من، بزرگترین ضعف گوشی نداشتن سیستم عامل
دوستان يه مطلب جالب از كامتل بگم به نظرم جالب و خنده ه دار باشه ....
امروز بعد از يك هفته كه گوشي را براي برطرف كردن ايرادات نرم افزاري ( ريختن ورژن فارسي - تصحيح شماره سريال و بلوتوث ) داده بودم گارانتي بعد از كلي دعوا كه ديروز با مسئول فهيم قسمت گارانتي پشت تلفن داشتم تازه امروز در كمال ....... گفتن گوشيتون مشكل مادربرد داشته رفته براي تعويض
هر چي گفتم بابا 1 هفته نشده مادربورد عوض كرديد و داستان را امودم توضيح بدم اپراتورشون در كمال رعايت ادب گوشي را قطع كرد.![]()
ميدوني چيه؟ اينا خودشونم خسته شدن. دارن به اتفاق زورشونو ميزنن ت ماديران جاشونو بگيره![]()
.
اصولاً اگه اسپم ندين نميشه ديگه؟ آره...![]()
پوریا جان که فرمودن فیلم دایوکس با رزولوشن بالا در سال 2008 اجر کردن، کاملا درست می گن! من هم گفتم باز هم می گم... این گوشی پردازنده فوق العاده نیرومندی داره ( یه جایی خونده بودم 700 مگاهرتز )
شاد باشین
در مقایسه با اینترفیس اس کلاس گوشی Viewty Smart چطور ؟ چیز زیادی ازش کم نداره که ؟
نه،قابل مقایسه نیستن،به نظرم شما اینجارو ببین،دیگه کامل همه چی دستت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تجربه بهم ثابت شده که اینا هروقت نتونن گوشی رو درست کنن (بلد نباشن) فورا میگن برد گوشی حرابه،این ل جی یدبخت که نمایندگی شو اینا گرفتن (البته نماینده رسمی نیستن) خدا میدونه چقدر تا حالا بابت این تنبلیای خودشون (بابت برد گوشی)به ال جی ضرر زدن !!!
راستی شما چرا نمیری خود مادیران؟
Last edited by pooria-ir; 10-09-2010 at 00:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)